Reklama

Reklama

Anakonda

Trailer

Obsahy(1)

Do hlubin amazonského pralesa se vydává výprava dokumentaristů, vedená profesorem Stevenem Calem, aby našla tajemný indiánský kmen Širašama. Cestou expedice neplánovaně získá dalšího člena, lovce Paula Saronea, který chytá hady pro zoologické zahrady a jeho loď uvízla v hustých kořenech. Paul jim vypráví indiánskou legendu o obrovském hadovi, události v džungli však dávají tušit, že by nemuselo jít jen o mýtus. Krátce po vyplutí se Steven ocitne v ohrožení života, když při pokusu uvolnit zaseklý lodní šroub vdechne vosu. Sarone provede tracheotomii. Zachrání mu tak život, znamená to však, že se výprava musí vrátit a dopravit Stevena do nemocnice. Sarone navrhne plavbu zkratkou, kterou prý dobře zná, a výprava v tísni neochotně souhlasí. Nový směr plavby se jim však stává osudným. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (400)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ach jaj! A opäť tá nostalgia. Klasika kino béčka 90. rokov, keď ešte Jennifer Lopez nebola otrepanou témou - a prepáči mi, ale mňa vo filme oveľa viac priťahovala sladučká Kari Wuhrer, Ice Cube hrával vo filmoch len sporadicky, Owen Wilson ešte nebol hviezdou, Danny Trejo bol len hercom na pár záberov a Jon Voight bol známejší ako jeho dcéra Angelinka. Mňam mňam zábava. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Dosti prumerny horor se zviratkem, ktery drzi nad vodou jedine krasna J.LO a celkem dobrej bastard v podani Jona Voighta. Anakonda nevypada spatne, ale objevuje se na scene tak casto, ze uz se nejen neleknete, ale zacnete se spise zajimat o okolni krajinu nez o hada. Herecke vykony nic moc, Jeniffer hraje jaks taks, ale myslim, ze do filmu nebyla obsazena aby neco hrala :) No a Voight hraje zas jednoho ze svych "zlych chlapku" ale nehraje ho spatne, jeho mrknuti okem je vskutku dabelske. No co se dejovosti tyce - docela dobra nuda, clovek se tu prestane bavit po pulce filmu, nema to tempo, ani se vam to nesnazi zabrnkat na nervy, proste nic spolecneho byt jen s naznakem Hororu. Film pusobi spise jako nejaky dokument o amazonske dzungli, ve ktere se skryva had, ktery je sice velky a zravy ale to je u nej tak nejak akceptabilni a normalni. Me tento film proste nenadchl a nebyt krasne Jennifer tak prijde i o druhou hvezdu. ()

Reklama

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Nejenom umělecká hodnota (kterou by ostatně od filmu s JLo čekal jen krajní optimista, člověk neznalý popové scény nebo naopak beznadějný fanoušek pozadí zmiňované divy - tímto zdravím Oliho.G:)), ale i zábavnost filmu se blíží bodu mrazu. Jen drobná výtka směrem k Tylerovi - komické figurky jsou vypsané v titulcích, hned na začátku:) Ve chvílích jako je tato si člověk musí položit otázku - co přiměje takového herce jakým Jon Voight bezpochyby je už od dob Hlavy XXII ke ztvárnění role v něčem takovém??? ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Když pominu to, že přerostlá anakonda vypadala spíš jako velká gumová hračka pro děti, nemám sebemenší důvod dávat této dobrodružné nudě víc hvězdiček. Jennifer Lopez nemám rád a stále ji nepovažuji za herečku, Jon Voigt je sice jako záporák skvělý, ale jeho postava je průhledná už od samého počátku a ostatní tam jsou spíš jen do počtu. Anakondu tak může tešit jen ten fakt, že třeba "legendární" Python je ještě o třídu horší. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

J Lo opravdu není pěkná a proto jsem moc přál anakondě, aby se dobře najedla, obzvláště díky jejímu tučnému zadku by měla vystaráno na pěkně dlouho. No, dá se na to koukat, pozdě v noci, když nic jiného nedávají, aby se člověku lépe spalo. Bez napětí, bez atmosféry, bez strachu, oddychovka. Btw: Digitální anakonda nešla zabít skoro nijak, zato na tu gumovou stačila sekyra :-) ()

Galerie (66)

Zajímavosti (19)

  • Když Terry (Jennifer Lopez) střílí na anakondu, drží v ruce odstřelovačku, kterou je potřeba před každou další střelbou ručně nabít. Ona vystřelí třikrát, ale ani jednou nepřebije. (Guilemot)
  • Přestože film získal velké negativní recenze, stal se v té době kasovním trhákem a dokázal celosvětově vydělat více jak 136 000 000 amerických dolarů. (Terva)
  • Film je uveden v seznamu 100 Most Enjoyably Bad Movies Ever Made v knize THE OFFICIAL RAZZIE® MOVIE GUIDE od zakladatele "Golden Raspberry Award" Johna Wilsona. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama