Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (370)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Pomerne vysoké hodnotenie tohto filmu ma prinútilo si k nemu sadnúť, i keď musím povedať, že veľkú zásluhu na tom mal Ch. Tatum, ktorý sa pomerne rýchlo usadil v prvej hereckej lige. Celkovo na tomto filme nie je absolútne nič, čo by ste nevideli v iných podobných filmoch, okrem Tatuma, samozrejme. V žánri nič nové, dej predvídateľný a je mi úplne jasné, prečo má film vcelku slušné hodnotenie. Hodnotilo ho až priveľa puberťákov, hlavne baby. Ale ja nie som „hip-hoper“ a v príbehu som sa snažil hľadať niečo, čo som aj tak nenašiel. Pozrieť sa to dalo, ale faktom ostáva, že súčasné percentuálne hodnotenie je absolútne neobjektívne a beriem ho skôr ako zámerne dvíhané osobné hodnotenie každého , kto má rád súčasný, často trápny boom okolo hip-hopu, vrátane ženského publika, ktoré vlhne pri pohľade na Tatuma...Slabé tri hviezdy. 50%. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Filmů ve kterých se tancuje na hip hop nebo na RnB jsem zatím viděl dva a to skvělou Honey a docela zdařile You Got Served. Bohužel Let's dance je jen průměrné. Výborná hudba, sympatické herecké obsazení, uspokojující herecké výkony a samozřejmně dokonalé tance, které jsou velmi dobře provedeny. Ovšem ten scénář!! Neoriginální, prostě něco, co jsme už viděli. Našlo se více častí při kterých jsem se nudil. Jak jsem napsal již na začátku, prostě průměrný snímek!! ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu trčí závěrečné taneční číslo natolik, že si říká jestli to celé nešlo natočit jinak, lépe a hlavně ve více strhujícím a naléhavém tempu. Většina scén končí někde uprostřed tím, že z ní pokaždé někdo odchází. Když už nic jiného, tak tohle mě dokázalo bavit sledovat. Tatum v nejhorší roli své kariéry a jeho paní také není z těch kvůli které by se mě mělo zastavovat srdce. PS: Hříšný tanec je někde úplně jinde. 10%. Z toho 10 bodů právě za poslední taneční číslo. ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

no a mame tu dalsi tanecny film o pare, kt. by sa asi nikdy v zivote nedal dokopy, ak...vo filme je vidno same klise, nema to atmosferu a najlepsia tanecna scena je na zaciatku, co je dost zle nacasovane a nakoniec este hlavni predstavitelia nemaju ani kusok charizmy a tak film upada do podpriemernych vod. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Vykradnutá encyklopédia filmových klišé, ktorá zlyháva na úrovni dramatickej, romantickej a aj komickej. Herecky úplná tragédia, čiže jediné čo ostáva sú tančeky. Let’s Dance všakže :o). V tomto smere sú schopnosti a talent ústrednej dvojice (Tatum, Dewan), chvalabohu na protipóle k tým hereckým, a z toho čo spolu na parkete predvádzali mi občas behal mráz po chrbte. Kto v tanečnom filme nebude hľadať veľa filmového umenia (choreografička na režisérskej stoličke), bude spokojný. 50% ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)
  • Všechny kresby, které se ve filmu objevily, pocházejí od studentů prvních ročníků střední školy v Baltimoru (Carver Center for the Arts and Technology). (HellFire)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. srpna 2006 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama