Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Koukám na film, ve kterém nesnáším dvě hlavní herecké jména a přesto jsem se u něj docela bavil, i když to všechno bylo zastřené tou vlnou nelibosti k něčemu takovému se odhodlat a podívat se na to. Will Ferrell ať se snaží sebevíc, nikdy mi nepříjde takový sympaťák, jako jeho parťáci z Frat Packu, jenže když se do toho přimotá pro mě dosud neznámý Jon Heder, nechápu, že se mi to může ještě trochu líbit. I když jako komedie mi to všechno příjde opravdu průměrně, jak po příběhové tak po humorné stránce. A i když se zde jedná o sport, jedno jaké, dycky to skončí stejně. Jako všechny filmy tomu podobné. --- Problémové dětství? No jestli nazýváte 9 letýho kluka s 35 letou přítelkyní problémem... ()

JAn 

všechny recenze uživatele

I developed a move. A move the likes of which the world had never seen before. A move so revolutionary, so dangerous that it would have catapulted the team that stuck it straight to the top. And like many revolutionary ideas, it just scared the shit out of the establishment. So I quit. And I took it to the one place on earth batshit crazy enought to give it a try. North Korea. Behind the Bamboo Curtain, they call it "The Iron Lotus". Will Ferrell opět nezklamal. Jeho a Hederovi společné bruslařské kousky ´sou nezapomenutelně sexy, a hlášky, které oba drmolí celý film, vás prostě převálcujou. Takhle dobře ´sem se naposledy bavil u Anchormana. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle je rozhodně jízda. Krasobruslení nijak zvlášť nemiluji, ale tohle byla tak perfektně udělaná komedie, že jsem se některým hláškám a některým scénkám musel smát ještě relativně dlouho po skončení filmu. To byl úžasný nápad natočit něco takového. Tahle komedie je prostě nářez a útok na vaše bránice je zaručen. Já jsem se tedy takhle hlasitě dlouho nesmál, prostě tohle dílko je naprosto perfektně udělaná zábava, která stojí za skouknutí. Co zde předvádí Will Ferrell, to je něco nepopsatelného, jeho postava mu dává velké možnosti a on toho beze zbytku využil. Dá se říci, že právě on táhne celý film. Ale příliš nezaostává ani Jon Heder, kterého jsem viděl vůbec poprvé, ale roli toho naivního a citlivého krasobruslaře zahrál velice dobře. Takhle má vypadat ideální komedie. Zajímavý a napínavý děj, k tomu mnoho vtipných hlášek a vtipných scén, a úspěch je zaručen. Já se bavil a zatímco pro někoho na těchto stránkách je nemyslitelné dát jeden rok staré americké komedii pět hvězdiček, tak já je udělím, protože pokud bych téhle komedii nedal pět hvězdiček, tak jaké komedii bych je pak měl dát? Proto maximální hodnocení. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Hvězdná dvojice Will Ferrell a Jon Heder spojili své síly, aby dostali zase jednou krasobruslení na vrchol popularity. Pochybuji, že se každé malé dítě snaží právě ukecat své rodiče, aby mu koupili brusle a dostal lekce bruslení, ale určitě se každý kdo film shlédne s jistým nadhledem pobaví. Z názvu udělali česky distributor doslovnou parodii, ale to snad tolik nevadí. Film je velmi jednoduchý a nejzábavnější jsou na něm obě hlavní postavy, kterým herci vdechli život a s přehledem vtipkují v každé situaci nejen slovy, ale i pohyby a gesty. Chtělo to však ještě trochu humoru a nějaké silné vtipy, které by přežili déle než týden po shlédnutí filmu. Přesto jde o kvalitní zábavu, která je na hranici mezi 3 a 4 hvězdičkami a pro milovníky Willa Ferela je povinností. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

V rámci tv orby Frat Pack je to tak asi průměr, což mi i tak stačilo na to, abych se při sledování výborně bavil. Zlášť super je Will Ferrell na kroužku anonymních sexuálních maniaků. "Musíte udělat něco, co tu ještě nebylo. Mohl jsem se stát trenérem olympijského týmu. Moc jsem o to stál, tak jsem vymyslel jednu figuru. Figuru, kterou ještě nikdy nikdo neviděl,tak převratnou a nebezpečnou, která by vymrštila tu dvojici až na špičku.Ale jako mnoho převratných nápadů to vyděsilo ty nahoře. Tak jsem odešel. Šel jsem tam, kde byli dost šílení, aby se o to pokusili.V Severní Koreji. Za bambusovou oponou jí říkají Železný lotos.Sledujte tu eleganci, tu krásu. Málem to dokázali, až pak..." - "Proboha. Je mrtvá?" ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • Před finále montrealské krasobruslařské soutěže je na "obrazovce" průběžná tabulka. Za páry Stranz-Fairchild a Michaels-MacElroy na prvních dvou místech následuje ruský pár Sokolova-Plushenko (Jelena Sokolovová - stříbro žen na MS 2003, Jevgenij Pluščenko), čínský pár Zhang-Li (Tan Čang a Chao Čang - stříbro sport. dvojic na ZOH 2006), švýcarský pár Lambiel-Stoeckli (Stéphane Lambiel - zlato mužů na MS 2005, 2006) a další jména skutečných krasobruslařů. (melica)
  • Will Arnett a Amy Poehler, ktorí hrajú súrodencov, sú v reálnom živote manželia. (Raccoon.city)
  • Když vstupují bruslaři na svůj tréninkový led, po otevření chladíren se nám naskytne stejná místnost s ledem a bednami, jako při seznamovacím videu, ve kterém se představuje Will Ferrel coby Chazz, undergroundový jezdec. (CjKukis)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno