Reklama

Reklama

Pozor, přijíždí samotný ďáběl a nemá slitování. Poklidný život malého městečka Santa Ynez v Utahu se mění okamžitě v peklo. Záhadné černé auto projíždí okolím a nemilosrdně vraždí nevinné lidi. Nikdo nebude ušetřen. Jediný, kdo dokáže zabránit brutálním vraždám, je místní kapitán policie Wade Parent (James Brolin). Oběti ovšem stále přibývají a zdá se, že nikdo toto ďábelské auto nezastaví. Podaří se lidem s pomocí kapitána zničit auto a porazit tak samotného vládce pekel? (reich)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

zombkiler 

všechny recenze uživatele

Film, který mi trochu připomínal Duel ale především se jedná o hororovej filmeček, který se převážně odehrává v pouštních lokacích.Auto, které se před útokem na svojí obět tváří jak had na lovu( aspon to podle mě tak vypadalo) ve mě vzbudilo velký nával strachu, jako horor velmi podařené dílo.Doporučuji ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Pořádné béčko s pořádnou dávkou benzínu pro mistrovské honičky a brutální nájezdy tajemného pekelného auta. Film je podobný Spielbergovu Duelu, ale je zde mnohem víc akce a mnohem víc násilí. Může se chlubit dobrým hereckým výkonem Jamese Brolina, který je zastíněn snad jen výkonem samotného titulního auta. Také skvělá hudba mi (hlavně ze začátku) připomínala o pár let mladší film Osvícení. Pěkný zážitek, nechápu to nízké hodnocení. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Najednou se objeví a začne vraždit. Ale kdo to je? Nepříjemný klakson se vrývá pod kůži. Stoupá prach a nastupuje hrůza. Film, který ve vyprávění udržuje rytmus. Vadu na kráse však má a to zrychlené záběry jedoucích vozidel, aby to vypadalo, že jedou opravdu rychle. Jenže to působí dosti rušivě. I tak je to klasika, ke které se rád vrátím. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Příjemný nenáročný automobilový horor :-D Auta nepokládám za zrovna hrůzu nahánějící hororové záporáky, ale tohle se mi líbilo. Je to pěkně natočené, je to napínavé, blbé a naivní tak akorát v míře ... u mne spokojenost. Horror movie of the year ()

Skalda 

všechny recenze uživatele

Filmů kde se zabíjí autem je jako šafránu tady se jedná o f ajn 30 let starý kousek, bohužel celkový dobrý dojem sráží "velké finále" ale jinak se na to moc pěkně kouká. Vzhled autíčka mi trochu připomínal to z HIGHWAYMEN, ale odpřísáhnout to nemůžu - jinak tyhle filmečky sou si podobný celkem rychlý start - ale do finále se jen tak dohrabou, abychom si řekli - a to je jako všecko ? ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Autorem tajemného černého vozu je jeden z nejuznávanějších designérů aut pro filmy a televizi George Barris, který mimo jiné navrhl i originální Batmobil. (Koldyn)
  • Tajemný černý vůz, který ohrožuje obyvatele městečka, je upravený Lincoln Continental Mark III z roku 1971. (Koldyn)

Reklama

Reklama