Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Holly a Gerry se vracejí z návštěvy od její matky. Hádají se a vyčítají si, že nemají peníze, dítě… Jejich hádka se ale nakonec změní v příjemné usmiřování. Je jim spolu dobře.  V baru Hollyiny matky se schází skupinka lidí. Nejde však o nějakou veselou událost. Důvodem je Gerryho smrt. Je zde Holly a jejich přátelé. Poté se Holly uzavírá do sebe a myslí jen a jen na Gerryho. Dokonce s ním i rozmlouvá. I po třech letech je Holly živa pouze ze vzpomínek na Gerryho. V den jejích třicetin ji navštěvuje matka a přátelé. Všichni jsou zaskočeni tím, jak Holly žije a na nic nedbá. Dávají do pořádku i její byt. Holly dostává balíček. Je v něm záznam, který Gerry musel pořídit v době, kdy již věděl, že umírá. Sděluje na něm Holly, ať hlavně začne žít a že od zítřka jí začnou chodit jeho dopisy, což si zařídil...Holly se jde bavit, ale myšlenkami stejně končí u Gerryho. V baru u své matky rozmlouvá s Danielem, který zde pracuje. Pak z opilosti usíná. Ráno nachází dopis od Gerryho. Ten ji nabádá, aby si koupila něco pěkného na sebe. Za pomoci své kamarádky Sharon se Holly vrací do práce. Druhý den dostává další dopis od Gerryho. Žádá ji, aby vystoupila na karaoke. To už kdysi udělala, ale měla pád a poranila se. Tentokrát zpívá jen pro Gerryho. Večer zde ještě vede rozhovor s Danielem. Ten ji později pomáhá zabalit a odnést Gerryho věci. V dalším dopisu Gerry posílá Holly a její kamarádky Denise a Sharon na dovolenou, kterou zařídil – do jeho rodného Irska. Zde si Holly uvědomuje, že na rozdíl od ní její kamarádky „žijou“: jedna čeká dítě a druhá se bude vdávat. Ona poznává Williama – bývalého kamaráda jejího manžela, se kterým dokonce stráví noc. Pak se vydává za Gerryho rodiči. Zde na ni čeká další dopis od Gerryho... (TV Prima)

(více)

Recenze (887)

akisha 

všechny recenze uživatele

Myslela jsem, že umřu. 78%, cože?! Dvě hodiny, DVĚ hodiny absolutní nudy. Stupňování děje proběhlo způsobem, že jsem od lehkýho znudění přešla přes nevíru až k vzteku a znechucení. Fakt by mě (naprosto upřímně), zajímalo, co se na tom lidem líbí. Dialogy jsou většinou úplně o ničem, Hilary nesympatická, neděje se nic, jen se furt zjevujou Butlerovy flashbacky, aby to bylo "jako ze života", nesměl by o Hilary jevit zájem zřejmě naprosto dokonalej muž a zároveň charizmatickej číšník. Nechci vypadat jako nějaká bezcitná bestie, ale já si prostě furt říkala, že něco takovýho by se v životě nemohlo stát ani omylem. To je sice společný pro většinu romantiky, ale tahle se zároveň vydává za drama o překonání bolesti ze ztráty. Buď se rovnou nechám unášet nereálnou pohádkou, nebo si prožiju nějaký to hořkosladký drama, ale z tohodle plyne, že ztratí-li člověk milovanou bytost, měl by doufat, že mu posmrtně přichystá deset dopisů, díky kterejm za rok najde novou lásku s dalším perfektním mužem, co žije v čarokrásném Irsku. Stokrát radši bych si snad dala nějakou tu Pretty Woman. Navíc pro mě strašně otravná role Lisy Kudrow. Dvě * za fajn Butlera a hlavně za Harryho Connicka, kterej jedinej mi svou rolí a hláškama zpříjemňoval tohle dvouhodinový utrpení. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Inteligentně udělaná romantika. Ze začátku, jsem tomu moc nevěřil, ale pak se to zlomilo, a přišli tak výtečné scény (rybaření v Irsku), u jakých jsem si mohl naplno vychutnat romantiku. Ale pozor!! Ne romantiku ala přeslazený dortíček, (blbé přirovnání, ale nic jiného mě nenapadlo :-)) ale jak jsem psal v úvodu opravdu inteligentně podanou romantiku. Jsem rád, že jsem nebyl zklamán, a mohu dát plný počet bez nejmenších výčitek. A abych nezapomněl: P.S. I LOVE YOU ! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Solidních romantik je pohříchu málo. Tahle začíná hádkou (živelnou, zábavnou, naprosto pravdivou) dvou manželů kvůli naprosté malichernosti a v tu ránu i nečekaně pohřbem. Jednoho z partnerů. Čerstvě ovdovělá Holly se tak z čista jasna loučí s milovaným Gerrym, kterého měl každý rád a který se nepříjemně srazil s mozkovým nádorem. Chvíli to vypadá, že to nějak půjde, jenomže vzápětí klepe na dveře období stesku a izolace od zbytku světa, dokud se Holly do rukou nedostane dopis, jenž osnuje ďábelský plán, který Gerry zkonstruoval těsně před svým odchodem. Cestou k loučení s milovaným Gerrym tak za zvuků libého soundtracku naskáče řada odboček, příjemných retrospektiv, mezižánrového balancování a nečekaných dobrodružství, které nejen divačky náležitě ocení. Občas to sice nefunguje (jednou tu tečou slzy proudem, záhy jakoby se zas tolik nestalo) a skutečně pálivé emoce tu chybí, pokud však na Gerryho laskavá gesta přistoupíte, budiž vám filmový zážitek přán. Brooklynského režiséra Richarda LaGraveneseho jsem už pomalu odepisoval (u jeho předchozího projektu Mezi řádky jsem trpěl), nicméně vypointovaný scénář několikrát uhodí na hlavičku a vážné téma hravě zapadne do sledu vyprávění. Bez větších zádrhelů fungují i komediální situace. Pochválím Hilary Swank, kolísající v několika výrazových polohách, překvapivě vynikajícího Gerarda Butlera, Harryho Connicka Jr. i věčnou „showgirl k sežrání“ Ginu Gershon; naopak mi nesedla Lisa Kudrow (pitvoření v Přátelích možná, tady to chtělo vzít za jiný konec). Korunu tomu všemu dává konec, který vám definitivně připomene, že s přihlédnutím k divákově vstřícnosti není romantiky nikdy dost. Rozhodně chválím.. Pečte perníčky, rozsviťte stromeček, k P.S., I Love You se to hodí.. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Horkosladká, tragikomická lovestory. Chvíľami predvídateľný, chvíľami presladený, ale stále veľmi príjemný mix smútku, romantiky, životného múdra a humoru. Len tú Hilary Swank by som vymenila, nemôžem si pomôcť... ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Američani jsou podle všeho jiný živočišný druh. Minimálně ve filmovém vkusu se totálně míjíme. Tohle mi nepřipadalo ani vtipné ani romantické natož dramatické. Dám na Simbet a přečtu si knihu. ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý námět bohužel podaný formou stupidních amerických komedií. Nešťastně obsazená Hilary Swank, která tady tolik potřebné vyjádření emocí vůbec nezvládá....Pro mě utrpení od začátku do konce. Ta trojka chlapů, která se kolem ní motala to hrála dobře, ale bohužel film stál na ní a do toho ještě 2 pitomé kamarádky. Ztráta času. Dodatečně připsáno: hodnocení Nathalie trefné a stručné !!! ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Geniální scénář. Určitě doporučuji, film hodně překvapil. Každý den psaníčko po smrti, malinko děsivé, ale trochu černého humoru neuškodí. Hlavní herci na jedničku, jen mi tam nesedlo pár vedlejších herců, ale to je problém minimální. ( Hodnocení: 8/10 ) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Velice dobrá romance o lásce tak trochu až za hrob. Hilary Swank jsem si v romanci moc představit nedokázal, nakonec to ale zvládla na výbornou. Stejně jako charizmitický Gerard Butler, který se vždycky objeví v nějakém flashbacku zrovna ve chvíli, kdy hrozí nuda a dokonale ji pohřbí. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Aj keď mám pre H.Swank slabosť, nedokázala film vytiahnuť z vôd priemeru,a aj keď niekto ohodnotí túto romantiku vyšším hodnotením tak to bude určite kvôli sympatickej hlavnej predstaviteľke.Príjemné scény sa striedajú s mierne rozpačitými kde sa zbytočne tlačí na pílu / ale Jebal tam nehrá/ s úplne zbytočnými a otravnými.Najviac ma znechutila scéna kde uplakaná H.Swank beží mestom a vbehne do podniku za mamou a pýta sa či ho ešte niekedy uvidí.Inak K.Bates je aj na malom priestore neprehliadnuteľná.Od hromady romantických filmov ho trošku odlišuje príbeh , ktorý je ale aspoň pre mňa miestami ťažšie stráviteľný.Manželka dáva 4 , ja 3 hviezdičky.Celkovo 60% film so 100% Hilary Swank. ()

