Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

Šakal 

všechny recenze uživatele

One man show S. W. Scotta na stokrát obehrané téma: „partička (středoškolských) looserů a trenér tahající je z největších sraček až k titulu“. Tentokrát však pojaté nikoliv jako seriózně se tvářící (romant.) drama, ale regulérní komedie (parodie). Blbůstka, ale ten typ, co (některé) potěší a říkám naprosto upřímně, radši tohle roztomile-přisprostlé dílko, co se nebere (po většinu stopáže) vážně a je si dobře vědomo svých mantinelů, než (zde tolik oblíbený) „kýčovitý, scénáristicky kostrbatý, šablonovitý (unreal) konstrukt“... Wimbledon. 60% P.S. Mít na střední takovou učitelku volejbalu jako je Leonor Varela, na tom fotbale bych tenkrát (nejspíš) tolik nebazíroval. P.P.S. zajímala by mě pouze jedna věc. Ví A. Agassi o novém koníčku své manželky Steffi (Nash) Graf? Nebo je to všechno „trošku jinak“ a chudák Steffi momentálně sama táhne rodinný rozpočet.....? Ostatně, nic není věčné a (pohasínající) slávy a vzpomínek se skutečně nenajíš. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Gary Houseman, bývalý vrcholový tenista, který se přes mexickou poloprofesionální ligu dostal až k podřadné práci školního údržbáře. Školy, která mu shodou náhod do cesty naservíruje místní tenisový tým s jediným obstojným hráčem. Seann William Scott by se měl zamyslet nad výběrem svých rolí, pokud se chce posunout o stupínek víš v hollywoodské hierarchii a role prapodivných existencí přenechat Davidu Koechnerovy nebo Robu Corddrymu. Jinak to ale není úplně špatná buranská záležitost, některé vtipy jsou celkem povedené a hodně filmu pomáhá i samotné sportovní téma (což není vždy pravidlem) - je to prostě taková ta lehčí sportovní kravinka, kde jako v jí podobných kouscích jakými jsou např. Blackball, Skóruj! nebo Kingpin nejde ani tak o vrcholové výkony jako o svérázného hlavního hrdinu. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

One man show v podání Seanna Williama Scotta ve filmu, kterej rozhodně neni určen pro intelektuály. Najdou se tam různý nechutnosti a při tenisu tam padaj hlášky typu "Který péro musíme vykouřit, abysme se dočkali spravedlivýho rozhodování?" nebo "Natrhni mu prdel a donuť ho, ať volíže sračky z tvýho velkýho ptáka." a řiká to dcera ředitele, který je 8 let. Mimochodem si nevzpomínám na jinej film, kde by dětská postava řekla nějakou vtipnou hlášku. To je docela vzácnost vtipná dětská postava. Randy Quaid je sice tady mezi herci uvedenej na druhym místě, ale zmizí cca v 10. minutě ze scény a už se po zbytek filmu prakticky neukáže. Ostatní herce ani neznám a většina z nich je tam jen tak do počtu. Je to taková buranská komedie poněkud fekálního charakteru. Kdo tenhle žánr nemá rád, ať si radši pustí něco od Godarda nebo Truffauta. Pro mě je to za slabší 4 hvězdy. ()

sAreOn 

všechny recenze uživatele

Eeee, co to mělo být? Jelikož jsem viděl tenhle film hned po Blades of Glory, tak jsem musel hned srovnávat... A Balls Out prohrálo na plné čáře. Po většinu času nechutné a nevtipné, nevím, ale to, že někdo zvrací mi moc vtipné nepřijde. Ve filmu bylo pár vtipných momentů, ale na komedii trvající 90 minut opravdu málo. Prostě na mě asi až příliš... ale proti gustu... ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Komedie by měla být v první řadě vtipná. A to tahle vlažně podaná trapnost rozhodně není. Když tedy nefungoval humor, sklouzlo to k nechutnosti. A když i ta vypadala blbě, co takhle špetka erotiky? Ne, prostě ne. A pak přijdu sem a vidím skoro 60%. To je na tom asi to nejvtipnější. Zkrátka, na film jsem se chtěl podívat jen kvůli Seannovi, protože vím, že hlavně on je obsazován do dobrých šíleností. Ale zde to tak trochu hodně nevyšlo. Od půlky jsem už koukal na čas a čekal, až tato blbost skončí. 15% za pár alespoň trochu uznatelných prvků. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)
  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama