Reklama

Reklama

Tvrďák Taylor

Trailer

Obsahy(1)

Ryan, Wade a Emmit nastupujú na strednú školu. Ich prvý deň prebieha dobre, až dokým sa nestretnú s Filkinsom, vychýreným školským bitkárom, ktorý sa správa ako malý Hannibal Lecter. Predtým, ako budú úplne vtiahnutí do Filkinsovej ríše teroru, potrebujú si nájsť niekoho, kto ich bude chrániť. Dajú si inzerát do vojenského časopisu Soldier of Fortune. Najlepšia a najlacnejšia ponuka príde od bývalého žoldniera Drillbita Taylora (Owen Wilson). Zoberie si ich do parády a fyzický a duševný tréning na možné školské nástrahy sa môže začať. (jojoping)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (147)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ač se dva hlavní dětští hrdinové snažili to všechno zachránit (a byli dobři, než jim to docela pokazil ten děsivý spratek z Kruhu), a obsazení slibovalo vcelku kvalitu, potenciál zápletky zůstal promarněn díky slabému scénáři, který např. ze slibně rozjeté postavy Owena Wilsona udělal jen žvatlajícího ňoumu, který se motá ode zdi ke zdi. 2.5* ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Z tohohle námětu mohla být dobrá komedie. Klidně u toho mohl zůstat i Owen Wilson. Jenže by to chtělo víc komických nápadů do scénáře a režiséra, který by tomu dal spád. Takhle tu máme několik různě nesympatických harantů a semtam pokus o vtip. Aspoň pár jich kupodivu i vyšlo. Vlastně je to spíš smutné než zábavné. :( ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

toto byl hodně podprůměrný film, šikana ve škole na třech klucích, kteří už v zoufalství si chtějí najmout ochránce, s přátelí se s Grillbitem, a nakonec jim pomůže, jestli se ale takto chovají žáci ve všech školách tak to je dost katastrofa, herecké obsazení docela fajn, ale v tomto filmu je na mě až moc násilí ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Začiatok filmu je naozaj, ale naozaj vtipný. Potom jemne skĺzava do moralizovania, ale humor si stále zachováva. Morálny odkaz sa však našťastie stráca a chalan dostane dievča a zloduch dostane čo mu patrí. Owen Wilson je skvelý komediálny talent, čo tu iba dokazuje a film sa aj vďaka nemu načahuje za štvrtou hviezdičkou. Medvedie objatie!!!...:) ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Tak nějak se v téhle komedii zapomnělo na (až na pár výjimek) humor a (bezvýhradně) sympatické postavy. S Apatowem to začíná jít z kopce, po raketovém vzestupu (40 let panic, Zbouchnutá) následoval mírný sešup (Superbad, Kopačky) a Tvrďák Taylor je už skoro dopad na dno. Spasit nás může už jen Pineapple Express! ()

Galerie (79)

Zajímavosti (2)

  • Adam Baldwin si ve filmu zahrál jednoho z bodyguardů, kterého se chystají kluci najmout. Při pohovoru se zmínil, jak hloupé je pro bodyguarda chránit kluky před rváčema. Měl přitom na sobě stejný oblek jako ve filmu Moje tělesná stráž (1980), ve kterém si zahrál roli bodyguarda ochraňujícího své kamarády studenty před jedním takovým rváčem. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno