Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejžhavější mladá hollywoodská hvězda dnešních dnů Jesse Metcalfe (TV seriál Zoufalé manželky) vyvolává salvy smíchu po celé škole jako hlavní hvězda tohoto neuvěřitelně legračního filmu! Když tři nádherné holky zjistí, že se staly obětí nenasytného lamače dívčích srdcí Johna Tuckera (Metcalfe), zosnují důmyslný plán odplaty. A tak se Tucker buď konečně změní…nebo bude brzy tenhle král školy všem jen pro smích! Dokáže svůdné dívčí trio proměnit “sériového milovníka” ve věrného muže? Přesvědčte se o tom v úspěšném filmu, který dokazuje, že pomsta nemusí být jen sladká, ale také hodně legrační. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Jediný ryze upřímný smích ve mně vyvolala scéna, při které se čtveřice hlavních dívek začne při volejbalu mlátit a s neuvěřitelnou dávkou nezájmu a odměřenosti je pozoruje emo-banda. Jinak totiž humoru je poskrovnu a romantika se zaplétá do svých vlastních zapeklitých plánů, až nakonec vůbec nikdo nevyjde příliš šťasten. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

V poslední době bych řekl, že se po teenagerovských komediích slehla zem. Vždyť kromě, snad každoročně vycházejících, prciček není nic, co by stálo alespoň za jedno zhlédnutí. Až John Tucker. Čtyi holky se rozhodnou, že zlomí srdce největšímu děvkaři na škole, zápletka tedy opravdu nic moc. Co se ovšem týče vtipných scén, těmi je film docela nabitý, nabitý je i spoustou hezkých holek včetně půvabné A. Kebbel, proto záběry na toho ošklivého chlapce snad mužská část populace taky přežije :) ()

Reklama

Mykhaluu 

všechny recenze uživatele

Hmmm... asi bych se měl držet při zdi a dát jen tři hvězdičky... ale nééé... :) Takové filmy moc nesleduji, takže je to pro mě docela vtipné zpestření. Fungovalo to. Byla to sranda. Dopadlo to poučně a dobře... Co víc chtít od televize? :) No, je sice ostuda, že jsme si šli původně pustit Tři veterány a zůstali jsme u té televize, ale nelituju... :) Taky se mi líbilo, že to nebylo sprosté... :) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Richard Gibbs: 1. Dirty Little Secret - The All-American Rejects ,2. Honestly - Cartel ,3. Chelsea - Stefy ,4. Hope Song - Rock Kills Kid ,5. Instantly Gratified - People In Planes ,6. Better Open The Door - Motion City Soundtrack ,7. Time After Time - Quietdrive ,8. Fool For Love - Stefy ,9. This Will Be Our Year - Ok Go ,10. I Like What You Say - Nada Surf ,11. Float On - Ben Lee ,12. Sunset Lover - Josh Kelley ,13. We Got To Leave - Caesars ,14. The Next Big Thing - Rockett Queen , ()

carodejb 

všechny recenze uživatele

Má to dobrý námet (partia sliepok sa chce pomstiť nadržanému chalanovi) dobrý soundtrack. A to je všetko. Veľmi rýchlo to skĺzne do prvoplánového klišé. Každá jedna postava je nesympatická hrozná osoba. Zbytočný film, lebo rovnakú tému zvládlo EASY A v omnoho lepšom štýle. A "Ačko" obsahuje Emmu Stone. Toto obsahuje nikoho. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Byly natočeny dva odlišné závěry filmu, nakonec byl upřednostněn ten pozitivnější. (D3VIL)
  • Psi režisérky Betty Thomas, Jackie a Rico, pobíhali kolem během natáčení a z několika scén museli být vystřihnuti. (D3VIL)
  • V jedné ze scén Kate (Brittany Snow) schválně cituje Johnovu (Jesse Metcalfe) hlášku ze šatny o "Bordó, které otevřeš a vyžahneš." Tu však Kate slyšet nemohla, protože byla schválně vystřížena, aby si myslela, že to s ní John (Jesse Metcalfe) nemyslí vážně. (necisty)

Reklama

Reklama