Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (855)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Koukatelná americká komedie, která zejména českého diváka potěší několika důvěrně známými lokalitami. Vyvolená hlavního hrdiny má byt v CineStaru na Andělu, Matt Damon tu jako punk-rockový cvok zpívá neuvěřitelnou vypalovačku, a všude je hrozně moc koziček :) a povedených vtipů. Klidně brát, připomene např. staré dobré Prcičky. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

"Hansi! Grubere!" Napoprvé teenagerovský komediální standard, ale napodruhé už jsem se smál takřka v jednom kuse (a místy opravdu hodně). Je to samozřejmě jen další bezduchá oddechová pitomost pro mladé, jakých bychom našli desítky, ale tahle věc občas hýří skoro až geniálními nápady a scénami, které jsou tak ujeté (Bratislava rulez), dekadentní (S/M salón) a přitom sebeuvědomělé, že jim zkrátka nelze odolat. 70 % ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

No dlho som váhal, či sa do tohto ďalšieho z amerických teenagerských kúskov mám púšťať, ale musím povedať, že toho neľutujem ani omylom. Ani nechápem ako je to možné, ale pravdupovediac, oproti tomuto sa môžu strčiť všetky diely 'American Pie' niekam! Podarené, trošku zvrátené, korenisté, nechutné, štipľavé, ale hlavne všetko zmiešané v správnom pomere. Niektoré vtipy ma totálne dostali(malý heilujúci chalan), karikatúra Slovenska ma totálne zarazila, ale nemohol som sa nesmiať, ako bonbónik bol Vinnie Jones so svojimi hooligans RULEZ! 85%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tunely, nuda pláž, koláčky bez trávy a nejlepší erotický salon na heslo. Stále jsem tuhle komedii odkládal, jelikož americké trapnosti dvakrát nemusím. A hle. Místo nekonečného proudu tělních tekutin a vulgarismů, jak jsem očekával, dostalo se mi milého filmu o cestě po našem starém dobrém kontinentě. Řachanda ne, ale příjemně úsměvné ano. I když občas více než úsměvné - třífázový vibrátor, papež a zpověď (v titulcích) pobavili dostatečně. Jo a fajn muzika. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Extrémě povedená teenagerská komedie, která to dokazuje už od úvodních titulků. Pak na vás bafne ultrasexy Kristin Kreuk, která zase hned odejde ale fajn. Pak se to začne rozjíždět a najednou vybafne vyholenej Matt Damon s piercingama. Potom Vinnie Jones (kterej otevírá flašky očima) pak hyperněmeckej Petr Jákl a pak Táborskej atd. atd. Eurotrip je navíc fakt povedená komedie u které jsem se chvílema fakt megasmál. Akorát mě trošku naštval americkej syndrom že všechno víc na východ než Francie je Rusko, že to těm Slovákům natřeli co? :))))))).Joke s papežem byl dost trapnej ale jnak fakt dobrý. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Natáčelo se především v České republice. Většina míst a měst, která hrdinové navštíví (Londýn, Paříž, Amsterdam, Bratislava, Berlín, Řím), jsou Praha a okolí. Některá konkrétní místa:
    - Úvodní scéna z oslavy ukončení střední školy se natáčela v prostorách International School of Prague v Nebušicích. Díky typicky americké vizuální stránce školy ani nedalo tvůrcům příliš práce předstírat, že se nachází ve Spojených státech.
    - Když protagonisté stojí u Temže a vidí před sebou Britský parlament, jsou ve skutečnosti u zábradlí před Vltavou a výhled jim obstarává trik. K setkání s manchesterskými fotbalovými hooligans pak dojde na nedalekém Josefově.
    - Pasáž, v níž se Scott (Scott Mechlowicz) s Cooperem (Jacob Pitts) vynoří z pařížského metra a postávají ve frontě před Louvrem, vznikla na náměstí Jana Palacha u Rudolfina. V pozadí je vidět budova Úřadu vlády ČR a šikovně za stromem je maskovaný Pražský hrad.
    - V záběru s Eiffelovou věží lze napravo vidět vchod do pražského hotelu... Paříž.
    - Nástupiště pařížského nádraží je ve skutečnosti Hlavní nádraží. Nepřehlédnutelný je nápis ČD na typicky českých vagónech.
    - Scéna, kdy jede skupina vlakem z Paříže do Amsterdamu, se natačela na okruhu v Cerhenicích (okres Kolín). Souprava je tvořena českými vozy, které táhne lokomotiva 749 180-6.
    - Amsterdamská scéna, kde stojí všichni čtyři hlavní aktéři na mostě, se natáčela přímo pod Karlovým mostem, v ulici Na Kampě.
    - Scéna z Bratislavy byla nafilmována na vojenském letišti v Milovicích.
    - Berlínská bytovka, ve které má bydlet Scottova vyvolená, je ve skutečnosti prostranství poblíž pražské stanice Anděl.
    - Interiér vatikánské baziliky byl natáčen v Národním muzeu.
    - Závěr filmu z odbavovací haly letiště v Římě pochází letiště ruzyňského. (Fubong)
  • Domény scottymail.com a deutchnet.com byly obě registrované stejnou osobou z Michiganu. (HappySmile)

Reklama

Reklama