Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (186)

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Prvý diel found footage hororu Grave Encounters nebol ani trochu originálny, ale hlavne kvôli pár pôsobivým momentom sa jednalo o vcelku vydarenú záležitosť. Pokračovanie však ale oproti jedničke pôsobí ako bohapustá sebaparódia. Partia študákov nejakej filmovej fakulty sa rozhodne navštívíť blázinec z jedničky a dokázať že to nebol film, ale realita. No a čaká ich tam presne to isté čo čakalo hrdinov prvého dielu, pretože toto pokračovanie jedničku dejovo priamo kopíruje. Najhoršie je že tentoraz sú hrdinovia skutočne nesympatická sebranka vyhulených teenagerov, ktorým som za ich hlúpe kecy a debilitu želal smrť už od začiatku. Zhruba dve tretiny filmu sa okrem nudného rozjazdu dali v pohode stráviť. Posledná tretina je ale skúška divákovho vkusu a vyvalí sa na vás toľko nezmyslov a klišé, že je to až nechutné. Záver až drzo vykráda Evil Dead 2 a posledný záber je už vyložený výsmech. ()

Nemik96 

všechny recenze uživatele

Po tom co mě zaujal první díl jsem od GE2 měl určitá očekavání,bohužél jak už to většinou u dvojek bývá pravidlem, stojí za hov*o :) První polovina filmu bylo to nejhorší co jsem kdy zažil ať už herci u kterých jsem bouchal šampus po každém umrtí tak atmosféra filmu naprosta kopírka prvního dílu v mnohem horším provedení. Jedina věc za kterou uděluji hvězdičku je ten přerostly sráč ve ventilační šachtě ten se opravdu povedl. 1* a nikdy více. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Druhý díl není o nic horší než jednička. Bohužel není ani o nic lepší, v podstatě se jedná o skoro stejné filmy, tudíž se nabízí zamyšleni, zda není pokračovaní trochu zbytečné. Co se týká návaznosti, připomíná mi to druhý díl The Descent 2- stejné místo, podobné scény, nějakej ten přeživší....prostě dvojka už má zvlhlý prach, tzn. půl hvězdy dolů za absentující originalitu. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

No zezačátku sem se docela bál, o co tu půjde, protože to začlo tím dokumentem o tom, jaká byla a nebyla jednička, což se mi moc nezdálo chytrý. A pak už jenom ten nápad, že se to opravdu stalo, tak se tam pojďme podívat ne? A pak už to prostě melo podobnej náboj jako jednička, čehož sem se až bál, aby to prostě jenom nebyla kopie, ale nebyla. Bylo tam dost novjech prvků, který tu dvojku tolik nepotopily, ale pro mě spíš oživily. Co se týče toho top, tak asi když utečou, jedou si výtahem a objevej se znova v tunelu, to bylo parádní. No a koncovka celkem překvapivá, že ho budova takle pustila, ale jo, povedlo se, žádnej propadák z toho nebyl... ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

První Grave Encounters byl fajnovým členem v už setsakra rozvětvené FF rodince a i když ani on nepřišel s ničím novým (jak by taky mohl), prostředí starého blázince a taky sympatické postavy však zafungovaly a já se chvílemi opravdu bál :) Jak už to tak bývá, když je něco povedeného, pojďme tomu natočit pokračování. Dočkalo se i GE a jak jinak- jedná se o naprosto dementní a první díl shazující ultra zbytečnost- inu, jak už to tak bývá :) Pamatujete na první Blair Witch (jak by taky ne, že :))? A vzpomenete si na její stupidní pokračování? Tak přesně toto je případ i GE. Opět tu máme partu mladých rádoby filmařů (aneb vezmeme si náš ifoun a jdeme točit filmy, vždyť rejžou se dnes může stát každý- bulšit! :)), co jdou po stopách toho, jak to vlastně celé bylo. Prvních 40 minut tedy jen kecy a kecy, pak se konečně dostanou do onoho blázince a tam- další nuda, lekačky už očekávané a velmi ubohé. A poslední třetina? No nemám slov, splácanina s dimenzí do nějakýho paralelního světa a taky duchové, co si sami natáčejí svoji reality show- fakt, nekecám :D Další pokračování, co nemělo nikdy vzniknout- aneb taky se tak těšíte na trojku? :) (O hercích, hudbě, ději apod. se nemá cenu rozepisovat- nic takového se tu nekoná). ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Těsně před závěrečnými titulky probliknou na černé obrazovce čísla 49 14 122 48. Jedná se o souřadnice k budově, ve které se film odehrával, k Riverview Hospital v Kanadě. (kery-)
  • Na začátku filmu Alex (Roger Harmon) řekne, že vidí fotky z mládí Seana Rogersona. Správně ale měl říct fotky Lance Prestona, kterého Sean Rogerson ztvárnil. (J*A*M*A*L)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno