Reklama

Reklama

Ozbrojení a nebezpeční

Trailer 2

Matt Dillon, Jean Reno a Laurence Fishburne vévodí hvězdnému obsazení tohoto napínavého akčního thrilleru. Ozbrojený doprovod mimořádně cenné zásilky riskuje vlastní život, když se pouští do nebezpečné akce ... proti vlastnímu zaměstnavateli. Muži, vyzbrojeni zdánlivě dokonalým plánem, se chystají vydělat pořádný balík, aniž by komukoliv zkřivili jediný vlas. V sázce je čtyřicet milionů dolarů, když se však do akce připlete nečekaný svědek, jejich plán se sesype jako domeček z karet. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (282)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Zase jeden důkaz toho, jak Hollywood dokáže smést talent jednoho evropského režiséra. Nimród Antal má totiž talent na víc, než podobná béčka s podprůměrnou zápletkou. Na jedno podívaní je to sice slušný a celkem to příjemně uteče. Celý film jsem se ale nemohl zbavit dojmu, že to šlo natočit daleko lépe, už jenom díky tomu přesnému obsazení. Aspoň ten scénář tedy mohl dopadnout lépe, protože takhle opravdu divákovi nedojde, proč se některé postavy chovaj zrovna tak jak se chovaj. Obsazení je to ale jinak celkem slušný. Columbusi Shortovi jsem to sice moc nežral, ale Matt Dillon byl výbornej a Laurence Fishburnea jako magora, co nejdřív střílí a pak přemýšlí, beru vždycky. Jenom na tom Renovi už je docela znát, že je na podobné filmy trochu starej.50% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pomerne presvedčivá a svižná akčná jednohubka s radom známych hereckých es, jednoduchým nápadom a pútavou réžiou. Ako rýchlo film začne, tak rýchlo aj končí, preto nie je možné čakať nejakú prevratnú a premyslenú jazdu. Čo v tomto prípade nie je na škodu, to o čo tu ide, je stvárnené napínavým spôsobom a aj keď je koniec ľahko odhadnuteľný, tak je zaujímavé sledovať, čo sa medzi partiou "Securiťákov" odohráva. Veľkým plusom je obsadenie a myslím že rovnako ako ja tak ste všetky hlavné postavy videli už v nejakých filmoch alebo seriáloch, teda okrem Columbusa Shorta. Asi najlepší boli Matt a Milo. Jediným mínusom hodnotím to, že akonáhle sa jedna postava (nejdem spoilerovať) zamkla v aute, dej stratil na tempe a akcii čo bola veľká škoda. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak béčkový „akční“ thriller, který zrovna dvakrát nepotěší, ale mne ani nezklamal. Solidní herecké obsazení ovšem mohlo nabídnout mnohem lepší podívanou, některá herecká „esa“ zde nedostali moc prostoru a díky sekanému střihu, tvůrci vždycky típli slibně se rozjíždějící akci. Je však pravdou, že samotný scénář mohl určitě nabrat na pestrosti, stejně jako si to chtělo více pohrát s charakteristikami jednotlivých postav. 50% ()

Falko 

všechny recenze uživatele

70%. Kolko uz bolo natocenych podobnych filmov o lupeznych prepadoch, avsak niektore boli lepsie, ine slabsie. Zo zaciatku som si myslel, ze to bude slabucky film, ale hlavne druha polovica bola celkom zaujimava, pretoze hned od zaciatku mi bolo jasne, ze nieco pocas lupeze nevyjde a budu velke trable a presne tak sa aj stalo. Celkom dobre obsadenie, vdaka znamym hercom ma to bavilo este viac. Je to vlastne nenarocna oddychovka, ktora mozno rychlo vysumi z hlavy, ale mna to celkom bavilo a pod produkciou je podpisany aj Sam Raimi. Reziser Nimrod Antal natocil aj poslednych PREDATOROV (2010) s Adrienom Brodym, s ktorymi som bol velmi spokojny. ________ Matt Dillon - (Mike Cochrane) +++ Jean Reno - (Quinn) +++ Laurence Fishburne - (Baines) +++ Amaury Nolasco - (Palmer) +++ Fred Ward - (Duncan Ashcroft) +++ Milo Ventimiglia - (Eckehart) +++ Skeet Ulrich - (Dobbs) +++ Columbus Short - (Ty Hackett) +++ Produkcia: Sam Raimi +++ ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama