Reklama

Reklama

Invaze světů

  • USA H.G. Wells' War of the Worlds
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Civilizace je v ruinách, zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní "Walkers" celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím, co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Sledoval jsem Simpsonovi, když přišel první démon." Tento film se snaží po vzoru Spielbergova filmu navodit pocit nebezpečí obyčejných lidí, kteří stojí proti naprosto neznámé hrozbě. Tento záměr však nevychází. Prostředí je nevěrohodné a mimozemšťané jsou legračně zpracovaní, takže se nedaří vybudovat tu správnou atmosféru. Scénář herce vodí sem a tam a dává jim do úst často velmi podivné repliky (hlavně u kněze). Herci samotní velmi přehrávají, což je poměrně zábavné, ale to asi nebylo režisérským záměrem. Jedna z mála věcí, co se povedly, jsou některé opravdu pěkné záběry širé krajiny zpustošené válkou s nezvanými kolonisty. Tyto záběry však bohužel trvají vždy asi jen vteřinu, takže je divák ihned hozen nazpět do nefungujícího filmu. ()

dud odpad!

všechny recenze uživatele

Co si vzpomínám, tak bezkonkurenčně nejdebilnější film, který jsem viděl. Pustil jsem si jej zcela záměrně, vědom si „skvělé pověsti“ Asylumu a s očekáváním dobré zábavy z nízkorozpočtové slátaniny. A musím uznat, že první polovinu filmu mě opravdu fatální neherectví, opakující se trikové scény, nesmyslný děj, tragické dialogy, otřesné postavy a já nevím co ještě, bavily. Když mi ale v druhé polovině došla zásoba smíchu, stalo se dokoukání filmu utrpením a z toho množství debility a amatérství, kterou tvůrci do filmu vložili, jsem měl tendence k sebepoškozování. ()

Reklama

VIETNAM20 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem zakoupil za 9 Kč v bazaru protože mě zaujal tématem. Doma jsem ale zjistil že to má zde takto nízké hodnocení. Říkal jsem si že to bude asi teda velká hrůza. No po vložení DVD do přehrávače mě překvapilo dost kvalitní obraz na tomto nosiči. Čekal jsem špatný při tomto hodnocení. A co se týče samotného filmu. Ano není to áčkový film který by trhal rekordy. Je to nízkorozpočtový. Ale zase to tak špatný taky nebylo. Pravda samotný mimozemšťany,roboti, kraby :-) nebo co to vlastně bylo byli nekvalitní. Mohli na nich trochu zapracovat když vymyslí tento film.Občas mě i vadil během děje střih kdy záběr obrazu pomalu tmavnul. Ale přesto jsem film dokoukal dokonce s jedinou pauzou,kdy jsem si šel namazat 3 housky s taveným sýrem se šunkou. A že by ten film na mě nechal nějaké následky z nekvality se říct nedají. A jak tady někteří píší,že se tam objevili mimozemšťany jen jednou není pravda. Já je tam viděl minimálně cca 6x . Konec filmu jsem si teda představoval trochu jinak. Dávám 2 hvězdy. Možná jsem divný :-) ()

Etherium odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film vznikol za účelom merítka pre najhoršie sci-fi. Efekty robili asi v detskej izbe z kartónu alebo čo, herci sa snažili, scenérie ako konsky kokon, a dorazila ma umelohmotná zbraň s červeným vrchnáčikom. Propagované ako mohutné sci-fi, v požičovni obal jak sviňa, prišiel som domov pustil dvd a išiel som sa vygrcať. ()

Lajty odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl hodnocení a negativní ohlasy na tento film, tak jsem se rozhodl, že se na něj podívám. Upřímně řečeno...už jsem viděl daleko horší efekty...v tom bych problém neviděl...ale ten příběh byl tak nudný a o ničem, že jsem myslel že usnu...a ten konec...to už jenom byla tečka za tím vším...myslel jsem, že nedám odpad, ale bohužel jinak to nejde... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Georgeova (C. Thomas Howell) syna Alexe si zahrál hercův vlastní syn Dashiell Howell. V česky dabované verzi se však ze syna Alexe stala dcera Alex. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama