Reklama

Reklama

Lovci stínů

  • USA The Hunting Party (více)
Trailer 1

VOD (1)

Simon Hunt (Richard Gere) byl úspěšný novinář a zpravodaj z válečných konfliktů od Bosny až po Irák. Podaří se mu získat zprávu, kde se ukrývá nejhledanější válečný zločinec Boghdanovič zvaný "Fox", na kterého je vypsaná odměna 5 000 000 dolarů. Vypraví se do Bosny, spojí se svými bývalými kolegy a začíná lov plný akce, při kterém jde doslova o život. Natočeno podle skutečných událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (142)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Ach tá politika...aspoň niekto si vie z nej urobiť srandu, a vie to aj natočiť. Tento snímok, ktorý efektne balancuje na hrane komédie a politickej drámy, hovorí o zkrachovalom redaktorovi - Richard Gere, ktorý to jedného dňa "posral", zachraňuje dobrý kamarát - Terence Howard, pretože dostal šialený nápad nájsť nevystopovateľného muža. Mám rád ironistov, Richardovi Gereovi to ide ako aj Terenceovi Howardovi, ale tento film má pár slabých chvíľok. P. S. Najlepší je koniec...nič nie je tak ako to bolo vo filme... ()

Tereza666 

všechny recenze uživatele

Film jsem měla možnost zkouknout asi před rokem. Nemusím Gerea a Howard mi taky nic neříká. A ted musím říct. ŠPIČKOVÝ FILM. prvních pět minut bylo skvělých. Film se zbytečně netáhl, nechyběl humor, snad i Gere u mě stoupl a Terrencovi to seklo. A konec? Konec byla parádní tečka za tímhle nezapomenutelným snímkem. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Milovníci adrenalinu si po zhlédnutí tohoto snímku jistě přiloží kameru na rameno a nadšeně vyrazí kličkovat mezi kulkami vstříc svému osudu. Já jsem na to již poněkud líný, takže mi stačí, že tam pobíhá někdo jiný a já si pak mohu prohlédnout pravdu pravdoucí u večerních vylhaných zpráv. Nebo se mohu mrknout na velmi solidní film, který sice svědomitě opomíná zobrazit příčiny jugoslávské občanské války, ale neváhá upozornit na to, že válečné zločince ve skutečnosti nikdo kompetentní nehledá. Mne to zkrátka bavilo, protože příběh byl dostatečně zajímavý a utajenými hláškami se taky nešetřilo: „Já nedělám to, co dělám. Teda je jasné, že tohle dělám, ale nedělám to. Protože kdybych to dělal, tak by se mi mohlo vymstít, že to dělám." ()

Lucas87 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si ode mě zaslouží jen vysoké hodnocení, filmy o válečné Bosně sem si v poslední době zamiloval, je zde i trochu sarkistického humoru, který já rád zbožňuji. Nejvíce se mi líbil konec jak s Liškou vyjebali. No tenhle film má naznačit, proč jsou někteří váleční zločinci nepostižitelní, to je podle mého názoru taky zajímavá myšlenka, akorát s tím Karadžičem v závěrečných titulcích už to dávno pravda není. Ten Liška mi spíš připomínal Mladiče s dlouhými vlasy :) ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Dost naivně zpracované, ale potenciální téma na dobrý film to je jako hrom. Bohužel jsem měla jen verzi s českým dabingem, tak nevím jak si v originále poradili s jazykovou bariérou v Srbsku. Pokud se ovšem domlouvali např. v zapadlé horské vesnici anglicky... Richard Gere jako novinář - alkoholik naprosto přesvědčivý. ()

Galerie (126)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Chorvatsku v Žumberaku, Záhřebu, Karlovači, Vojniči a v Bosně a Hercegovině v Sarajevu a Starim Gradu. (rakovnik)
  • Film je inšpirovaný podľa článku v pánskom časopise Esquire napísaného americkým novinárom Scottom Andersonom. Článok mal názov "What I Did on My Summer Vacation". (Mihail123)
  • Pracovný názov filmu bol Spring Break in Bosnia, až v priebehu natáčania bol zmenený na ten súčastný. (Mihail123)

Reklama

Reklama