venus 

všechny recenze uživatele

První scéna, která předchází úvodní titulky, byla jako pročítání fejsbuku náctiletých nevybouřenců. Nechybělo málo a spláchla bych film do útrob hluboko pod zem. Vyčkala jsem a pak jsem se nechala unášet kýčovitým slzeprolitím. Krásné okamžiky byly v cuku letu smeteny těmi lacinými. No co dodat? Snad jen, že závěr dělá film a tohle zakončení bylo opravdu nešťastné! Nějakým záhadným způsobem má však snímek v sobě nějakou zvláštní přitažlivost, a tak ho škatulkuju trochu výš, mezi ty průměrné. ()

Ony 

všechny recenze uživatele

Mám na tento film zlost. Na jednu stranu mě potěšil (herci, hudba, hollywoodská klasika v televizi v pozadí, na moje poměry ne úplně obvyklý příběh), ale kde je ten účinek? Herci ať se klidně přetrhnou, ale ty situace nežeru. Odkdy jsou pohřby našich nejbližších taková sranda? I u některých dalších scén jsem byla odkázaná na svoje buranské "có??", jelikož elegantní wtf jsem si ještě neosvojila. Celkový dojem není špatný, ale na nějaké zvíření emocí a vžívání do postav to bylo moc chladné, na pobavení s nadhledem zase moc sladké. Jsem ztracena. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Já moc tedy na Lovestory nejsem, ale udělal jsem vyjímku a musím říct že jsem strávil příjemné dvě hodinky. Gerard Butler jde z extrému do extrému po tom co mě udivoval v 300, kdy ukázal Peršanům zač je toho loket, se nám vyloupnul v romantice jako Ir co rád hraje na kytaru a ještě raději posílá po smrti psaníčka své manželce. ()

oli.G 

všechny recenze uživatele

Nie všetko je Garden State, čo má 80%. Pred troma hviezdičkami tento film zachraňuje len výlet do Írska a záver. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Lisa Kudrow byla celou dobu na okamžitý odstřel, jinak jde o překvapivě funkční smutnou komedii pro všechny věkové vrstvy. Ačkoliv jednotlivé scény samy o sobě ničím neohromí a písniček bylo na můj vkus příliš, film v celkovém součtu šlape spolehlivě, nesklouzává k trapnosti a chytře buduje uplakanou atmosféru - i přesto, že se navenek tváří jako oddechová komedie. Moc hezké, upřímně působící, cukrem tak akorát posypané. Čekatelé katarze sice radostí skákat nebudou, ale nakašlat na ně. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Ženy dají plný počet, muží tři hvězdičky. Tohle někdo někde psal, už sice nevím kde, ale v mém příadě jsem asi muž i žena (samozrejme blby vtip), takze dam ctyri hvezdy. Nejvetsim jackpointem bylo obsadit Hilary Swank, ktera jako romanticka hrdinka neni provarena a dalsi ne prilis zname tvare, teda krome Lisy Kudrow, ktera opet zahrala strestenou postavu svele. Kdyby si to strihl nekdo jako je Jennifer Aniston, tak vzniklo uplne neco jineho, Hilary diky svemu "prisnemu" obliceji dodala filmu vaznost, je to nejen vtipna komedie s jednou kostkou cukru, ale misty i smutne drama, ktere drahe polovicky na konci rozplace... 8/10 ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pěkný romantický film s dobrým romantickým příběhem a zajímavým romantickým nápadem. Prostě romantika se vším všudy. Líbilo se mi to, čtyři hvězdičky jsou určitě zasloužené. Co bych já osobně vypustil, byl románek s "Bardemovým bráchou" (J. D. Morganem), to mi tam moc nesedělo, ale jinak to bylo v pohodě. Na romantické snímečky sice moc nejsem, ale tenhle stojí za to. 75% ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad, skvělá hudba a občas příjemné komediální scény v kontrastu s těmi dramatickými a dojemnými. Kdyby ústřední dvojici neztvárnili Gerard Butler a Hilary Swank, dal bych možná i čtyři hvězdy. Nemůžu si pomoct, ale ti dva mi prostě nejsou sympatičtí a tudíž jsem s nimi ani pořádně nežil jejich příběh. Lepší 3* si ale tento snímek rozhodně zaslouží. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

V kategórii slzotvorných romancí vyniká humorom, na komédiu má zase príliš veľa melanchólie a smútku. Doménou P.S I love you je rozhodne to, že je založená na netradičnom -zaujímavom námete, na aký nie sme v priemernej romantickej komédii zvyknutí....no celkovom zhodnotení to pre mňa až taká inovatívna a srdcervúca bomba nebola. Nemôžem si pomôcť, obsadenie Hillary Swank do hlavnej úlohy nezdiela moje sympatie, rovnako ani valentínske načasovanie do kín. Trvalo až príliš dlho, kým si ma film získal, nebyť tomu rozťahanému úvodu, šla by som možno aj vyššie. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Príjemný romantický film natočený fakt skvele a to isté platí aj o žánri dráma. Celý film ma perfektne zvládnutú atmosféru, perfektných hercov (vynikajúci Buttler!), príbeh, skvelo natočené či už romantické alebo dramatické pasáže za doprovodu perfektnej hudby Johna Powella a celé je to sympatické, vtipné a uplakané. Film plynie ako voda, nuda nehrozí, žánre sa fajn prelínajú a vo filme nie sú skoro žiadne rušivé prvky. Určite jeden s tých lepších filmov v tom žánri. Oblúbený soundtrack: Kisses and Cake. 90% - 5* ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Krásná romantika, která navzdory tématu není prvoplánovitě slzopudná, ale vyvolává dojetí tak nějak přirozeně a zároveň baví. Film neupadá do stereotypu oplakávání manžela, ale mísí se v něm různé přístupy a díky dobrému scénáři přináší smutek i optimismus. ()

Související novinky

P.S. Miluji tě se dočká po letech pokračování

P.S. Miluji tě se dočká po letech pokračování

13.02.2020

Oblíbená romantická komedie P.S. Miluji tě podle knihy Cecelie Ahern se oficiálně dočká po třinácti letech pokračování. Studio Alcon Entertainment získalo práva ke knize Postscript od stejné autorky,… (více)

Reklama

Reklama