Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (370)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vy tu mluvíte o tancování, jakoby to byla atomová fyzika." Tanec mě provází celým mým životem a nemohu napsat, že bych z toho byl šťastnej. Vždy, když mě chce mít Osud za pitomce, tak mě někdo vyzve či spíše donutí k tanci. Já tedy každou předem svědomitě upozorním na to, že je to na její riziko a pak se do toho vrhnu v medvědím rytmu a se sloním taktem. Nicméně filmy o tančení mi nevadí a pohádka o baletícím hip-hoperovi mě celkem bavila. Jednak se při ní vrtělo celkem zajímavě a hlavně dámská část kolektivu ve mně probudila poměrně dost nízký pudy. Tak proč šetřit hvězdami, když v pohádkách je děj nepodstatnej a míra moralizování nepřekročila únosnou míru? ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že čím starší bratříček nejmladších Step Upů, tím oldschoolovější choreografie. A protože příběh a všechno kolem něj včetně herců drží laťku na stále stejné úrovni "kvality", jde hodnocení hodně dolů. Nehledě na to, že balet mi nikam jinam kromě Billyho Elliota, prosím, nemíchejte! Film jsem nějakým způsobem přežil, ale primárně jsem se na to díval jen kvůli tanečním scénám. Vzhledem k tomu, že s každým novým dílem přichází cca o 20 minut více takových pastev pro oči, jednička je víceméně zbytečná. Ani ten závěrečný baleto-street dance za moc nestál. Doporučuji začít u 3Dčka a potom případně ochutnat 2 the Streets, Tatuma lze s klidným svědomím vynechat. Bohužel. ()

Reklama

joehot 

všechny recenze uživatele

Přátelé, přísahám, já zažíval muka. Když se rozjela první scéna tohohle filmu, s 80%ní úspěšností jsem dopředu odhadl jeho děj... Psychologie, nebo vůbec jakási propracovanost postav úplně nulová - tohle mohl napsat můj desetiletej brácha, který se nedávno zaskvěl pohádkou o princovi, který pořád šel a šel a šel, cestou na někoho narazil, každýho zabil a princeznu zachránil.. Hudební (a životní) styl, jenž je středobodem tohoto filmu, kolem mne proplouvá asi tak jako Doubrava za mým oknem, herci, tedy pokud máte kuráž je takhle nazvat, jsou skutečně neuvěřitelně mizerní.. Dokonce i ten hříšný tanec 2 byl o trochu víc koukatelný...Přesto dávám dvě hvězdy, z nichž jedna je za to, že měli filmaři dost rozumu toho malého černocha umlčet.. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Filmů ve kterých se tancuje na hip hop nebo na RnB jsem zatím viděl dva a to skvělou Honey a docela zdařile You Got Served. Bohužel Let's dance je jen průměrné. Výborná hudba, sympatické herecké obsazení, uspokojující herecké výkony a samozřejmně dokonalé tance, které jsou velmi dobře provedeny. Ovšem ten scénář!! Neoriginální, prostě něco, co jsme už viděli. Našlo se více častí při kterých jsem se nudil. Jak jsem napsal již na začátku, prostě průměrný snímek!! ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

CJ ze San Andreas vybělal, zkrotl a začal trsat. A pokavaď jste viděli alespoň jeden film z těch, co se v nich hejbá prdelí, nebo školníma lavicema, nepřekvapí vás vůbec nic, protože Let's dance, to je děsně jednoduchej příběh plnej klišé, kterejma jsou tyhle přes kopírák psaný kousky oblepený. Ale co, ono v nich stejně nikdy nešlo tak o příběh, jako o ty rychlé pohyby těl a ty tady nejsou nejhorší, ikdyž ze židle mě taky nezvedly, k úžasu nedovedly a spolu s prkeným Tatumem a přepálenou stopáží i sem tam nudily, ale jednou se to dalo. 50% ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Všechny kresby, které se ve filmu objevily, pocházejí od studentů prvních ročníků střední školy v Baltimoru (Carver Center for the Arts and Technology). (HellFire)
  • Představitelé ústřední dvojice Channing Tatum (Tyler Gage) a Jenna Dewan (Nora Clark) byli od července roku 2009 do roku 2019 manželé. Dohromady se dali krátce po skončení natáčení tohoto filmu. (Václavička)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. srpna 2006 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama