Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrozná zpráva se šíří světem! Na Zemi nastala obleva. Led taje, a jestli zvířata nepřejdou na konec údolí, kde je prý velká loď, všechna se utopí. Za záchranou jdou společně mamut Many, lenochod Sid a tygr Diego. Každého sužuje nějaké trápení. Many má obavu, že je poslední svého druhu, Sida trápí, že k němu nikdo nechová respekt, a Diego, i když je to tygr, který se nikdy ničeho nebojí, se bojí vody, protože neumí plavat. To se ale snaží před ostatními utajit... Cestou potkají dva vačičáky s jejich sestrou Ellie. Many se začne radovat, protože jejich sestra je mamutice. Má to ale jeden malý háček, ona si myslí, že je vačice, a jen tak si to nechce nechat vymluvit. Když už Ellie konečně pochopí, že asi vážně není vačice, nechce zase s Manym nic mít. Jenže to by nebylo to nejhorší: zdá se, že putovníci už nedojdou cíle, uvízli na plujícím ostrůvku... (TV Prima)

(více)

Diskuze

ManOfPhoenix

ManOfPhoenix (hodnocení, recenze)

Nazdar, znovu. Můžete mi někdo dát odkaz ke stažení hry Ice Age: Dawn of the Dinousaurs?? Která by byla plně funkční s českým dabingem/s českou verzí???

ManOfPhoenix

ManOfPhoenix (hodnocení, recenze)

Nazdar, můžete mi někdo dát odkaz ke stažení hry (která je mimochodem podle stejnojmenného filmu), která by se dala normálně spustit bez nějakých problémů?? Já už jsem stáhnul dvě a stále mi nejdou, nejdřív binkw32.dll a pak nějaký problém vyrovnávací paměti.... :(

Dashia5

Dashia5 (hodnocení, recenze)

Super animák na tomhle sem byla asi před 4 lety s kamarádem v kině :). Musím se podívat na 3

 (hodnocení, recenze)

moc pěkný, řekla bych že většinou se nestává že by pokračování filmu překonalo první díl, ale u tohoto filmu mám ten pocit:)

ajulinkaa

ajulinkaa (hodnocení, recenze)

Prostě jsem se bavila. :)))) . Stejně děti si to koukání užili více.:)))

Michal156

Michal156 (hodnocení, recenze)

Veverka velice dobrá.Docela dost jsem se bavil.Doba ledová 2 mě překvapila.A na ději mě v tomhle případě nezáleží.

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

Všetci čo tu píšete negatívne tak si opravíte názor, keď si vypočujete slovenský dabing. Český je v tomto prípade veľmi suchý. Takže o ničom.

SK_sprco

SK_sprco (hodnocení, recenze)

I ta veverica mi prisla trapna a to som ju mal tak rad. Zasmial som sa len raz :( I believe i can fly :( thats all...wtf. s carcoolkou ste sa sekli a cars som este nevidel

_ksilt

_ksilt (hodnocení, recenze)

dal bych i 4 hvezdicky za animaci, ale totalne si to u me posrali s tou muzikalovou vsuvkou ala Broadway, hruza, humus, des ! jinak uplne zklamanej nejsem, jednicka je pecka a tezko se ji sequel vyrovna, ale i presto sem se bavil, zvlast ve scenach s miniaturnimi lenochody a Scrat nema chybu, to je jasny

 (hodnocení, recenze)

Dalo sa na to pozerat avšak vsadili moc na veveričku a pribeh potom nesplnil to co sa od neho očakavalo. Prva čast bola podla mna lepšia.

 (hodnocení, recenze)

petricak: z tohoto pohledu se mi libil hlavne zacatek s nema este navic kdyz si Ellie myslela, ze je taky neco takoveho .. a ty scenky v tomto duchu byly bozi :))

petricak

petricak (hodnocení, recenze)

Jeden z pár animovaných filmů, u kterých se nebojím si zasednout do křesla v kině a nechat se bavit povedenými vtipy... Dokonce přibyli 2 tahouni v podobě včnatců(?) a nebojím s e říct, že jsem se bavil stejně tak jako u jedničky...

Smejki

Smejki (hodnocení, recenze)

no.......nebýt šavlozubý veverky, tak je to slabej podprůměr. některý scény (mimo veverku) jsou povedený, ale některý mi až lezly krkem. s veverkou si fakt vyhráli. počítám že bude další pokračování a docela se bojim jeho kvalit

 (hodnocení, recenze)

jestli veverka v prvnim dile byla dokonala, tady je MEGA DOKONALA!!! pribeh slabsi nez v jednicce, ale veverka to bohate vynahradila!!! SUPER!!

 (hodnocení, recenze)

skvely film ....tak ako pri jednotke aj teraz som sa schuti zasmiala...uplne ale naj bola vevericka ktorej meno bohuzial neviem....bez nej si myslim ze by to bol film nemastny-neslany - ale celkovy dojem moj je fajn

vaco

vaco (hodnocení, recenze)

klasicky animovany film poslednej doby ktory prijemne pobavi cloveka a ozivi mu pocit z detstva obcas si pozret rozpravku. Pribeh podobny prvej casti az na romanticku zapletku mamuta manyho.Dobre hlasky nenapodobytelne useky v pribehu patria vevericke.

atiratha

atiratha (hodnocení, recenze)

Osobně si myslím, že tento film předčil jedničku o několik řádů. Ať už se jedná o lepší grafiku, méně viditelně amatérsky napsaný scénář, výběr nových filmových klišé, či naprosto neodolatelného Scrata. U filmu jsem se dobře bavil, a to si troufám říct, že průměrný věk v kině jsem o několik řádů překročil

elitedewd

elitedewd (hodnocení, recenze)

souhlas, nic nového oproti jednicce a dej je celkem nudný.....ta scéna se supama mi tam dost nesedí...takze jen 2*

telimena

telimena (hodnocení, recenze)

