Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

H34D 

všechny recenze uživatele

Háči jsou stejně jako poker samotný především o skvělém herectví. Mladý Matt Damon zde předvádí jeden ze svých nejlepších (cca top3) výkonů, charakter jeho postavy je skutečně pěkně vykreslen a speciálně vnitřní proslovy ještě prohlubují divácký vhled do jeho nitra. Zlodějíček a věčný pařmen Ed Norton je také jak vytržen z reálného života a vše završuje charismatický a velimi přesvědčivý Malkovich, který zde konečně hraje něco diametrálně odlišného od svého standardu. Jádro příběhu není příliš světoborné a morální vyznění závěru není zcela v souladu s jeho zbytkem, ale ono to v konečném důsledku nevadí. Cesta dvou kámošů je zábavná a z každé partičky pokru je vykřesáno maximum intenzity. Také citelná atmosféra 90. let je mě osobně velice sympatická. 8/10 ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Zahrál bych si. Teda kdybych uměl hrát. :) Damon, Norton, Turturo, Malkovitch, nádherná Famke Janssen. Ti všichni hrají přímo hypnoticky a já sám sebe pozoroval jak padám do světa králů, královen, kluků a vysokých sázek. Navíc konec nepatří mezi klasické konce "s ponaučením", i když... svým způsobem patří. A víte co? Nechám to na vás. Když během první půl hodiny u stolu nerozeznáš blba, pak jsi blb ty. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Klasické devadesátkové drama. Nečeká Vás nic převratného po stránce příběhu a dějových zvratů, jenže je to prostě zábava a má to drive. Damon a Norton ve svých zlatých letech a příběh hazardních hráčů bez zbytečných vytáček kolem. Všechno jste už někde viděli, ale zároveň je všechno tam kde má být a je to prostě velmi příjemná zábava a John Malkovich si finále ukradl pro sebe. ()

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Jelikož mi poker není cizí a Matt Damon s Edwardem Nortonem jsou jedni z mých oblíbených herců, nemohl jsem se tomuto filmu dlouho vyhýbat . A docela mě překvapilo, že překonal všechna moje očekávání. „Underground poker“ se mi prostě líbil! Hra samotná zde sice není úplně na prvním místě, ale hráčská vášeň jde z filmu přímo cítit. Závěrečný "heads up" mě skoro až vtáhl přímo ke stolu. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Will Hunting meets Tyler Durden a hrajou u toho karty. Pohodový film, který může být chvílemi trochu náročný pouze pro ty, kteří o pokeru neví vůbec nic podobně jako já a snaží se v těch cool promluvách najít trochu smysl. Hráčům vlastně nemám moc co vytknout, můžu si stěžovat jen na to, že mě příběh nepohltil tolik, aby jsem mohl jít do lepšího hodnocení. Nicméně na víkendový večer určitě pohodová volba. 6/10 ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Matt Damon a Edward Norton se zúčastnili světové soutěže v pokeru. Náklady 10 000 USD pokrylo studio Miramax. Matt Damon vypadl po čtyřech dnech, když jej vyřadila světová legenda pokeru Doyle Brunson. (Tygrys)
  • Natáčení probíhalo v autentických newyorských klubech, v Taj Mahal Casino v Atlantic City, v Siwanoy Country Clubu v Bronxville a v Newarku. (Tygrys)

Reklama

Reklama