Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,...MOŽNÁ, ŽE TADY NENÍ, ALE JEŽÍŠ VIDÍ VŠECHNO. A JÁ VÍM, ŽE BY S TÍMHLE NESOUHLASIL“....... /// “TENHLE KOMENTÁŘ (stejně jako film) OBSAHUJE MNOHO NECHUTNÝCH VÝRAZŮ. ALE (na rozdíl od filmu) BĚHEM JEHO PSANÍ NEUMŘELO ŽÁDNÝ ZVÍŘE“ Ani Marla neměla ten večer náladu na Johnovy kecy a upíchala ho (nožem) k smrti. Tak už to bejvá, kdykoliv je Marla o samotě, někdo umře. No do Boží kundy (kurva, tak krásně zaklít jsem snad ještě neslyšel...) na co mám koukat? Na kozy? Na titulky? (vítězí moje láska ke čtení) Malý, velký, 2, 3, (4), mokrý, suchý, visící, stojící, starý, mladý.... jasně titulky... Film s holkama co se nestydí a s chlápkama, co jsou při chuti (zabíjet i šukat). Jak v laciným ,,péčku“. No nekupte to! A vůbec se nedivím, že po tom, co Catherine udělali, se s nima chce vyrovnat. KREV ZA KREV (smrt za smrt)! Navíc se mi to nějak trefilo do nálady (byl jsem zrovna nějakej rozmrdanej...). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci zjistit, jestli jsem fanda ,,grindhouse“. 2.) V pornofilmech je málo krve. 3.) Starej mi není dost dobrej (radši bych velkýho čuráka v prdeli). 4.) Thx za titule ,,Jimbo“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Jako milovník hororů a to nejen těch špičkových, ale i hororových braků, béček, céček, troma hororů…jsem se těšil i na tento grindhouse s názvem Run! Bitch Run!. Přišlo ovšem zklamání. O tom že postavy a herci jsou strašní (úmyslně) a řemeslná práce na hrozné úrovni, není nutné mluvit, bylo to jasné už podle traileru. Největší mínus je prostě ten, že film není ani vtipný. 1* za pár alespoň trochu povedených okamžiků (a těch bylo doopravdy málo). ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

V dobách, kdy ještě holky měly bobra a nebály se ho použít se po špinavém americkém středozápadě potulovala spousta vymaštěných, zhulených hippie úchylů, kterým nebyl žádný otvor cizí a mrzačení, vražda a nekrofílie bylo jejich druhé přirození. Neotřele zfilmovaná česká lidová píseň o Káče a Divokém kocourovi (Chci tantiemy za geniální nápovědu pro český překlad!). PS: A ještě bych chtěl osahat Tvé skálopevné trojky, Kiddo! ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tenhle film vám dává jenom dvě možnosti - buď máti rádi grindhouse nebo ne. Nesnaží se o žádné moderní pojetí grindousu jako se o to pokusil Rodrigues (čímž ovšem netvrdím, že jeho pojetí je špatné), tedy takové, které je přijatelnější pro větší skupinu lidí, ale jede si svou oldschoolovou cestou a vzdává tak hold starším snímkům, za kteréžto by koneckonců mohl být celkovým svým laděním snadno zaměněn. Z toho plyne, že pokud jste vyloženými fanoušky žánru, nejspíš nebudete zklamáni. Má to samozřejmě všechny náležitosti, které ke grindhousu patří - sex, násilí a trochu toho gore, všechno servírováno spolu s drogami ve velmi hojné míře. Děj je svižný a postavy zajímavé (zvlášť štětka Marla), i když v některých ohledech možná až moc stereotypní. Jediný problém jsem trochu měla s hlavní hrdinkou, jejíž postava prostě podle mě není napsaná a koneckonců ani zahraná moc dobře. To, že se v mnoha ohledech jedná o vykrádačku jiných podobných snímků (I Spit on Your Grave a další) jsem odsunula během sledování stranou a užila jsem si to od začátku do konce. A říkám - víc takových pokusů! ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Hororový rave and revenge o studentkách katolické školy, které prodávají bible a zaklepou na špatné dveře - následuje znásilnění, útěk hlavní hrdinky a návrat a pomsta. Schéma podobných filmů stejné, tento film utkví v paměti jen tím, že tvůrci natočili film s vizualizací sedmdesátek a že tam je hodně nahatých holek, ale jinak je to hrozná blbost, která vypadá jako studentský amatérský film. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama