Reklama

Reklama

Osudový dotek 2

  • USA The Butterfly Effect 2 (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Každý z nás zažil okamžik, kdy si přál změnit kousek minulosti. Napravit křivdu. Opravit omyl. Získat lásku... nebo moc. Co kdyby to opravdu šlo... Mladík Nick Larson (Eric Lively) objeví způsob, jak cestovat časem, a vrací se do minulosti, aby napravil chyby své i svých přátel. Nebezpečný experiment se mu však vymkne z rukou, což vede k fatálním důsledkům... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

choze 

všechny recenze uživatele

Ne, že by jednička neměla potenciál na výživnou sérii a ne, že by se na tak skvělý film lehce navazovalo. Ale tohle je dle očekávání taková ta o několik levelů horší a veskrze zbytečná videodvojka, hlavně kvůli podprůměrnému scénáři, nevýrazným hercům a nudné režii. I kdyby tenhle film existoval v paralelním vesmíru, kde neexistuje původní Osudový dotek, pořád by to byla ta samá nevzrušivá zoufalost. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Od dvojek, na kterých se tvůrce snaží většinou vydělat díky kvalitní myšlence jedniček je dlouhé bezedné mračno mraků, kterým se pravidelně roztrhává pytel už nějaký ten pátek, jenže nutno podotknout, že tahle dvojka zas tak blbá na úkor ostatních filmů s dvojkou v názvu není. Na oko jsem byl dost zvědavý, co s tím autoři provedou a jak si s příběheme pohrajou. Nakonec zvolili jednoduší, ale za to účinnější metodu. Ačkoliv jsem čekal odrecitovaný stejný příběh jedničky akorát s někým jiným, překvapivě jsem dostal průměrný ale zato příjemný film, který si z hlavní myšlenky bere jen to nejdůležitější a dále to nijak závratně nerozvádí, nevysvětluje, prostě jen použije to důležité a díky tomu funguje. Herci na tom také nejsou zle, docela jsem si je během filmu oblíbil. Určitě jsem to čekal daleko horší, tohle mě vcelku i překvapilo, jen je na filmu nádherně vidět, jak těží z názvu jedničky, přitom s jedničkou má společnýho fakt jenom to cestování časem, přitom je to naprosto něco jiného. ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Možnože by filmu pomohlo, keby mal úplne iný názov, aby nemusel byť konfrontovaný so svojim starším a silnejším bračekom, s ktorým má spoločné aj tak len jediné - a to kladenie si otázky "čo by bolo, keby..." Aj tak je tu dosť zrejmá snaha tvorcov ešte nejaký dolár vymáčknuť hodením na video trh viac menej toho istého námetu. ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

Neznát první díl, tak bych tomu klidně prásknul slabší 3 hvězdy. Herci jakož takož hrají, s tím sexem to není až tak hrozné a přeplácané, trikově to nebije na hnusnou notu a uplyne to vcelku svižně. Jenže první díl byl svěží průvan v dramatickém žánru a dvojka pouze „dojebavá“ vše co jde – děj, myšlenku, vyústění… Holt sequelové peklo pokračuje a jen tak rychle neskončí… ()

Rousse odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem zjistila, že skvělý film Osudový dotek má pokračování, říkala jsem si, o čem asi tak bude. Hlavně jsem se bála, aby tvůrci nevzali stejnou podstatu příběhu a nedosadili jiné herce do trochu jiné situace. Po úvodní půl hodině jsem pochopila, že mé nejhorší představy se naplnily a po další půlhodince jsem TO musela vypnout, protože nejsem masochista. Kdyby režisér sebral prachy, jel si vyhodit z kopýtka někam do Vegas a v životě už by se na kameru ani nepodíval, byl by to asi jeho nejlepší "filmový" počin. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Keď Julie fotografuje, tak je jasne viditeľné, že šošovka je zavretá, teda nemohla fotiť. (Greenpeacak)
  • Závěrečná scéna začíná totožně jako u prvního dílu Osudový dotek (2004), leteckým záběrem na Empire State Building. (Shakaar)
  • Natáčalo sa v Kanade a to najmä vo Vancouveri a v Britskej Kolumbii, ako tomu bolo aj v prvej časti. (Greenpeacak)

Související novinky

Další dotek osudu

Další dotek osudu

17.01.2006

Efekt motýlích křídel časové smyčky v nízkorozpočtovém (13 mil. dolarů) snímku Osudový dotek vzbudil před dvěma lety velmi kladné reakce publika a celosvětové tržby 96 mil. byly pro producenty více… (více)

Reklama

Reklama