Reklama

Reklama

Sandy (Catherine Zeta-Jones) je šťastně vdaná, má dvě děti a myslí, že už jí v životě nic nechybí. Jednoho dne náhodou odhalí nevěru svého manžela. Rozhodne se k radikální- mu kroku: opustí ho a přestěhuje se i s dětmi do New Yorku, najde si práci, přátele a začíná nový život. Brzy po příjezdu Sandy nečekaně vstoupí do života sympatický mladíček Aram (Justin Bartha), který pracuje v kavárně pod jejím bytem. Aram Sandy občas hlídá děti, které jeho společnost a zábavné hry přímo zbožňují. Také Sandy začíná nechtěně podléhat jeho neodolatelnému klukovskému šarmu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

I když mám pro maminy velikou slabost, romantických blábolů bez špetky zajímavosti jsem už přejedený víc než zbytků bramborového salátu z Vánoc. Jaký smysl má točit něco, v čem se za 91 minut změní leda tak čas na hodinách? Jasně, no tak je Katka sexy. Od toho tu ale jsou plakáty a Majkl Douglas, aby nám to řekli. Koukat na kluka mého věku, jak si po večerech čte Harryho Pottera pod kytičkovanou peřinou, zatímco ve vedlejší místnosti dělají na nočníku e-e dvě děcka, to je na mě trochu moc... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Základná dejová línia sa takmer v ničom neodlišuje od stoviek podobných snímkov, neprináša nič nové. Film rýchlo upadne do patetickej, sentimentálnej nudy, čo veľmi skoro začne iritovať. Ide vlastne o takú romantickú komédiu len bez romantického náboja a humoru, ktorá neponúkne zhola nič, len pekné zábery na C. Zeta-Jones a smiešneho pubertálneho týpka, ktorý pri nej vrtí chvostom. Úplne zbytočný film. 35/100 ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

70% - Vyhněte se českému dabingu !!! Normálně nemám u romantických filmů problém s dabingem, ale tady to se mi vůbec nelíbil... Jinak při výběru sexy 40ky nemohli vybrat lépe než překrásnou Catherine Zeta-Jones. Celkový příběh vlastně ničím nevyčnívá, je často předvídatelný a má prachobyčejný scénář, ale jako oddechovka na večer to funguje myslím dostatečně dobře, takže s přivřeným okem 4 hvězdičky. :) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Som celkom prekvapený nie len s filmu, ale aj s môjho hodnotenia. Romanťáky moc nepozerám a už vôbec ich vysoko nehodnotím, ale tento má trošku lepší dej. Nie že by to bolo niečo extra, predsa len je to romantická komédia, ale záver je fakt dobrý. Začiatok je trošku nudný a priebeh deja je v podstate tiež známa linka, ale záver prekvapil. Aj keď samozrejme skončilo sa to ako všetky romantické filmy. Čo sa týka hereckého obsadenia, tak je vybrané fakt dobre. Sám neviem koho iného by som si tam vedel predstaviť. Humor fajn a hudba tiež. Slušne zrežírované kde hluché miesta ani moc nenudia. 80% - 4* ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Sme v romantickej komédii, ktorej základom je dobre fungujúca dvojica a síce klasický dej, no okorenený neopozeraným a nie celkom štandardným prvkom. Odpoveď na to, či sa nakoniec dočkáme happy endu alebo vek bude predsa len neprekonateľnou bariérou, ktorá stojí medzi láskou a spoločným šťastím, zistíte na konci filmu. Určite to nebude zle strávená hodina a pol. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Přestože se jedná o americkou produkci a snímek byl distribuován do kin mnoha zemí po celém světě, ve Spojených státech se na plátnech kin neobjevil. (znamka22)
  • Catherine Zeta-Jones v roce natáčení opravdu dosáhla kulatých 40 let. (Yokolobuna)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno