Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (185)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hlavným kameňom úrazu je v tomto prípade námet. Z niečim podobným prišiel už oveľa skôr nie veľmi vydarený BLAIR WITCH 2. A už vtedy to bolo riadne pritiahnuté za vlasy. GRAVE ENCOUNTERS 2 sa chcú vydať epickejším smerom, ale pôsobí to nakoniec trápne a rovnako aj ľakačky nie sú z rodu tých najúčinnejších. Takže mierny prepad. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Spíš než sequel naprosto debilní, odfláknutá a nezáživná verze o rok staršího povedeného FF hororu, po níž mnou zase zmítají pocity, že modročíselnými horory ztrácím svůj drahocenný čas, jež by se dal investovat do kultovních děl, co jsem pořád ještě neviděl. Jednička byla překvapivě solidním zážitkem, dvojka je obrovským přešlapem, za který bych se jako tvůrce styděl pěkně dlouho. ()

Reklama

ProgLaney 

všechny recenze uživatele

Nebyl to vyloženě průšvih, ale jinak klasická "dvojka" hororu...trochu se přitvrdilo a akce nastoupila velice brzo a jen tak na tempu nepolevila. Bohužel, vše bylo tak trochu předvídatelné a co se efektů a "hrůz" v prostorách jinak velice atmosférického sanatoria týče, tak nic moc nového nepřináší...opět ty protáhlý ksichty (což vzhledem k zápletce asi má logické opodstatnění) a podobný lekačky. Uvítal bych něco nového a více šokujícího...Na druhou stranu, potěšila mě hlavní zápletka, která vlastně někoho vůbec na ono místo přivádí znovu i zvrat v podobě nečekanýho "obyvatele" sanatoria. I závěr ušel. Když vezmu pro i proti, jsou to poctivý 3*. ()

Nemik96 

všechny recenze uživatele

Po tom co mě zaujal první díl jsem od GE2 měl určitá očekavání,bohužél jak už to většinou u dvojek bývá pravidlem, stojí za hov*o :) První polovina filmu bylo to nejhorší co jsem kdy zažil ať už herci u kterých jsem bouchal šampus po každém umrtí tak atmosféra filmu naprosta kopírka prvního dílu v mnohem horším provedení. Jedina věc za kterou uděluji hvězdičku je ten přerostly sráč ve ventilační šachtě ten se opravdu povedl. 1* a nikdy více. ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[2/10] This is fuc*ing bullshit. Výsmech voči jednotke. Fu.. Ťažko hladám správne slová. Samotný film nieje až tak zlý, ale záverečný zvrat ktorý sa tu ukáže je tak trápny a zbytočný, že to úplne zmenilo celé vyznenie tejto časti a voči jednotke je to tiež nespravodlivé, nakolko to bol dobrý horor. O tom zvrate nebudem písať- je to na dlho a nechcem spoilerovať. Ale je to mizerné a úplne dno tých ktorý to takto chceli zakončiť. Film je ako celok rovnaký ako jednotka, pol hodina zoznamovania s postavami a zvyšok v budove. Herci o dosť horší, film je celý podaný v teengerskom štýle a výrazne mu to ubližuje, nieje tu žiadna postava ktorej by sa dalo fandiť. Sklamali ma aj hororové scény. Sú nevýrazné, zle načasované, predvídateľné a neobsahujú žiadny dobrý moment ktorý by aspoň za niečo stál, žiadne lakačky a nič podobné. Napätie a atmosféra to je takisto nulové. Čo môžem pochváliť je pridanie hlavného hrdinu z jednotky do tejto časti. Ked´ si to zhrniem, som dosť sklamaný ako to dopadlo. Grave Encounters 2 je slabý horor. Je to kopirák jednotky s teenegerským obsadením, s rovnakým dejom a s nedostatočne dobrými hororovými scénami, takže film nemá čo ponúknuť a už vôbec nemá čím prekvapiť. Po vydarenej prvej časti som čakal pri najhoršom podpriemerný horor, ale ani tie 2* filmu nedám, pretože záverečný zvrat mi absolútne zmenil názor na túto časť a už ju nechcem viac vidieť. Nieje dôvod. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Těsně před závěrečnými titulky probliknou na černé obrazovce čísla 49 14 122 48. Jedná se o souřadnice k budově, ve které se film odehrával, k Riverview Hospital v Kanadě. (kery-)
  • Na začátku filmu Alex (Roger Harmon) řekne, že vidí fotky z mládí Seana Rogersona. Správně ale měl říct fotky Lance Prestona, kterého Sean Rogerson ztvárnil. (J*A*M*A*L)

Reklama

Reklama