Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (922)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Clive Owen v ultimátním nářezu, kde to dělá s jednou z nejkrásnějších ženských filmového plátna, hází vyšperkovanými hláškami na všechny strany a dobře mířenou zbraní i mrkví kosí zástupy "špinavých parchantů." Nemá smysl nimrat se v tom, že většina těch dechberoucích akčních scén by byla v reálu zcela jistě neproveditelných, stejně jako ohromující schopnosti hlavního hrdiny. Já si film maximálně užívala a byla jsem jeho zpracováním ohromena. Spousta akčních hrdinů vykuřuje jedno cigárko za druhým, v rychlosti upíjejí "příšerný" kafe z kelímku nebo žvýkají žvýkačky. Smith má pod oděvem vždy schovanou kvalitně vypěstovanou mrkev a dokáže s ní provádět věci nevídané. S tímto inovativním použitím pro mě mrkev dostává zcela nový význam. Jdu si taky chrupnout:) K dokonalému výsledku filmu vydatně pomáhá lavina famózních hlášek, spousta nápaditých momentů a ta správná metalová smršť, která dokonale zapadá do celého kontextu zbavování se armády protivníků, a následné spouště, která s jejich se zvyšujícím počtem a následnou likvidací vzniká. Strhující je scéna, kdy Clive sjíždí dolů uprostřed kulatého schodiště a za sjezdu odstraňuje množství maníků na schodech. Celá scéna za doprovodu mé oblíbené skladby od Motörhead - Ace Of Spades. Extrémně nářezové. Monica Bellucci byla sice opět k nakousnutí, ale, ať se snažila sebevíc, já měla oči jen pro Clivea:) "Víš, co nesnáším? Hloupé akční filmy, kde hrdina zavolá vždycky jen jednomu, který ho potom stejně zradí." ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Film přeplněný akčními scénami - nudit se rozhodně nebudete. Bohužel některé akční scény docházejí tak daleko, že jsou na hranici pochopení zdravým rozumem. K akci máme i jako bonus Paula Giamattiho, který je dobrým záporákem, pro mě bohužel ne moc uvěřitelným a prsatou Monicu Belluci. Film nemůže nezaujmout a nudit snad nikoho. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Našťastie rovnako zábavné, ako blbé. Z Wooovho Hard Boiled ťažiaca non-stop akčná zábava pre nekritických fanúšikov akcie osemdesiatych rokov a klasických rockových šlágrov. Mňa potešil skôr Paul Oakenfold v scéne s autami a batolaťom na ceste. Je zaujímavé sledovať, v nakoľko odlišnom filme si Clive Owen zopakováva rovnakú postavu, akú mal v Potomkoch ľudí - pričom mu sedí rovnako dobre. ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Dovolím si parafrázovat anotaci: Shoot 'Em Up je automatová fašírka plná špinavého humoru, přinášející hodinu a půl čisté akční výmazoviny... Za další: Paul Giamatti je ten, kdo je úplně mimo. Jako domovník nebo degustátor stoletých vinoték je v pohodě, ale vypíchnout z něj záporáka? To už bych spíš snesl Rumcajse s žaludovkou nebo Christiana Slatera v obleku tučňáka. _____Poměrně "zvláštní" je scéna psychedelické parašutistické sestavy či přitrouble mrkvácký závěr a zřejmě si někam stranou zapíšu pár prďáckých hlášek, které trousí permanentně "angry" Clive "Dej si mrkvičku" Owen. Ale to je tak vše, sbohem a šáteček._____Stylové filmy mi nevadí, např. takový Matrix byl a je přece docela fajn (úsměv), ale všechno má své meze a já zase enormně netoužím po tom, aby mi ta zanedbávaná hrouda pilin úplně vyměkla... ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Hodně nabušený akční film, u kterého jsem měl ale bohužel pocit, že mu vše ostatní kromě sexy akce chybí. Nápady v těchto akčních scénách jsou ale tak fikaně zpracované a tak neuvěřitelně cool, že konečné hodnocení nemůže být kvůli plochým charakterům, trapným dialogům a dírám ve scénáři nijak výrazně postihnuto. Prostě radost pohledět, ale to je vše (dobře, Owen zase tak hrozný není). ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • Pieseň ktorá uspí Olivera v hoteli je pieseň "Ace of Spades" od britskej rock'n'rollovej kapely Motörhead. (ČSFD)
  • Režisér filmu Michael Davis se scénářem dlouhou dobu obcházel producenty a pokaždé byl odmítnut. Nakonec vytvořil patnáctiminutový animovaný snímek obsahující většinu složitých akčních sekvencích. Tento krátkometrážní film se setkal s kladným ohlasem a projekt byl obratem schválen. (Zeebonk)
  • Film bol inšpirovaný legendárnou videohrou "Max Payne" od Rockstar Games. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama