Reklama

Reklama

Chuckyho kult

  • USA Cult of Chucky (více)
Trailer 2

Poslední čtyři roky strávila Nica (Fiona Dourif) v ústavu pro duševně choré zločince poté, co byla nespravedlivě obviněna, že to byla ona, ne Chucky, kdo zavraždil celou její rodinu. Když ale její psychiatr na skupinové terapii představí nový léčebný prostředek – “hodnou” panenku – léčebnu postihne série děsivých úmrtí a Nica začne o své diagnóze pochybovat. Andy (Alex Vincent), Chuckyho nyní již dospělá oběť z původního snímku Dětská hra, spěchá Nice na pomoc. Aby ji ale zachránil, bude muset obelstít Tiffany (Jennifer Tilly), Chuckyho dávnou nevěstu, která udělá cokoliv, aby pomohla svému milovanému protějšku. A je jí jedno, jak smrtící a zvrácené to bude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (126)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

V siedmej časti série je Nica (Fiona Dourif) poslaná do psychiatrickej liečebne s miernejším prostredím a väčšou slobodou. Jej doktor jej chce pomôcť prekonať temné spomienky na minulosť, ale po jej príchode sa za nezvyčajných okolností v liečebni objaví bábika Chuckyho. Doktor je presvedčený, že ide len o neškodnú hračku, ale Nica vie, že Chucky je späť. Jej presvedčenie sa naplní, keď začnú pacienti jeden po druhom brutálne zomierať. - Tie sequely v posledných týždňoch pribúdajú rýchlejšie, než rastú hríby na Záhorí. V tomto prípade ide o vydarený sequel, ktorý neprináša nič nové, ale len to staré. To ale nevadí, pretože Chucky dáva brutálne moderné hlášky, vydarilo sa niekolko parádnych gore scén, Fiona Dourif po dlhej dobe presvedčivo zahrala svoju úlohu v horore a nebolo to pokazené nezmyselným CGI, ako sa mnoho ludí obávalo. Napätie sa miestami objavilo tiež, čomu v mojom prípade pomohlo hlavne to prostredie zasneženej liečebne, ktorá pôsobila dosť depresívne a je to moje najoblúbenejšie prostredie v hororoch. Som zvedavý, čo príde v tejto sérii ďalej, pretože koniec je otvorený, a aj keď nejde o špičkovú hororovú sériu, nie je tu ani jedna časť, ktorá by bola vyslovene zlá, takže s ôsmou časťou nebudem mať problém a rád si ju pozriem. + herec z Halloween a Halloween II + herečka z Fear Clinic a Arbor Demon + herečka z Channel Zero + herec z Damien + herec z iZombie ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Hľa.... Veľmi dlhých 90 minút. Kým Curse of Chucky (2013) bola celkom slušná pocta klasiky a milo ma prekvapila. Cult of Chucky je presný opak. Prekombinovaný scenár nemal miestami hlavu ani pätu, o troška lacnejší look tomu tiež nepridával na vierohodnosti. Niekoľko slušných Chuckyho hlášok a podarené gore však nedokážu vytrhnúť tento film z dna žumpy kam sa táto horrorová séria práve dostala. Škoda Mancini, rozbehnutý si bol slušne. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Opäť to bolo iné a opäť paradoxne rovnaké. Chuckyho maniere sa nezmenili a je to stále tá milá bábka, ktorá potrebuje to ´´svoje´´. Trochu sa pohrať. Najlepšie s niekoho vnútornosťami. V záplave dnešných hororov béčkovej produkcie, je toto svetlým bodom a potitulkový záver ( opäť s nostalgickým podtónom, ako v KLIATBE ) dáva najavo, že sa to ešte neskončilo ( a zrejme ani nikdy neskončí ). ()

hhannie 

všechny recenze uživatele

Jakože na tupost a nelogičnost chování hlavních postav jsem si v hororech už celkem zvykla, ale tady to bylo do oči bijící. Psychiatrickou léčebnu hlídá venku celkem jeden! maník a celé oddělení jedna sestra a ještě sedí šikovně zády ke všem pokojům, tak aby ji mohl kdokoliv a kdykoliv sejmout. Ach jo. SPOILER: A několik panenek Chucky a nově převtělení do lidí na lusknutí prstu? Vážně? Chuckyho kult jsem si pustila víceméně z nostalgie, ale myslím, že žádný další díl nechci z téhle série nechci už nikdy vidět, ani kvůli starým známým hercům. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Chucky je sice kult a samostatně tohle není zrovna špatné, jen v porovnání se sérií jako celkem... Člověk si musí zvyknout na nová pravidla. Pravdou je, že Fiona Dourif je ve své roli výborná a podobnost hlasu (a hlavně smíchu) s Chuckym je prostě úžasná. Tady se krok obsadit dceru Chuckyho hlasu musí fakt ocenit. Jennifer Tilly je pak už jen třešnička na dortu. Není to špatné, Chucky pořád hlásí, jen už tak nějak s ničím moc nepřichází. Solidní spokojenost. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (7)

  • Celosvětová premiéra proběhla 24. srpna 2017 na FrighFestu (Londýn). (Varan)
  • Natáčelo se od 9. ledna do 17. února 2017 v Kanadě a Georgii (USA). (Varan)

Reklama

Reklama