Reklama

Reklama

Obsahy(1)

K záchraně horolezce chyběl jen kousek, teď jsou v ohrožení všichni. Aby zachránili svět, musí zdolat nejnebezpečnější horu světa. Skupina horolezců pod vedením zkušeného Johna Deckerta zachraňuje horolezce, který uvízl na strmé stěně vysoké hory v Rocky Mountains. Jedno jištění povolí a Nikki, snoubenka Johnova kamaráda Solomona Daviese, se propadne o několik metrů. Nic by se nestalo, kdyby v úleku nevykřikla. Její výkřik uvolní sněhový převis a spustí lavinu, která se řítí přímo na ně. Lavina je však příliš blízko a John jí nedokáže pomoci. Tragédie zasáhne horolezce natolik, že se tým rozpadne a každý se vydá svou cestou. Zanedlouho Johna požádají agenti tajné služby, aby se stal členem horolezeckého týmu, který má splnit přísně tajný a nebezpečný úkol. Letadlo teroristů s ukradeným zařízením bylo sestřeleno, zcela neporušená zbraň ale dopadne na severní stěnu hory K2. Na vrchol je vyslán tým horolezců, aby smrtící stroj deaktivoval předtím, než vyhladí celá města. John se setká znovu s přáteli a přesvědčí je, aby se s ním a nejlepšími armádními experty pustili do nejnebezpečnějšího podniku v životě. Aby zachránili svět, musí zdolat nejnebezpečnější horu světa. Jediný chybný krok nebo uklouznutí může ohrozit osud celého lidstva. (TV Horor Film)

(více)

Recenze (39)

st.verka 

všechny recenze uživatele

Tedy nevím, jestli jsem tu dobře, ale TV program mě navedl sem, ale děj byl úplně jiný. Skupina horolezců se vydala na vrchol hory zneškodnit věc, připomínající Rubikovu kostku, která naváděla satelity ke střelám na různé cíle na zemi. Samozřejmě se to tam hemží agenty z Ruska, kteří se tu věc snaží dostat. Nakonec se jim to nepovede a dva hlavní hrdinové přežijí skokem z vrcholku hory a otevřením padáku. Fotografie ale z toho filmu jsou. Takže mi připadá, že ten odpad patří zcela jinému filmu. Nebo jsem se dívala jinýma očima. ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Wynorski opět "nezklamal" a nabídl nám útrpný zážitek plný nelogičností, klišé a strašných hereckých výkonů. Nechápu, jak se tahle herecká squadra mohla prezentovat divákovi jako kladní hrdinové? Všichni byli extrémně nesympatičtí, vhodní snad pouze do rolí záporáků. Jediným plusem filmu tak zůstává krásné horské prostředí, ale to je na vyšší hodnocení zatraceně málo. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Videl som už veru všeličo. Pozrel som si, behom rokov, všeliake nepodarky, skrachované ambiciózne projekty a rôzne odpady. Takže ma už len tak niečo neprekvapí. Ale z času na čas sa predsa ešte stane, že ma čosi úplne omráči svojou úbohosťou. Práve tento kanadský film je ukážokou takejto filmárskej neschopnosti, scénaristickej demencie a hereckej impotencie. Ozaj, ešte nesmiem zabudnúť na totálne amatérske triky a nestráviteľné dialógy. Je to "Smrtiaca lavína" neznesiteľnej filmárskej primitivity, ktorá sa na diváka valí po celý čas a s pribúdajúcimi minútami výrazne naberá na sile. Vyhnite sa jej, inak vás zasype poriadny odpad! ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Hory mám rád, ale přeci se nepoprdím z toho, že někdo vezme kameru a přeletí s ní nad ´Ká dvojkou´? Sex je také krásná věc a přitom všichni dobře víme, jak dopadají erotické plácanice. Ač souhlasím s tím, že je rozdíl v kritériích hodnocení áčkového a béčkového provedení, je potřeba říci také to, že je rozdíl v kritériích hodnocení dobrého a špatného nápadu. Někdo skočí vprostřed Himalájí do propasti, ze které vylétne na paraglidu, a já tomu mám obdivně zatleskat, protože jde o béčko? ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Typicka Wynorstina na vrcholu K1 lezi kostka ovladajici satelit co muze znicit svet je treba tam vylezt! film u kteryho se vsichni profesionalni horolezci museli pochcat smichy hrdinove vylezou na vrchol samozrejme nejtezsi cestou ve stanoveny dobe zachrani svet a pak jednoduse seskoci dolu padakem! co k tomu dodat? neco takovyho muze natocit opravdu jenom Wynorski ale ja mam pro nej slabost a tak pod standartni 3 hvezdy nepujdu ani ted ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo ve Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada) od 22. března do 9. dubna 2004. (GASTON73)

Reklama

Reklama