Reklama

Reklama

Lupin III: Babylon no ógon densecu

  • Japonsko Lupin III: Babylon no Ougon Densetsu (více)
všechny plakáty

Recenze (4)

toktokmokmok 

všechny recenze uživatele

Veľmi silný príbeh o mimozemskom zlate a čakaní na vyslobodenie zo Zeme na pozadí klasických Lupinovských reálií, ako ich poznáme zo seriálu. Ešte väčším zážitkom ako v seriáli je hudba. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Kde jinde mohl Seidžun Suzuki plně odpoutat svou obrazotvornost z řetězu než v animovaném filmu, který navíc náleží k proslulé nadsazené sérii inspirované francouzskými kriminálkami. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Pohľad na Lupina III v ružovom ma celkom ubíjal. Našťastie bol tento film nabitý gagmi, zlosynom, ktorý zabíjal "mucholapkou smrti", slušnou akciou, skvelým soundtrackom a so strašným koncom. Nemôžem sa nejako stotožniť s nadprirodzeným koncom, tak nejako som bol sklamaný aj pri Mamovi. Nuž uvidíme čo mi ponúkne charizmatický Lupin III ďalej. ()

manali 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus snad až příliš bujaré a naprosto oproštěné od veškeré spojitosti s čímkoliv reálně existujícím. Lupinovské extrémy (běhání po střechách, uhýbání kulkám..) jsou zde dovedeny ad absurdum a to někdy působí trochu prvoplánově zábavně. Mám trochu výhrady k plynulosti animace (mohlo být více okýnek:-), ale kresba jako taková je originální a dobře zvládnutá, jakoby se více přibližovala k reálu (obličeje), působí docela drsným dojmem. Možné tu je všechno a všechny Lupinovské stereotypy dojdou několikekerého naplnění. ()

Reklama

Reklama