Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (866)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Matka (Stifflerova) žánru obhroublé teenagerovské komedie. A Matka dosud nepřekonaná. Ačkoli jde o vyloženě komerční a popkulturně založené dílo naprosto zkreslující realitu, z kterého intelektuálům spadne baret, já se skvěle bavil! Výborné vtipy, hlášky, postavy, perfektní muzika, spousta nádherných holek a geniální Eugen Levy!...Samozřejmě to ale není nic převratného a chvilkama to je až trapné, převážně vtipy ve kterých figuruje nějaká tělní tekutina. Přesto ve srovnání s jinými komediemi podobného ražení jsou Prcičky bezkonkurenční. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Po letech, kdy jsem se tomuhle "fenoménu" víceméně vyhýbal a dával si ho při četných reprízách dohromady z jednotlivých scének, jsem konečně zatnul zuby a vzal to jedním vrzem. A světe div se, ono to nebylo tak zlé ani nechutné nebo zvrácené nebo snad pitomé jak jsem se obával. Spíš to bylo až překvapivě dobré, když vzpomenu na Bullshit a podobné bejkárny, více či méně odvozující svůj původ právě od American Pie. Samozřejmě, žádná překvapení nebo vývoj postav větší než povědomí našeho prezidenta o klimatologii (ten vtip s pěstováním banánů bych sám líp nevymyslel) se nekonají, ale diváka neurazí; obzvlášť s přihlédnutím k cílové skupině:) Takže po příjemném překvapení dám 60%. PS: Až budu zas někdy chtít vidět ze Shannon Elizabeth něco víc než hluboké hnědé oči a zářivý úsměv, mrknu se znova. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Perfektní teenegerská komedie. Všechny postavy dokázali člověka zaujmout. Zmatkářský Jim, KEvin, Finch, Oz a nejlepší hvězda filmu Stifler. Stifler to dokázal pořádně rozject. Ve filmu bylo dost trapných a vtipných scén. Filmu není moc co vytknout. Další díly se snažili mít větší a věččí vtipy a tak. Ale jednička měla atmsféru jedninečnou. Ve filmu bylo i dost dobrých písní. Proto celkově hodnotím na 95% = ***** ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

V očích právě dospívajícího pubescenta zřejmě kultovní komedie. S odstupem času však ony vtípky vyvolávající záchvaty smíchu vyzní trapně a divák, který již překročil hranice puberty jen tupě sleduje tu snůšku fekálií, vulgarismů a dalších infantilních kiksů plných klišé a nevkusu. V 17 letech jsem se řehtal, dnes jsem se nudil. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát o stupeň míň, ale pak jsem si uvědomil, že jsem na tom vlastně vyrostl a že to je kult. Právě tady jsem si oblíbil především Scotta a Coolidge. Strýc říká, že jsem podobný Biggsovi, asi to bude tím, že máme stejnou barvu vlasů pár prvků na ksichtě možná taky je, ale doufám že né moc, protože to není zrovna pornoherec :D ()

Galerie (79)

Zajímavosti (58)

  • Existují dvě verze scény, v níž Jim (Jason Biggs) souloží s jablečným koláčem. V původní kino verzi souloží vestoje u kuchyňské linky, zatímco v necenzurované verzi, která vyšla na DVD, souloží vleže na baru v kuchyni. (Kulmon)
  • Zdechnutí skútru Finche (Eddie Kaye Thomas) po obědě bylo neplánované, ale nakonec byla scéna ve filmu ponechána. (necisty)
  • Film byl roku 2012 webem „LoveFilm“ označen za sedmou nejvtipnější komedií všech dob, a to s průměrně 1,5 "smíchy" za minutu. (JoranProvenzano)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama