Reklama

Reklama

Chuckyho kult

  • USA Cult of Chucky (více)
Trailer 2

Poslední čtyři roky strávila Nica (Fiona Dourif) v ústavu pro duševně choré zločince poté, co byla nespravedlivě obviněna, že to byla ona, ne Chucky, kdo zavraždil celou její rodinu. Když ale její psychiatr na skupinové terapii představí nový léčebný prostředek – “hodnou” panenku – léčebnu postihne série děsivých úmrtí a Nica začne o své diagnóze pochybovat. Andy (Alex Vincent), Chuckyho nyní již dospělá oběť z původního snímku Dětská hra, spěchá Nice na pomoc. Aby ji ale zachránil, bude muset obelstít Tiffany (Jennifer Tilly), Chuckyho dávnou nevěstu, která udělá cokoliv, aby pomohla svému milovanému protějšku. A je jí jedno, jak smrtící a zvrácené to bude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (126)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

O niečo lepšie ako Seed, avšak o dosť horšie v porovnaní s Curse. Predchádzajúca časť ma fakt bavila viac, bola napínavejšia aj atmosférickejšia. Samotné prostredie psychiatrickej liečebne tu žiaľ atmosféru nevytvára, už len preto, lebo táto časť je opäť viac čiernohumorná ako hororová. Spočiatku ma to ešte bavilo, ale v druhej polovici spokojnosť skončila. Gore potešilo, Chuckyho hlášky taktiež, ale samotný nápad toho chudáka Chuckyho roztrojovať či rozštvorovať, aby bol v každej jednej bábike, mi príde ešte prijebanejší ako Chuckyho bisexuálny syn v piatej časti. Mancini to svojimi fantazmagorickými nápadmi žiaľ začína postupne pochovávať. Záver hlúpy, ale to som vlastne aj čakal. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tahle série opravdu už nemá vůbec co nabídnout. Technická stránka je značně podfinancovaná a film vypadá, jako by vypadl z VHSKY z 90. let, to samé platí o hereckých výkonech. Atmosféra nulová, což vzhledem k tomu, že se film odehrává v psychiatrické léčebně je značně negativní, takže jediné, co stojí za zmínku je Gore, kde potěší praktické efekty a je zvládnuto poměrně slušně, ale kdyby se nemuselo čekat 70 minut než se film rozjede, potěšilo by to víc. Ujdou ještě Chuckyho hlášky, jinak nevidím příliš důvodů proč nového Chuckyho doporučit. Na jedno zhlédnutí se to přežít dá.50% ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

V komentáři k šestému Chuckymu píšu nepochopitelně cosi o 'sympatické Dourifově dcerce', zatímco teď jsem se celou dobu ošíval a vrčel "džýzys, ta má ale chudák ukrutnou držku, celej táta...". Ale jinak opět naprostá spokojenost, Manciniho styl se mi líbí a v žánru "současný soft horror" ční sedmé Child's Play vysoko nad průměrem. Oceňuju stále devadesátkově loutkového Chuckyho namísto nějakých digitálních blivajzů. Jen příště prosím víc sadistických brutalitek a jadrnější slovník. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Chucky je sice kult a samostatně tohle není zrovna špatné, jen v porovnání se sérií jako celkem... Člověk si musí zvyknout na nová pravidla. Pravdou je, že Fiona Dourif je ve své roli výborná a podobnost hlasu (a hlavně smíchu) s Chuckym je prostě úžasná. Tady se krok obsadit dceru Chuckyho hlasu musí fakt ocenit. Jennifer Tilly je pak už jen třešnička na dortu. Není to špatné, Chucky pořád hlásí, jen už tak nějak s ničím moc nepřichází. Solidní spokojenost. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americký scenárista talianskeho pôvodu George Donald Mancini sa do dejín horrorovej kinematografie zapísal predovšetkým ako stvoriteľ kultovej postavy, reinkarnovanej vraždiacej bábky Chuckyho. Podľa jeho scenára bolo v priebehu rokov 1988 až 2017 natočených sedem častí tejto série. Posledné tri pokračovania aj sám režíroval. Konkrétne sa jedná o tituly: Detská hra (1988), Detská hra 2 (1990), Detská hra 3 (1991), Chuckyho nevesta (1998), Chuckyho potomstvo (2004), Chuckyho kliatba (2013), Chuckyho kult (2017). Videl som ich všetky. Dnes som si pozrel v pôvodnom znení s titulkami poslednú spomínanú časť "Cult of Chucky", ktorá plynule nadväzuje na predchádzajúci diel. Zmenilo sa prostredie, ale atmofséra zostala rovnaká. Takže ju budem hodnotiť tak isto ako jej predchodcu. *** ()

Galerie (27)

Zajímavosti (7)

  • Jennifer Tilly natočila své scény za pouhých 6 dní, během posledních dvou týdnů natáčení 6.–11. února 2017. (rafix)
  • Po záverečných titulkoch je ešte bonusová scéna. (BoredKid)

Reklama

Reklama