Reklama

Reklama

Surfaři

  • USA Shelter
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Romance o dospívání a hledání vlastního místa.
Zach je mladý a pohledný umělec. Musí ale zanechat školy, aby pomohl sestře s výchovou nemanželského dítěte. Volný čas pak tráví s přítelem Gabem malováním nebo na surfu. Přijíždí Gabův bratr Shaun, který Zacha velmi zaujme. Zach se musí vyrovnávat nejen se svými životními prioritami, ale také se svou sexuální orientací. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Přestože se tam našlo dost hluchých míst, v druhé půlce se film přeci jen rozběhl a nakonec to nebylo špatné. V poslední době oblíbené téma matky, která výchovu dítěte nezvládá a své povinnosti přesouvá na mladšího bratra, který se zrovna nachází v období, kdy se musí rozhodnout, jestli se bude chovat tak, jak to okolí od něj očekává, nebo jestli půjde za "hlasem svého srdce" a zvolí tu těžší cestu, na které bude muset přiznat především sobě a následně i blízkým, že je gay. Silně romanticky přibarveno, chápe ho jeho nejlepší kamarád i bývalá dívka a šťastnému páru je svěřen do péče synovec (tak to už vážně pochybuji, že by to šlo reálně udělat i v té "bývalé" nejsvobodnější zemi). ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Krásný film o tom, že i gayové mohou vychovávat děti. Jen chtít se nebát. :-) Než aby skončily u nějákých hrubých nezodpovědných heteráků. Což je jedna věc kterou uznávám ohledně naší strany Zelených. Jsou pro registrovaná partnerství a někdy to má opravdu smysl. Bohužel u nás to zatím není možné a páry stejného pohlaví nemají pro to právní zabezpečení. ()

Reklama

EllienPM 

všechny recenze uživatele

Bože, to je na kapesníček. Když se dva kluci dokážou seznámit i jinak, než (pod vlivem) v zahuleným gay baru, v setmělým parku, na veřejných záchodcích nebo prostřednictvím ubíjejícího internetu, tak si s chutí zavzpomínám na první lásku z knihovny a hodnocení nezaručuju objektivní :). Mínusem je - SPOILER - sladký happy-end a mírně neoriginální děj, najdou se i ryze špatná místa (prostě tam nesmějí děti, prostě proto, prostě protože jsem to řekla, prostě protože jsme to potřebovali do scénáře). Nicméně vše povznáší za každé situace totálně sexy Trevor Wright, který je skonzumovatelný i po nejedné nuzné noci strávené v autě. Aby toho patosu nebylo málo, tak hlavní hrdina má navíc výtvarné nadání (jak citlivé) a je tak oduševněle obětavý, že "pro rodinu" potlačuje i sebe sama (přijetí na VŠ). Nicméně já jsem byl v devatenácti naprosto stejný jako on (kde já bych dneska mohla být, kdybych si tenkrát vzala Pištu Hufnágla), tak tu pětku prostě vysolím. Mimochodem - díky za každý vkusný film o gayích, co maj koule. Super dabing (Jan Maxián). ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Scenár: Jonah Markowitz | Hudba: J. Peter Robinson | Produkcia: JD Disalvatore | Distribúcia: here! Films, Regent Releasing | Film o osude a o komplikovaných ľuďských vzťahoch. Dej a spracovanie nijak výnimočné. Samotné scenérie, hlavne pobrežia u východu a západu slnka sú však prekrásne. ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Sympatičtější herce si snad Markowitz do hlavní role ani vybrat nemohl. Tím podkopnul nohy mýtu, že gay musí představovat zženštilou žížalu, která si potrpí na vzhled. I ty žhavé scény plné mužského testosteronu byly tak nabité, že jsem to těm klukům věřil i přál. Řeší se tam však i otázka výchovy malého chlapce a Markowitz tak musel zodpovědět poměrně složitou otázku promiskuity, která se v homosexuálních řadách bohužel hojně vyskytuje. Zamilovaností dvou mladých lidí tak dokázal, že i oni mohou být stabilními partnery a vytvořit tak pro Zachova syna odpovídající prostředí. Je to jen o lidech, ale bohužel ti nejnenormálnější utvářejí obraz celé skupiny. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama