Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V Ulici vrcholí léto a Vlastimil Pešek chystá terénní avii, aby paní profesorku Hejlovou pozval na romantický prázdninový výlet. Všechno má dokonale naplánované, jenže moderní doba skýtá nejrůznější úskalí, a tak je brzy třeba vyměnit pohodlný penzion za nuzné lůžko v Želvě a pozměnit vymyšlenou trasu. Nečekaná překvapení a rostoucí porozumění obou cestovatelů ale změní zprvu děsuplné dobrodružství v kouzelnou a zajímavou vyjížďku. A tak zatímco Miriam září radostí z poznávání nových míst a lidí, Jarda Hejl se snaží organizačně propojit zahraniční služební cestu do Německa s hlídáním malé Kačenky... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

duklak2 

všechny recenze uživatele

A hle. Prví počin seriálu Ulice, který není černě označen. No ani se nedivím. Výborný pilotní film ke třetí sérii seriálu Ulice. Ten kdo dá odpad, tak si myslím, že film ani neviděl. A je to způsobeno hlavně tím, že shédl jeden díl seriálu a tak se rozhodl, že film je taky blbost. Ba ne. Draci. Je to příjemná letní komedie. Výborný Hrušínský s Maciuchovou zde zahráli skvělou dvojku a jejich hluboké přátelství by jim mohli závidět i některé starší páry. ()

Eisenmann 

všechny recenze uživatele

Tahle seriálová odbočka nebyla tak špatná jako seriál samotný. Vyskytují se tu prakticky jen ti dobrří herci, děj je zasazený do příjemného prostředí a příběh vás nijak nenadchne ale ani nenaštve. Kdyby to opravdu nebyla jen postraní ulička z Ulice, dal bych možná i hvězdy dvě, ale vždy, když si vzpomenu na ten seriál, rozmyslím si to. ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele

Nebudu tu lhát, seriál Ulice jsem v jeho začátcích sledoval, protože měl dobré herecké obsazení a zajímavé zápletky a oproti všem těm českým telenovelám, co běží v úterý a ve čtvrtek v hlavním čase měl jakousi úroveň. S přibývajícími stovkami epizod, odchody starých a příchody nových herců se ale kvalita neustále snižovala. Zápletky byly stále více o ničem. Dnes už tento seriál nesleduji, ale občas ho mám jako kulisu a i dnes se tam čas od času mezi těmi blbostmi a trapnostmi najdou ještě dobré momenty a nápady, ačkoliv je jich pekelně málo. Opravdu povedené byly tak první dvě sezóny, pak to šlo do háje. Tento film byl premiérově vysílán před třetí sérií, kde už byla snižující se kvalita opravdu vidět. Film má příjemnou letní atmosféru a není vyloženě špatný, jen je těch více než 90 minut prakticky o ničem. Zápletka je jednoduchá a laciná. A také je to poměrně nuda. Celé to stojí jen na ústřední dvojici. Maciuchová a Hrušínský jsou výborní herci a v rolích Hejlové a Peška jim to spolu pěkně ladí. Jakmile ale oba zmizí ze scény, člověk nemá důvod se dívat. Zbylé postavy se starají jen o trapné a křečovité pokusy o něco, čemu se zřejmě mělo říkat humor. Pár zábavných momentů zde sice najdeme, ale stejně mi přijde, že to Nova natočila jen z toho důvodu, aby se diváci na konci prázdnin setkali s pár oblíbenými postavami, a na to naplácali jakýsi děj neděj. Film si prostě jako takový zaslouží dvě hvězdičky. Jedno zhlédnutí a dost. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 8/10 Efekty 6/10/// +Maciuchová a Hrušínský, příjemná hudba -přišlo mi to po dějové stránce takové vlažné, nic moc se nedělo, žádné velké drama se nekonalo/// Nostalgické, romantické, odpočinkové, tři slova, která vystihují náladu tohoto snímku. Je to první "výlet" seriálu Ulice mimo svoje území. Je to možnost, jak nám ukázat postavy v úseku (obdobý) prázdnin, kdy seriál není vysílán./// Celkem 60%/// ()

dan4815 

všechny recenze uživatele

V roce 2007 jsem byl ještě mladý a nevěděl jsem, co od života chci a před čím se mám chránit. A tak jsem si nechával poškozovat mozek sledováním Ulice, což ve dvanácti letech, kdy se mozek ještě vyvíjí, je závažná věc - kdykoliv něco poseru, mám výmluvu, že za to může Ulice a Ordinace. Zlatá muška je poměrně povedená komedie, samostatně nefunkční, ale jako pro diváka Ulice dobrá. Z dnešního pohledu bych se na to již nepodíval, protože žádné drama ani enormní vtip tento film v sobě neukrýval. Dal bych možná ještě větší roli Hofmannovi, který byl vždy vtipným elementem a svou seriálovou matku Hejlovou častoval vtipnými poznámkami, které ji často uzemnily. Hlavní slovo má nostalgie, a za to si to vysloužilo dvě hvězdičky. Dvě lepší hvězdičky. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama