Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (505)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Podle mě je blbost parodovat komedie (i ty teenagerské). Podívejte se na nejlepší parodie - třeba takové Žhavé výstřely si smlsly na akčním Top Gunu a Rambovi, Připoutejte se, prosím zase na katastrofických filmech. Dělat si srandu z něčeho, co už srandovní je, to je postavený na hlavu. Bulšit navíc neparoduje. Dává dohromady vtipné situace z jiných filmů a přidává trochu fekálního humoru. Dvě hvězdičky mu dávám, protože ty situace na diváka fungují úplně stejně jako v původních filmech a kdyby někdo neviděl ty původní kousky, tak se asi i u Bulšitu pobaví. Navíc Chris Evans výborně "hraje" Fredieho Prince jr. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto bol riadny hnus a tak ako nesie názov, by mal byť aj hodnotený ako Bulšit, či Stop teenagerským filmom! Ja by som to ohodnotil tiež ako hovadinu, ale celkovo mi vadia iba takéto teenagerské filmy, napríklad také High School Musical je podľa mňa znesiteľné, toto ale prekračuje hranicu vtipu, dôstojnosti a umenia. Zas sa jedná o film pre nadržaných mladistvých o sexe. Nič pozitívne na tomto filme neviem nájsť. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

“Gratulujem. To bol tvoj prvý spomalený záber." Neparodujte to, čo bolo vtipné už v origináli. Neviem, kto túto axiómu povedal, ale podpisujem sa pod ňu. Nie som náročný divák komédií (bavilo ma PLNOU PAROU VZAD!, priznávam), ale toto sa nevydarilo. Niektoré scény sú fajn („Už si niekedy lízala šušku?“ alebo „Čo tu robíš, ja mám byť jediný Afroameričan na tomto večierku.“), ale vačšinou žiadna sláva. Ostatne, najslávnejšie tváre široko ďaleko majú Randy Quaid a Mr. T, čo je síce smutné, no zasa len čo sa ozve melódia "A-Tímu", niektorým divákom sa do očí nahrnú oprávnene slzy. Inak "nič moc" (vyložene ma pobavili len: prasa, šialený tréner, "pretrhnutie napoly"). ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No nevím... Já tam teda chytil odkazy jen na Deset důvodů proč tě nenávidím, Snídaňový klub a Velmi nebezpečné známosti... A to jsou(hlavně ty první dva) hodně kvalitní filmy, takže mi trochu uniká proč tu všichni píšou, že je to parodie na jedny z nejstupidnějších filmu vůbec.... Každopádně, ať už si to paroduje co chce, tak geniálních fórů je tam méně než prstů na jedné ruce, těch průměrných možná o jednu ruku více a trapných sraček(doslova) nepočítaně... ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

K Bulšitu jsem se po x-letech dostal znovu po (prvním!) zhlédnutí Snídaňového klubu, který vedle řady dalších filmů o teenagerech posloužil jako živná půda pro parodování. Díky tomu, že jsem viděl (asi) všechny filmy, na které Bulšit odkazuje, mohl jsem si všechny parodické narážky "vychutnat". Uvozovky přidávám naschvál, jelikož filmu hodně podráží nohy nejedna bezúčelně nechutná scéna, bez níž by se film zcela obešel. Vím, že jsem poprvé viděl film ve slovenštině, kde mi přišel humorný už jen samotný dabing, po letech a prvním zhlédnutí v originálu si spíše než humoru cením onoho množství trefných odkazů a narážek (nejen v podobě původních herců ze Snídaňového klubu, což mi došlo vlastně až teď). ()

Galerie (100)

Zajímavosti (13)

  • Proslov o plánované ztrátě panenství třech kluků po škole je jasnou parodickou narážkou na stejnou scénu v Prci, prci, prcičky (1999). (TaNya_)
  • Jméno jednoho fotbalisty na dresu při fotbalovém utkání na konci filmu je EXTRA. (ČSFD)

Reklama

Reklama