Reklama

Reklama

VOD (1)

Lovecká sezóna právě začíná... V létě 1974 vyráží čtyři přátelé na víkendový výlet tábořit v lese. Během cesty jsou ale přepadeni a omráčeni. Když se proberou z bezvědomí, slyší zvuk lovecké trubky. O tom, že se kořistí stali právě oni, není pochyb. A lov? ... Začíná. (oficiální text distributora)

Recenze (250)

Hadža 

všechny recenze uživatele

tak na pokud by misto tech akteru nataceni,byli naplace skutecni herci,tak by hodnoceni bylo jiste jeste lepsi!Vykony lovcu me neustale pripominali nase stare dobre ceske myslivce s Chocking hazardu.Jinak pribeh neprinasi celkem nic noveho,prakticky se o pozadi toho vseho nic nedovime,ale film ma spad,krvavych zaberu dost,celkem uchazejicich!Alespon neco neamerickeho 50% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Další z řady "svižných přírodních thrillerů", které patří mezi mé nejoblíbenější filmové počiny, protože mě prostě a jednoduše baví a můžu je vždycky. Tento patří mezi průměrnou podívanou. Chvílemi je to skvělý masakr, jindy zase docela solidní trapas. Ale lesní atmoféra je navozena velmi dobře. Kdo má rád přírodní vyvražďovačky, tak je to film přímo pro něj. 55% ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Autoři Rovdyru si poctivě odškrtávali vše, co do správného buranského horroru patří, až se nakonec jejich dítko stalo příliš dokonalým. Absentující moment překvapení by ještě šel odpustit, vždyť kvůli tomu tady nejsme a občas se dá vyvážit hromádkou střev, ale to že v celém filmu není jediná zapamatování hodná scéna je už na pováženou. Herci jsou samozřejmě neokoukaní, ještě aby ne, ale atmosféru sedmdesátek neuděláte jen obřími kotletami, věřte mi, vím o čem mluvím. Souhlasím s několikrát uváděným přirovnáním k Fritt vilt, Rovdyr je stejně dobře natočený a stejně nezáživný. Srovnání s Villmarkem už notně pokulhává, ten měl totiž atmosféru. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Rovdyr je profesionálna práca kdesi na pomedzí slasheru a exploitation. I keď neprichádza s ničím vyložene novým, "buranskú" tématiku spracováva veľmi dobre. Kamera neuhýba pred gore, herecké výkony sú veľmi slušné a utrpenie uveriteľné. Dobré je aj to, že sa film nepokúša všetko polopatisticky vysvetliť, skvelé sú zábery na "loviacich" buranov len do výšky trupu. Pochváliť možno aj "hudbu", temné dunenie, ktoré skvelo stupňovalo napätie. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Hned od začiatku som chcel , aby všetci pokapali do jedného , pretože tak egoistické svine hlavných hrdinov som ešte nezažil ! Ani k jednému z nich som nemal sympatie a hlavne k tej kunde s vrkôčikmi , tú by som zamordoval prvú !! Našťastie to tí vidláci odšéfovali pomerne svižným tempom , dostavili sa pomerne rýchlo i sympatie k poslednej pozostalej a šup , štyri hviezdičky jasné . ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu v autě, je „Wait For The Rain“ od Davida Hesse. Ve 20. minutě hraje „En Spennende Dag For Josefine“ od Inger Lise Rypdal. Ta samá písnička pak hraje na konci filmu. (Duoscop)

Reklama

Reklama