Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (186)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladá skupinka študentov sa jedného dňa vyberie do starej nemocnice vo Vancouvery kde bol natočený strašidelný film Grave Encounters. Na internete totiž jedného z nich kontaktovala a požiadala o stretnutie neznáma osoba pod nickom "smrť čaká". Po príchode na miesto si však uvedomili, že bolo veľkou chybou toto pozvanie prijať. "Smrť" totiž naozaj čaká. Pokiaľ niekto dúfa v úspešné pokračovanie prvej časti - rýchlo sa preberie. Až na jednu-dve scénky je toto pokračovania nudným tieňom vydarenej jednotky. Navyše som mal miestami pocit, že sledujem paródiu. Pre mňa osobne sklamanie a len k úcte k prvej časti šľahám dve hviezdičky - 40%. ()

Tomatáš 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru je druhý díl krokem vedle, jak už to ostatně u druhých pokračování bývá. Tvůrci tak trochu vaří z vody a po prvním, řekněme mrazivém, lekacím dílu, nás v blázinci již nic nepřekvapí. Příběh se sice snaží překvapit "překvapivou" změnou v chování jednotlivých postav a napojením na první díl, ale vše je velmi předvídatelné a tupé. Jestliže první díl alespoň pro mě zajímavý...ten druhý balancuje někde mezi ztrátou času a pouhou zvědavostí vědět, zda tajemní duchové stále existují. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hlavným kameňom úrazu je v tomto prípade námet. Z niečim podobným prišiel už oveľa skôr nie veľmi vydarený BLAIR WITCH 2. A už vtedy to bolo riadne pritiahnuté za vlasy. GRAVE ENCOUNTERS 2 sa chcú vydať epickejším smerom, ale pôsobí to nakoniec trápne a rovnako aj ľakačky nie sú z rodu tých najúčinnejších. Takže mierny prepad. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu, tak se mi Grave Encounters 2 zdálo o chlup lepší než jednička. Úvodní část, která je většinou z podstaty nudná (v jedničce rozhodně nudná byla) mi přišla zajímavější a zábavnější. Druhá polovina se sice již nese ve stejném duchu, jako u jeho předchůdce, ale mnohem více se mi líbila propracovanější myšlenka a samotná pointa filmu. Jasně, rozhodně tu zůstalo poměrně dost hloupostí a nesmyslů, ale tento horor je rozhodně zábavný a stojí za to, se na něj podívat. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jednotka sa mi páčila,dvojka vobec.Kým som čakal keď sa tam bude niečo diať,tak som skoro zaspal.Pozerať sa na pubertiakou,ktorí si myslia že im patrí svet,veľmi mi tu vadili.Keby som pozeral teenagersku komédiu,tak začiatok by bol cool,ale na takýto horor dosť nevhodné.Neviem pochopiť prečo tvorcovia,stavili práve na toto.Čaro raz videného už bolo v jednotke,tu už nemalo čo prekvapiť.Ešte ten koniec bol docela dobrí.Jedine čo ma šoklo,keď začal žrať tých potkanov ale nič viac,lebo velká podoba s jednotkou. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Těsně před závěrečnými titulky probliknou na černé obrazovce čísla 49 14 122 48. Jedná se o souřadnice k budově, ve které se film odehrával, k Riverview Hospital v Kanadě. (kery-)
  • První trailer k filmu byl vydán 4. září 2012. (ČSFD)
  • Na začátku filmu Alex (Roger Harmon) řekne, že vidí fotky z mládí Seana Rogersona. Správně ale měl říct fotky Lance Prestona, kterého Sean Rogerson ztvárnil. (J*A*M*A*L)

Reklama

Reklama