Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děsivý příběh ze současnosti, o mladé dívce, která poznává svého nového souseda. Později zjistí, že soused je krvelačný Vlkodlak. (LIVINGDEAD)

Recenze (26)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Sympatická študentka Loren zisťuje, že jej nový sused je krvilačné monštrum. Jednoduchá horrorová zápletka. Veľmi podobná vampire snímku "Fright Night". S tým rozdielom, že tento krát to nebude upír, ale vlkolak. Nápad to nie je špatný, ale scénaristické a technické spracovanie tohto námetu je miestami dosť pokrivkávajúce. To ma však neprekvapilo, pretože v prípadoch kanadskej produkcie som na to zvyknutý. Potešilo ma však, že sa jedná o lycanthopy snímok, v ktorom hlavnú úlohu stvárnila pekná, mladá Nina Dobrev, ktorej pomáhal starý takmer zabudnutý Kevin Sorbo, a preto dám titulu "Never Cry Werewolf" tri hviezdičky. Loren the werewolf slayer! *** ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Sci-Fi Channel se vytasil s dalším hororem o násilnické obludě, tentokrát přišla řada na vlkodlaka. V zásadě souhlasím s Le_Chuckem ale s dodatkem, že od této televizní stanice může brát hodně lidí tento film ještě jako příjemné překvapení, neboť se na něj dá vydržet koukat. Snesitelnost scén s Kevinem Sorbem je udivující, ze zdejších "herců" je ještě nejlepší. Televiznost snímku sálá z každého záběru, což by se dalo prominout kdyby byl scénář neurážel každou rozumně myslící bytost - takto pouze 20%. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Na poměry Sci-fi Channelu docela úspěch. Tahle veskrze provařená story o dívce, která v nově přistěhovalém sousedovi pozná lykantropa, sice nezapře televizní původ, ale na rozdíl od drtivé většiny jejich výtvorů je Never Cry Werewolf příjemně natočená hororová komedie, a s tou velkou porcí nadsázky s ní ten čas pěkně utíká. Je to vlastně taková variace na Fright Night, jen upíry nahradili vlkodlaci. Obsahuje samozřejmě nějaké WTF momenty (pes zabiják v prodejně), jiné ale dávají nostalgicky vzpomenout na klasiku (výroba zbraní a stříbra). Novodobý Van Helsing Kevin Sorbo taky občas slušně hláškuje. Takže já se bavil a nestydim se za to. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Od odpadu zachraňuje tento TV trash kupodivu tých pár scénok s Kevinom Sorbom (!) a najmä teda jeho "spoveď" neúspešného herca (ktorú som si pustil niekoľko krát). Ináč lacné béčko z rodiny extratupých, tragicky nezábavných a hlavne drzo parazitujúcich na kvalite. 5% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Noc, úplněk na nebi září stříbrným světlem a ulicí se plazí koberec mlhy skrývající děsivé tajemství. Psi jsou této noci neobyčejně neklidní. Vlkodlačí variace na Noc hrůzy (1985) nedosahuje sice kvalit upířiny z 80. let, ale jako hororová komedie pobaví. Nový soused s motorkou a černým vlčákem si přišel pro dospívající Loren, jelikož v ní vidí svoji dávnou lásku tak, jako ji viděl Dracula v Mině. Lorenin bratr je nevěřící do té doby, než se sám ocitne ve spárech vlkodlaka. Třešinkou je hostování Kevina Sorba, jehož okolnosti donutí odložit masku herce a konečně se postavit zlu. Solidní muzika, obstojné masky jen trochu vylepšené počítačem při metamorfoze a střeva ven. Umírněné gore až tak nevadí, byť dojde i na hruď proraženou vlkodlačím spárem. A jelikož zdejší bestie přesně odpovídá legendám, na její zničení stačí stříbro v jakékoliv podobě. Oddechový film s vizuálem 80. let a očekávaným happyendem. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoc ale já se bavil, vlkolačiny mám moc rád, a od tohohle jsem čekal céčkovou sračku která mi zkazí z vlkodlačin dojem, nýbrž Sci-fi channel je Sci-fi channel:-) Jediný co mě vážně štvalo byl ten kluk pokousanej. Ale jinak pro fanoušky vlkodlačin doporučuji... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kanadskou tvorbu nepovažuji za moc kvalitní (zvláště tu novodobou), ale občas i ona dokáže zplodit docela zajímavé filmy. Tento levný kousek však mezi ně určitě nepatří. Docela mě překvapilo, že v žánru není vedle hororu uvedena i komedie, protože jako čistokrevný hororový film mi to tedy rozhodně nepřišlo. Bylo zřejmé, že tvůrci vsadili především na pohlednou mladou herečku a přestárlou hvězdu Kevina Sorba, než aby se alespoň snažili potřebně zapracovat na vytvoření co možná nejlepší atmosféry a všeho potřebného okolo. Speciální efekty byli dost chabé, ale divák se u nich alespoň zasměje pořádně od plic. Proč se taky sakra nepodívat na digitální proměnu psa v monstrum, nebo proužek dýmu představující tu hustou mlhu okolo domu. Dle mého měli raději zůstat u hry stínu (při proměně ve vlkodlaka), protože maska samotná moc vydařená nebyla. Ale jak už jsem poznamenal, šlo spíše o komedii / parodii, než klasický horor. Občas jsem tu narazil na několik srandovních hlášek či situací, takže to tvůrcům připisuji k dobru. Nina Dobrev je vážně docela pohledná holka, ale že by byla nějak závratně dobrou herečkou? No nevím, seriály ve kterých účinkovala, jsem neviděl, ale tady žádný oslňující výkon tedy rozhodně nepředvedla. No a Kevin Sorbo? Ten už je dávno za zenitem, ale tady alespoň pobavil (tedy jeho postava). Doby kdy klátil coby seriálový Hercules jednu potvoru za druhou (a nejen potvory…), jsou však již dávno pryč. 40% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Vítejte ve světě Loren, zabíječky vlkodlaků. Moderní, relativně levný, vlkodlačí (možná i nechtěně, ale i tak) komediálně laděný akčňák pro náctileté. Taková hodně odlehčenější Silver bullet pro studenty, respektive studentky. Kevin Sorbo už nemlátí antické bohy a démony, teď už „jen“ střílí po vlkodlacích. Určitě se dá ocenit výběr představitelky hlavní hrdinky a to, že se film nebere moc vážně. To mu vlastně i prospívá. Strach vám to nenažene, vlkodlačí proměnu jste už určitě viděli lepší, ale koukat se na to dá a místy je to i slušná prdel. 2,5* ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Never Cry Werewolf je vlastne kanadskou vlkodlačou variáciou Fright Nightu, kopírujúcou tento odľahčený upírsky horor v mnohých ohľadoch. Vzhľad a premena vlkodlaka sú v rámci subžánru iba priemernou záležitosťou (na pomery kanálu Syfy je aj to úspech) a viac než samotný lykantrop ma tentokrát zaujali jeho svojrázni pomocníci či chutná Nina Dobrev. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně vlkodlak a jeho pes co není pes a na straně druhé v modrém rohu budoucí upírka Nina Dobrev a bývalej Herkules kterému sice zmizely svaly, ale zůstal mu účes. Měření sil je hodně nevyrovnané , ale na scénu přichází poloviční vlkodlak s melírem na číru a ten dopomůže k vítězství koho, že to? Sakra zjistěte si to já to neprozradím, ale že to byla místama děsná blbost je fakt. Jenže zábavná blbost no vemte si to : Vlkodlak s melírem. S MELÍREM !!! U všech chlupatejch to je moc :-D ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Pravdou je, že do kin by se tahle záležitost asi dát nedala. Ale k čertu s tím, já bych na to i zašel :o) Ale od začátku: 39% mne trochu odradilo, ale jelikož mám rád Ninu Dobrev, šel jsem do toho. A nelituju. Snímek si zachovává určité tempo, má napětí i atmosféru, byť sebebéčkovitější a musím přiznat, že mne nenudil. Sice tam občas jsou dějově scénáristické sekvence, ze kterých jde husí kůže, ale celkově z toho mám dobrý pocit. Kdo je milovníkem béčkových hororo-thrillerů a především Niny, doporučuju, nebude litovat! :o) ()

chaometic 

všechny recenze uživatele

50% Upír z Brooklynu, 30% Disturbia a 20% Americký vlkodlak v Paříži.. Zbytečně jednoduchý děj Nina dobrev je, až moc chytrá rychle přijde věci na kloub. Největším mínusem je zplácaný scénář. Bál jsem se 25 minut......uhodnete proč? ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Celkem mi udělalo radost, že jsem svým hodnocením tento film zvedl na 44% (10/2011). Asi takto. Že jde o béčko musel vědět každý, už podle obsazení (K. Sorbo). Ale to je tak všechno. Krásná a ke konci už i hodně sexy N. Dobrev. Fakt dobrej "záporák" a k tomu ten K. Sorbo, který z toho nevtipného béčkového hororu udělal vtipnou a pro mě nezapomenutelnou záležitost. Vlkodlak nebyl zpracován vůbec zle, legendistika mi začíná vadit, ale co už... Je pravda, že na to kočka přišla hodně brzo a vše si dala dohromady, ale za těch 87 minut, co by taky nestihla... Líbilo se mi to, a ne že ne! ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Bože to bola blbosť! Ani neviem, či mám niečo také brať ako zlý žart alebo fakt reálne. Príbeh sám o sebe by nemusel byť úplne zatratenia hodný, ale jeho prevedenie nestálo za nič. Počnúc hrozným obrazom cez na nič herecké výkony ku rušivej hudbe, ktorá mi v niektorých momentoch pripomínala seriálovú kulisu až po masky, čo bol asi najväčší kameň úrazu. Film z roku 2008 vyzeralo ako z roku 2000 (možno aj menej). Jediný dôvod, prečo som si to vlastne pozrela bola Nina Dobrev, ktorá tiež nebola výkon svojho života, ale vlastne vďaka nej a nie najhoršiemu námetu je to aspoň 1*. ()

Reklama

Reklama