Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keenen Ivory Wayans, režisér filmu Scary Movie, představuje bláznivou komedii Někdo to rád blond s komiky Shawnem Wayansem a Marlonem Wayansem. Co se stane, když se dva nešikovní agenti FBI musí převléct za blonďaté dívky a pokusí se proniknout do vyšší společnosti? Skandál! Šílené situace a nonstop zábava provází bratry, kteří se ze smolařů mění v mladé ženy s postavením! S filmem Někdo to rád blond plným dobré muziky se budete od začátku do konce skutečně bavit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (353)

eye candy 

všechny recenze uživatele

ouej ouej, tak toto je zlé. Další hřebíček do rakve Wayansů kteří opět zabodovali v žánru "dokonale trapné komedie". Patříte-li mezi lidi kteří se smějou i podesátý stejnýmu vtipu potom je uajt čix vaše krevní skupina. Tenhle film vás vynese do nebeských výšin, kde vás rozpálí vtipy typu - zařezávají se mně tanga - a z toho jestli nepojdete na hysterák tak už vážně nevím ()

Kejdlo 

všechny recenze uživatele

Cítil jsem se jako otloukánek. Bum Bum Bum a zpamatoval jsem se až na konci. Někdo to rád blond je jen další z nablblých amerických komedií, které jsou vtipné jen na té nejzákladnější úrovni. Pidihajzlík od stejných tvůrců byl sice taky dementní ale zároveň taky směšný. Tohle bylo jenom dementní. 3/10 ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Průměrná americká komedie, která ale opravdu pobaví. Nemám ráda styl humoru, který je trapný a nechutný. Tady je to ale v přiměřeném množství (snad jen kromě scény v restauraci). Je to originální. Ústřední dvojice k sobě perfektně pasuje a skvěle spolu spolupracují. Jako hloupé blondýnky jsou skvělý, i když i slepí by poznal, že to není původní dvojice. Ale při sledování jsem se několikrát zasmála od srdce. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Místy solidní bizarní humor (nákupy a Terry Crews), jako celek to ale moc nešlape. Když jsou Wayansovi namaskovaní jako legrační nafukovací panny, gestikulaci a pištění berete, ale bez masek jsou na svojí kariéru dost bídní herci s chabým charisma - zvlášť když vedle nich vidíte nadprůměrný komický výkon Terryho Crewse. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Rodinný klan Wayansů opět v akce, tentokrát už je to ale jejich předposlední dílko. Otázkou je zda je to dobře nebo špatně. No, co si budeme nalhávat, kvalita jejich filmů směřuje směrem dolů a ani Někdo to rád blond není výjimkou. Napříkald ústřední herecká dvojice namaskovaná jako blondýnky vypadá hodně strašidelně, takový Dům voskových figurín. Ovšem úplně špatný film to není. Jelikož se určitě několikrát zasmějete a například role Terryho Crewse je prostě úžasná. Já si tedy bratry Wayanse rád zapamatuji hlavně díky prvním dvěma Scary Movie a ani tento film na tom nic nezmění. Své publikum si tak jako tak najde. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Věta Terryho Crewse "Ó můj bratře, dostaneš svou vlastní", kterou říká Shawnovi Waynesovi předstírajícímu, že je poslíček na parkování aut, je převzata z reklamy, která v 80. letech často běžela na Black Entertainment Television. (HappySmile)
  • Irská verze do kin byla zkrácena o některé scény, aby byla přístupná od 12 let. VHS a DVD verze zkrácena nebyla a doporučený věk diváka byl posunut na 15 let. (Cheeker)
  • Pozorný divák si v pozadí určite všimne dom, ktorý sa objavil aj vo filme Vreskot 2 (1997). (Msscastillo)

Reklama

Reklama