Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (520)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Každý, kto má aspoň trochu rád 80. roky musí uznať, že aspoň návrat do tých čias a atmosféra sa jednoducho vydarili. Zázračná vírivka, ktorá vás prenesie v čase, nie je nič originálne, ale na niektorých hláškach som sa dobre zabavil, preto filmu odpúšťam slabšie momenty. Humor na tému „kefovanie“ v istých momentoch presiahol hranicu vtip – trapas a súhlasím, že niekedy je menej viac. Hlášky okolo Terminátora či M. Jacksona ma rozosmiali a malých odkazov na slávne roky akčných hrdinov je tu dosť. Filmu sekla i hudba z 80-tych rokov, ale čo takto si zaspievať jeden hit z budúcnosti? Prevedenie tej známej skladby malo riadne grády i celá tá spevavo- tanečná scéna bola super a bola tým, čo ma presvedčilo prikloniť sa k slabším štyrom. 70%. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Pri sledovaní tejto komédie sa nikto neubráni dojmu, že všetko už kdesi videl. Vznikol zlepenec dávno použitých nápadov do taškarice vhodnej do komerčných televízií. Kde-tu dobrý vtip je vzápätí vystriedaný trápnou scénou, predpokladám, že sa zainteresovaní pri natáčaní dobre bavili, miera zábavy u divákov je priamoúmerná ich intelektu a čo očakáva od žánru komédia. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Louder Than A Bomb [Back Into Time] - Public Enemy ,2. Perfect Way (Edited Version) - Scritti Politti ,3. The Safety Dance - Men Without Hats ,4. What You Need (Single/LP Version) - Inxs ,5. Modern Love (Single Version; 2002 Digital Remaster) - David Bowie ,6. I Will Dare - The Replacements ,7. Push It (Album Version) - Salt N Pepa ,8. Bring On The Dancing Horses - Echo & The Bunnymen ,9. Save It For Later - The Beat / The English Beat (USA) ,10. True - Spandau Ballet ,11. Jessie's Girl - Craig Robinson ,12. Bizarre Love Triangle [Shep Pettibone 12" Remastered Remix] - New Order ,13. Once In A Lifetime (2006 Remastered Version ) - Talking Heads ,14. Home Sweet Home - Motley Crue ,15. Let's Get It Started - Craig Robinson, ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Po všech těch negativních komentářích jsem tomuto filmu moc nevěřil (ačkoliv trailer se mi líbil). A proto to bylo takové překvapení! Hot Tub Time Machine sice nedosahuje kvalit loňské Pařby ve Vegas, nicméně dost se jí přibližuje. Jako by si scénárista až po první půlhodině (která byla dost nezáživná) uvědomil, co vše může dělat s takovýmhle námětem a teprve pak se to rozjede. Michael Jackson, rusové, ruka Crispina Glovera, Loogle, Black Eyed Peas a dokonce tam zazní i jméno Martiny Navrátilové! A to jsem už polovinu dalších skvělých odkazů určitě zapomněl (z těch filmových si ještě vzpomenu na Osudový dotek a Terminátora). Ubrat pár nechutností a prostříhat první půlhodinu a jdu nekompromisně na plný počet. Takhle to je "jen" slušných 80 %. P. S. Lyndsy Fonseca potěšila i na prostoru pár minut. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Tohle mě fakt bavilo! Sice to nemělo moc co do originality, ale bylo to maximálně zábavný. Mam rád filmy o cestování v čase a taky povedený crazy komedie a tohle se podařilo skloubit. Už se těšim, až se za dvacet let budou dělat filmy o cestování časem do 00s, abych tam úplně všemu rozuměl a všemu se mohl kompletně zasmát. Ale i osmdesátkový mulletty jsou fakt pecka. :-) ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • Film vznikal v atraktívnom prostredí lyžiarskeho strediska Fernie v Britskej Kolumbii. (ecceHOMMO)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 212krát, což je 2,12krát za 1 minutu. (Dixxx)

Reklama

Reklama