Reklama

Reklama

Báječný svět shopaholiků

  • USA Confessions of a Shopaholic (více)
Trailer 1
USA, 2009, 104 min

Rebecca radí lidem, jak nakládat s penězi, ale sama vězí po uši v dluzích. Nedělá totiž nic jiného, než vášnivě nakupuje. Jejím snem je, že jednou bude pracovat v redakci svého oblíbeného módního časopisu. Ironií osudu je, že se ocitla v nepříliš známých novinách zaměřených na spoření, investování a vůbec rozumné nakládání s financemi, kde získala místo redaktorky. Pokud ale Rebecca něco zoufale neovládá, pak je to právě hospodaření s penězi. Nemůže sedět v kanceláři, aniž by přitom nemyslela na nákupy, nemůže jít po ulici, aby nevešla do obchodu, a nemůže do něho vstoupit, aby něco nekoupila. Není divu, že její dluhy a úvěry rostou závratnou rychlostí. Začarovaný kruh lží a beznaděje, z něhož zdánlivě není úniku, se neustále zvětšuje. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (300)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nějak tuhle nákupní horečku nechápu a příjde mi proti srsti, že bych měla nakupovat všechno co vidím ve výlohách a zruinovat si své finanční konto. Tím nechci říct, že jsem škrt a bojím se pustit korunu. Byla jsem skálopevně přesvědčená, že půjde o nějakou blbost a i tak jsem k filmu samozřejmě přistupovala. Moje přesvědčení se během sledování otočilo o třistašedesát stupňů. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Což o to, další romantická komedie - průměrná ptákovinka, která neurazí, ani nenadchne. Isla Fisher mi tu uplně neseděla, zato Hugh Dancy je prostě úžasnej všude. Každopádně největší zklamání, který plyne z tohohle filmu, je naprostý ,,lack of fashion - like WTF? Isn't it obvious from the title?". Ale holt bez tý lásky by ten film byl tak nudnej, že tam Dancyho museli vrazit. Za mě bohužel zklamání kort z toho pohledu módního nadšence... ()

Reklama

berusche 

všechny recenze uživatele

Nemám doma sice ani jedno sáčko od D&G, ani botky od Prady, dokonce můj šatník nemá chudák ani Vuittonskou kabelku a nakonec, skoro vždy nakupuju na internetu, neboť mě nebaví moc chodit po krámech. Nicméně, já ji holčině rozumím, mám taky radost, když mám nové tričko ve skříni. A ať je to patetické, předvídatelné a prvoplánové jakkoli, je to dobrej romanťák, má hezkýho hlavního a já se bavila. Zvlášť u sezení AS, kdy jsou využívány skutečně kvalitní praktiky. Láska, pravda, dobrá duše, čest a vkus nakonec zvítězí. Díky díky! Nicméně, hlavní hrdinka je tak podobná Norisce (nejen těma barvama, ale i chováním), že to značně ničí můj dobrý pocit. No a Ďáběl nosí Pradu byl o něco více vystylovaný. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Extrémní prototyp ženy s přezdívkou pravá od matela :o) Na ni figuríny volají, mě naopak zakazují chodit do obchodu. Každopádně tahle střeštěná zrzka měla šmrnc a každá situace, do které se dostala, mě bavila a hrozně ale hrozně jsem ji záviděla jejího vedoucího.. ach.. Tahle romanťárná je jako každá předvídatelná. Je jasné, že to všechno dobře dopadne a je mi jasné, že mnozí z Vás věděli, jaké hodnocení to dostane, ještě než jste zmáčkli play. Já byla mile překvapená a vím, že play pustím minimálně ještě jednou :o) A myslíte, že když si koupím zelený šál od čongů, že mi všichni zbaští, že je od Prady? :o) ()

ORIN odpad!

všechny recenze uživatele

Vyumělkovaná stupidita největšího kalibru. Netušil jsem, že: 1) P.J. Hogan může po originálním debutu Muriel se vdává, natočit takovou kravinu; 2) Isla Fisher dokáže po osvězujícím Určitě, možná zahrát tak neskutečnou krávu; 3) můžu být takový blbec a pustit si při pondělku něco "nenáročného" v domnění, že to nebude zas tak špatné... a ono ejhle, je to ještě horší. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (6)

  • Isla Fisher, která ztvárnila Rebeccu Bloomwoodovou, je ve skutečnosti jen o 14 let mladší než Joan Cusack, která si zahrála její matku Jane. (Pethushka)
  • V jedné scéně se Rebecca na něco ptá své spolupracovnice, ovšem za dvě vteřiny se spolupracovnice v záběru již nenachází, jedná se tedy o nepovedený střih. (Pavlínka9)
  • Nutkavá potřeba nakupovat se vyskytuje cca u 6 % amerického obyvatelstva. 80 % z "postižených" jsou ženy. (Mertax)

Reklama

Reklama