Reklama

Reklama

Devítky

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Gary sa rozišiel s priateľkou a pri pálení jej vecí to preženie s horľavinami. Vzápätí sa opije, šoféruje, vezme si crack a nakoniec havaruje. Vytriezvie až v nemocnici. Súd mu nariadi domáce väzenie, na ktoré má dohliadať optimistická novinárka Margaret. Presťahuje ho do dočasne prázdneho domu, pretože jeho majiteľ, spisovateľ, je na turné v Kanade. Gary sa zoznámi so Sarah – atraktívnou, zdanlivo spokojnou susedkou. Aj priateľstvo s Margaret sa zdarne vyvíja. Lenže... Dejú sa prečudesné veci – Greg nachádza zápisky a vôbec si nevie spomenúť, že ich napísal, počuje hlasy. Je naozaj Garym, alebo je niekým celkom iným? A to je len začiatok... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

fallangell 

všechny recenze uživatele

Devitkou jsme kazdy z nas, staci si uvedomit kdy si muzeme vytvorit vlastni svet. A nemusime byt zrovna programatory aby jsme meli pristup ke kodu. Staci si jen lehnout do postele, prikryt se a byt mozna trochu unaveny. Pak uz je to jen na nas a nasem podvedomi. Desitka je pak ten kdo stvoril svet, ve kterem zijeme pote, co se zase probudime. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Naprosto chápu všechny, kterým se to nelíbilo. Na tohle musí mít člověk náladu, něco v hlavě, podobný názor jako autor a vůli všechno vstřebat. Já měl při projekci vše a celou dobu jsem byl nadšeně konsternovaný a ač jsem většinu času nic nechápal, tak jsem hltal každou vteřinu. Konec mi smysl dal, takže zůstala nádherná vzpomínka na neobyčejné dílo. 95% ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Tak to bolo teda nieco. O deji sa nema vyznam rozpisovat, pretoze „pribeh“ je tazko opisatelny. Kazdopadne, ked pre nic ine, uz len pre sposob natocenia sa tento film oplati vidiet. A ja proste filmy ako Donnie Darko, The Butterfly Effect a pod., napriek niektorym preslapom mam rad a tento film patri presne k nim. A poznatok, ze koaly ovladaju telepatiu bol jedinecny ;) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VZPOMÍNÁŠ SI, ODKUD JSI PŘIŠEL?“… ,,BYLO TAM TEPLO. A BÍLO. JAKO... NELZE TO VYJÁDŘIT LIDSKÝMI SLOVY. NELZE TO ZACHYTIT LIDSKOU MYSLÍ“..... /// Psychodelický stavy nebo skutečnost? ,,VĚŘ MI! I když tajemství je větší, než dokážeš pobrat“ (ty vole, jak voni věděli, že to fakt nedokážu…?). Je fajn, jak se mezi spoustou pičovin snažej udržet moji pozornost – třeba jen jednou větou (někdo by řekl BOŽÍ…). Tohle funguje. Hrajou si se mnou jako v těch seriálech, jen za kreténa nemá bejt Ryan R., ale já (tak do toho vy kurvy! Rád vypadám jako kretén!). Ale ta hranice mezi zajímavostí a tím ostatním je vážně (Bůh by řekl: opravdu, ale opravdu…) tenká. Boží mód. S trochou GHB. Futuristická nadmyšlenka. Ztraceni. V realitě. Podivnost, ve který nakonec za kreténa nejsem. Oblivio accebit. VŠECHNO EXISTUJE DÍKY TOBĚ! Díky… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nemyslím na kariéru ani rodinu. Jen si chcu vyhonit. 2.) (- když už jsme u toho:) Zjistím, jak se při honění tváří Ryan Reynolds (no, že by to byl pohled pro bohy …) 3.) Thx za titule ,,pedroo“ a ,,fridatom“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý je podivný a mysteriózny sám o sebe? Podľa názvu "Devítky" som si pôvodne myslel, že ide o nejakú narážku na desiatky (desiatok = daň odvádzaná poddanými v stredoveku, desatina ich poľnohospodárskeho zisku), a teraz sa len ťukám do hlavy, čože to za kravinu zo mňa vypadlo?! Takto zvláštny film som jakživ nevidel, no toto ma uchvátilo a užil som si jak nepríliš obľúbeného Reynoldsa, tak sympatickú Melissu. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • V tretej časti filmu ("Knowing") je na poznávacej značke Gabrielovho auta napísané 54P-X63. Súčet 5+4 a 6+3 je deväť a P a X sú od seba v abecede vzdialené deväť miest. (Abiosis)

Reklama

Reklama