Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pan Bone (Michael Jai White) dodržuje dané sliby, a aby mohl splnit ten, co dal ve vězení svému teď už mrtvému příteli, musí se zúčastnit několika pouličních zápasů. To ho vynese výše, tam kam potřeboval, aby se seznámil se správnými lidmi. Dodrží své slovo či nikoliv? (c.tucker)

Recenze (154)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo Vážně, Super!! Nejsem daleko od Plného Počtu.. Tohle mělo Grády.. Jak Úžasné Bojové Scény Tak Krásný Příběh .. Konečně jsem si to krásně vychutnával, a potil jsem se přitom jako Prase.. Žádné uhýbaní Kamery, vše je krásně vidět.. Bojují tam Opravdoví Řízci.. 150 Kiloví MacCi.. .. Závěrečný Boj je jeden z Nejlepších, co jsem kdy Viděl.. A také jeden z Nejlepších Street Fightových Filmů Poslední Doby.. Doporučuji!:) ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Je to velmi efektní podívaná, která oku velmi lahodí, ale jak poznamenal Adrian je to celé moc nastrojené. Jinak jsou rvačky i celkem dobře sestříhané. Příběh je takový jaký od toho každý čeká - jednoduchý a dvoubarevný (hodný proti zlému). Byl to jeden z pro mě hodně očekávaných filmů a trochu mě to zklamalo, ale z celkového měřítka jsem spokojen. Dvě věci mě dost zamrzeli: 1. nevyužitý potenciál Kimba Slice a 2. celkem někdy špatně zvolená hudba a táhlé prostoje mezi zápasy. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Blood and Bone je film, kde frajer ktorý nosí meno Michael Jai White nakopáva zadky "zloduchom" a zároveň zachraňuje ľudí / plní sľuby.Proste klasika.Celý film je vlastne jednoduchý a až ku koncu sa po dejovej stránke aspoň trošku rozvinie.Lenže tento film nieje o tom aký ma dej.V prvom rade tu ide o bitky, ktoré sú spravené na výbornú.Celý film sa tu vlastne len kope, boxuje a uhýba, ale medzi tými všetkými sci-fi filmami mi to akurát aj stačí. 80% - 4* ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Jak nemám doma televizi a unikají mi skvosty jako Odpadlík, Walker či Kobra 11, úplně občas zapomínám, čeho jsou občas lidi schopný. Seňor Kost, mistr zenu, moudrý silák se srdcem na pravém místě, velmistr šachu, nadčlověk na poli bojových umění, úžasný milovník a zodpovědný a skromný ochránce slabších přibližně 10% filmu někoho mlátí a zbylou stopáž zírá, radí, informuje, učí děti i dospělé a ctí zákon ulice. Black Dynamite je serioznější než tohle. Bejt ten film celej jak závěrečná dvouminutová bitka, mrdnu tomu klidně i čtyři hvězdy, ale tahle rodinná taškařice financovaná nejspíš nějakým komunitním centrem mě málem zabila. Mimochodem když sou tam všichni takový wrestlingový machři, proč ty vnitrozáběrový střihy při soubojích? ()

Dawid199 

všechny recenze uživatele

Michael Jai White je mi jako herec velice sympatický od chvíle, kdy jsem ho poprvé viděl v Undisputed II. A jelikož mám filmy s tématikou bojových umění rád, tak jsem vyhledal tento. Příběh filmu je podlě mě spíše takový "jedodušší", ba i přesto dokáže zaujmout. M.J. White je zde opět v roli nepříliš mluvného, drsného, ale férového chlápka. Bojové scénky jsou efektně propracované, nicméně místy až neuvěřitelné (např. cca 15 na 1). Takže suma sumárum solidní nadprůměr :) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Když Isaiah Bone (Michael Jai White) přihlašuje Angelu (Michelle Belegrin) na klinice, je ujištěn, že je vše anonymní. Později, když James (Eamonn Walker) pošle své lidi, aby ji přivedli zpět, najdou její pokoj podle jmenného seznamu na recepci. (jarkolar)
  • Michael Jai White má čierne pásy v siedmich druhoch bojových umení: shotokan, goju-ryu, tang soo do, kyokushin, kobudo, taekwondo a iaido, wushu kung-fu. [zdroj Muscle & Fitness] (joske88)
  • Bojovou choreografii filmu vymyslel Michael Jai White (Isaiah Bone). (ČSFD)

Reklama

Reklama