Moc jednoduchý a předvídatelný děj. Ale určitě tam jsou místa, kde se člověk zasměje a pobaví. Jednička byla určitě lepší!!! Ale na dvojku se dá taky koukat. Super relax od krváků :)

Miki68

Miki68 (hodnocení, recenze)

Kritikové "dvojku" ztrhali a tak mě trochu odradili předem... Ale včera jsem byl na filmu i se svýma ratolestma (7 a 14 let) a kupodivu jsme se bavili všichni (u puberťáka to není zas tak málo). Nápad s mamuticí, která si o sobě myslí že je vačice je fakt neotřelej a funguje. A některý Sidovy hlášky mě dohnaly k slzám smíchu. Některý věci ale s dabingem zapadly (třeba scéna, kdy vačičák vystřelený z větve zpívá v originále "I believe i can fly"). Celkově slušný průměr na rodinnou animovanou podívanou.

smajka

smajka (hodnocení, recenze)

jako to je fakt THE BEST FILM ROKU 2006, sice jednicka byla asi lepsi, ale kdyby tohle byla jednicka tak by to bylo taky dobry, odehrava se to uplne v jinym prostredi a je to dobry, jsou tam dobry vtipky, kdy se tomu zasmeje celej sal a jsou tam i chvile napeti, jak to vsechno dopadne, nesmi chybet ani laska...:), no ale THE BEST jsou vacicaci, ty jsou fakt uzasny no a uplne THE BEST je jelen (elk), jo a lidi, chce to vydet s titulkama, dabovany je to na nic, no tak si to uzijte a napiste jak se vam to libilo...a nezapomnte si pockat na titulky = THE BEST pisnicka páčko..

sword_fish

sword_fish (hodnocení, recenze)

Je to ubohe az to boli. Keby to nebolo take popularne, tak to ani nedopozeram. Inac moj nazor do bodky vystihuje POMOv komentar.

zlabus

zlabus (hodnocení, recenze)

cineman:Tak ti nevím veverku jsem měl rád a bavila mě ale ty vačice mi přijdou trapné až běda...:-(

 (hodnocení, recenze)

neni to spatny....ale jednicka byla lepší

Kerkk

Kerkk (hodnocení, recenze)

Jedničku jsem viděl a líbila se mi, ale zase ne tolik, abych chtěl vidět dvojku. Jít mě donutila moje přítelkyně. Občas jsem se zasmál, občas jsem se "bál" a to je tak všechno. Je to příjemný film, ale jakmile začnou titulky, tak si už nejste jistí, na čem že jste to vlastně byli.

cineman

cineman (hodnocení, recenze)

Kdo miloval hyperaktivní posedlou veverku, zblázní se do dvou cool vačic, kvůli kterým stojí vidět druhý díl alespoň dvakrát. Škoda jen toho sentimentálního konce, který se naštěstí dlouho netáhne. První polovina jede ve skvělym tempu. Spousta zábavných gagů a parodických hudebních kousků se stará o slušnou zábavu.... Mno a veverka,, zase přežila a určitě se proklouže do 3.dílu.

garga

garga (hodnocení, recenze)

Podle kritiky jsem se bal, co to bude za hruzu a byl jsem prijemne prekvapeny! Mozna lepsi nez jednicka. Uz jsem neudelal chybu a nesel jsem na verzi s dabingem jako u Shreka 2, ale pekne jsem si do Slovace zasel na subtitled verzi :)

SlayerZH

SlayerZH (hodnocení, recenze)

popravde cakal som viacej, na to ze zarobil za prvi vikend 70 mil. Ale tak zasmiat sa da....

Kass

Kass (hodnocení, recenze)

Teda 70 mil. za první víkend... docela nářez... se amíci asi pos*ali v kině, ne? :))

Amarcord_1

Amarcord_1 (hodnocení, recenze)

Jdete uz vsichni do haje s tou veverkou... Asi jsem nejakej porouchanej, ale ja v savlozubem hlodavci hlavni klad jednicky nevidel...

certifikat

certifikat (hodnocení, recenze)

jednicka byla dobra dvojku sem zatim nevidel,urcite se na ni pudu kouknout....zajimalo by me co se stalo s tou veverkou......

Jillen

Jillen (hodnocení, recenze)

Doufám, že ta veverka nebude dělat podobné machrovinky jako v tom traileru...v jedničce byla lepší, ale uvidíme...

Amarcord_1

Amarcord_1 (hodnocení, recenze)

No... taky jsem zvedavej. Trailer vypada vyborne, ale takovejch zklamani uz bylo...

Janek

Janek (hodnocení, recenze)

Právě to stahuji tak uvidím zda to nebude nastavovaná kaše.

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Myslím že Cars bude blbost - už dle traileru - a DL 2 je bude následovat. Fakt nejsem zvědav na mamutici, která šplhá po stromech a myslí si že je vačice, co je na tom sakra vtipného?

Související novinky

Hollywoodští skladatelé v Praze

Hollywoodští skladatelé v Praze

18.04.2015

Hned několik světových premiér obohatí program 4. ročníku festivalu Film Music Prague. V rámci koncertu s názvem Hudba Hollywoodu zazní 23. dubna ve Dvořákově síni Rudolfina hudební ukázka z… (více)

Po Době ledové přijde Obleva

Po Době ledové přijde Obleva

24.10.2005

Studio Fox si prvním dílem Doby ledové přišlo na vcelku slušný peníz. Práce na jejím pokračování jsou v plném proudu, i když nad celým projektem bdí pouze polovina původní režisérské dvojice Carlos… (více)

Reklama

Reklama