Reklama

Reklama

Policejní akademie 5: Nasazení: Miami Beach

  • Česko Policejní akademie 5: Nasazení v Miami Beach (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vtipálek Mahoney sice starou partu z akademie opustil, mnozí další však zůstali, a tak se můžete znovu setkat s mohutným černochem Mosesem Hightowerem, háklivým na každou narážku týkající se barvy kůže, lehce trhlým imitátorem zvuků Larvellem Jonesem, drobnou a nesmělou černoškou Laverne Hooksovou, která dokáže svůj tichounký dětský hlásek nahradit v případě potřeby hurónským řevem. Nechybí samozřejmě ani fanatický pistolník Tackleberry, energická Debbie Callahanová, roztržitý velitel Lassard a na druhé straně ambiciózní blb kapitán Harris se svým vlezlým poskokem Proctorem. Všichni se tentokrát vydávají na prázdniny do Miami Beach, kde se koná kongres policejních náčelníků. Zatímco Lassard tu má před svým odchodem do důchodu být vyhlášen policistou století, Harris se chce postarat, aby byl místo něj zvolen velitelem policejní akademie. Ostatní chtějí svého velitele podpořit - znemožní Harrise, Lassardovi zajistí další službu v čele akademie a ještě přitom stihnou dopadnout bandu zlodějů diamantů. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +prostředí, dobrej hlavní záporák a jeho kumpáni -film sice vyloudí úsměv na tváři, ale smíchy se trhat nebudete, a samozřejmě mnoho obehraných forků/// Pátý díl určitě pozvedl laťku trošku výš. Rozhodně oproti čtyřce je to celkem koukatelné a přestože se nebudete hlasitě smát, budete se aspoň slušně bavit. Težko říct kdo byl z herců nejlepší, každý měl pro sebe svůj prostor, ale zaujal mě ten tlouštík. Jinak jsem tak nějak postřehl, že některé posatvy už jsou dost obehrané. Ale to patří k věci. Jinak standartní dobrá hudba a plus je pochopitelně změna prostředí./// Celkem 63%/// ()

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Ťažko sa mi to vraví, ale je to o chlp lepšie ako predošlá mučivá časť, kde som skoro pozvracal čisto nový koberec. Ešte že som sa pohotovo napil kokakoly a nános v mojom krku okamžite spláchol naspäť dole. Vtipné to síce bolo, no asi tak dlho ako má dĺžku priemerná mp3 pesnička. Pre optimistov je to dosť krátke, ja viem... 45% ()

Reklama

gombarix 

všechny recenze uživatele

Otec Mulcahy s vždy perfektním účesem tu bídu sice trochu zachraňuje, ale trapnost pokusu mít v Miami Mahoneyho i bez Mahoneyho to nevyváží. Jinak je tohle dost show Lassarda staršího, což by nevadilo, akorát těch vtipů a nápadů je tu celkově tak na jeden díl večerníčku, ne na celovečerní film. Prostě každý další díl PA je nudnější a zbytečnější... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Změna prostředí určitě patří k tomu lepšímu. Bohužel absence některých herců (potažmo postav) se promítla k ochuzení legračních pasáží. Nevím jak ostatní, ale tentokrát to dle mého nejvíc táhl sám Lassard, zatímco jeho kolegové jen sekundovali. Naštěstí je alespoň trochu zastoupili vygumovaní únosci. Souboje se zvířecími predátory však udělali škaredou kaňku na jinak průměrné úrovni. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Pokus, který si zaslouží potlesk za vytrvalost. A Steve Guttenberg u mně odmítnutím role v tomhle paskvilu velmi stoupnul. Jinak je to příšernost... Nejhorší na tomto díle je režie. Alana Myersona neznám, a ani znát nechci, protože to co předvedl tady je tragédie. Humor (není to odvážné pojmenování?) je prakticky stejný jako u předchozích dílů. Představte si situaci: Kamarád Vám vypráví vtip a Vy se zasmějete. Pak ho bude opakovat. Možná ještě potřetí Vám vyloudí úsměv. A popáté přednese to samé, ale ke všemu trapně. Budete se smát? Ne, budete ho chtít zabít... Co mi to jen připomíná..? To jest Policejní akademie 5. Jako bonbonek ohromně trapný Mahoneyho nástupce, jakýsi Lassardův synovec. Gratuluji páni producenti, takhle zmrvit slušnou komedii dokážou jen ti nejlepší... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 19,5 milionu dolarů. (NIRO)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 14 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Mnoho scén Matta McCoye (Nick) bylo původně napsáno pro Steva Guttenberga (Mahoney), který se rozhodl, že v této filmové sérii už hrát nebude. O 18 let později byl přesto jedním z lidí, kteří se zasazovali o vytvoření další díl série. (HellFire)

Reklama

Reklama