Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (356)

Kailo 

všechny recenze uživatele

Já vím, že drtivá většina "morálně" založených lidí mi bude oporovat, a cpát "co se ti líbí na tom, že si parta bláznů - ubližuje, posírá, blije,..", ale mně se to líbí. Krásně sem se 90 min zasmál. Ne nadarmo se říká ,,Nelidskou rozkoší je těšit se z cizího neštěstí" 80% ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Třetí jackassácký celovečerák přináší opět velmi slušnou sbírku nápadů, jak co nejefektivněji spáchat sebevraždu, či přijít o nějakou končetinu, nebo se prostě jen nechat brutálně zesměšnit. Už je to dlouho, co jsem Knoxvillovu partu viděl naposledy a jsem rád, že po pár letech jsou zase ve formě a s velkou porcí originálních fórů, ikdyž je pravda, že některé ze starších scének spíše recyklují, na druhou stranu sami sebe nekopírují úplně a snaží se vždy přidat aspoň minimální dávku innovace a to se cení. 80% Edit: R.I.P. Ryan. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jo, jo, jo. Po dvojce jsem skoro nevěřil, ale tohle převálcovalo i jedničku. Návrat od trapných fórků k šíleným kouskům nad nimiž zůstává rozum stát. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Prostě borci pro své pobaveni a pobavení druhých vymýšlí kousky až se popadáte smíchy tenhle díl byl prostě BEST. Nejlepší ze všech překvapeně. ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Asi snad pro mě ty nejlepší Jackass co zatím jsou. S klasickým složením jako jsou Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O , Ryan Dunn, Chris Pontius, Preston Lacy, Jason Acuña, Dave England je to prostě paráda, a tento film to jen potvrdil. Nasmál jsem se až až až mě z toho bolelo břicho a musím říct, že jsem byl docela překvapen. Rozmýšlím jestli dám čtyři nebo pět. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych se předem omluvit, pokud použiju nějaké sprosté slovo, ale bohužel zde je to možná nevyhnutelné. Máme tady Jackass ve 3D. Johnny Knoxville a jeho banda kreténu nám předvádí to, co snad ještě nikdy nepředvedla! Velmi nechutná záležitost. Nějak si nedokážu představit, že bych to viděl ve 3D. Sledovat hovna, chcaní, pití potu, "koupel" ve sračkách a další jiné nechutnosti bych tedy vážně nemusel. A navíc mi 3D u Jackassu docela zbytečné. Jackass jsem považoval před pár lety za dobrou zábavu. Dnes to považuji za velkou ubohost. Copak ty idioti neznají meze? 15% bylo docela i vtipných, ale jinak je to fekální prasárna a ten, kdo v tomhle hnusu učinkuje, by si zasloužil psychiatrickou léčebnu, jelikož tohle není normální. Pokud vznikne (a já pevně doufám, že NE!) další film Jackass, tak nevim jestli se na něj podívám. U tohohle jsem několika momentech téměř zvracel. Nerozumím místnímu hodnocení. 79%? Tady asi někdo taky nebude normální!!! ()

EXpenza 

všechny recenze uživatele

Nesklamali. Jsou tam scény všeho druhu,až se mi z nějakých chtělo také blinkat.:D A katapult kadiboudy kde byl Steve-O byl mega nechutnej nářez. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že čo sa týka Jackass, tak rôzne časti a diely neustále balancujú medzi nadpriemerom a podpriemerom. A skutočnú genialitu dokáže človek, naozaj oceniť až po určitom čase. Je trocha škoda že tretí diel svojou kvalitou trocha klesá. Síce sa tu nájdu skvelé kúsky a dá sa na tom skvelo zasmiať, plus je to všetko robené vo forme 3D, takže vidieť to v kine musí byť skvelý zážitok, ale z Jackass filmom ma najviac uchvátila druhá časť. Rozhodne sa ale jedná o dielko, ktoré by si mal každý milovník týchto bláznov pozrieť. Niektoré veci stoja naozaj zato. Toto hodnotenie, môžem ešte zmeniť a určite ho aj raz zmením. Zatiaľ je to pre mňa len dosť priemer oproti peckám, ktoré títo týpci, dokázala vyprodukovať. Ide o to , že mi to prišlo ako zbytočné hranie na efekt, aj keď Bad Grandpa bol nezabudnuteľný. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Dřív jsem tuhle partičku téměř uctívala, jako největší borce. Dneska jsem drobet zklamaná. V devadesáti minutách jsem měla pár záchvatů smíchu, ale ty střídaly chvíle, kdy to bylo totálně suchý. To, jak se partička každému pádu a pšouku směje, mi připadalo jako náznak silný drogový závislosti, jenže nejspíš to bude jen tím, že se fakt výborně baví. No, aspoň někdo…. ()

Hem.m 

všechny recenze uživatele

Film u kterého blije jak kameraman tak i já ... Ale vtipy jsou tam suprový a dlouho jsem se tak nezasmál. Jediný co mě strašně mrzí je, že jsem to neviděl ve 3D, hlavně kvůli té kadiboudě a tomu začátku :-D. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Samozrejme, že som nemal snímok možnosť vidieť v 3D, ale verím, že by to bola náramná podívaná, pretože niektoré scénky sú pre tento formát dokonalé. Proste starí dobrí Jackass. Raz by som chcel aspoň jednému z nich nazrieť do zdravotnej karty ( alebo kariet ). ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Co říct...asi že chlapcům přibývají léta a ztráci se nápady! Není zde žádná vyložená pecka, spomalovačky jsou možná hezký ale co z toho. Jinak spousta nápadů je jen určitou variací na věci co tu už byly. Například asi 3 sérky jsou v ohradě s býky...ať už má Steve-O blbou trumpetu nebo Johnny idiotskej obleček čeká se jen na nabrání na rohy ale 3x v průběhu filmu - proč_? Dokonce ani sestřih u záverečných titulků nemá takový koule. 100% nejslabší díl ale pár světlých momentů se najde. Mě asi nejvíce bavila tryska od letadla. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Já ty kluky mám prostě rád, ať se děje co se děje, ať je to ploché jak je to ploché... Na odreagovani, na pozadí při párty či jenom tak pro zábavu vynikající formát zábavy. Škoda jen, že ve "trojce" není nic co by fakt stálo za to, nějaká scénka při které bych spadnul ze židle. Navíc, jak už tady někdo podotknul, ani ta parta nefunguje tak jak za jejich "punkových" let, kdy ještě pánové nebyli tak moc známí. Přesto je to 94 minut dobré zábavy při kterých jsem se smál daleko více než při (skoro) jakékoli komedii. Za tři. P.S. Velký "fuckáč" za českou distribuci, jednak z hlediska toho, že by na tenhle film přišlo dost lidí a jednak pro to, že já sám bych tohle chtěl vidět s bandou a ve 3D. Hello, I'm Johnny Knoxville, Welcome to Jackass! ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Měl jsem tu čest se všemi třemi základními filmy a osobně bych tenhle řadil v rámci kontextu poměrně vysoko. Humusáren je tu jako vždy požehnaně, ale když už, tak se na to ještě dá dívat (já osobně zhruba 2 skity přeskočil (špatnej děda, lamborghini zubař a konec s fotkami a retro záběry), což je na film tohoto typu o délce 94 minut výborný výkon. A ve chvílích, kdy jsem obrazovku sledoval, jsem se občas divil, s jakými šílenostmi dokáží přijít. Pak ale člověku dojde, jak nízký je to typ zábavy, ale což, odreagování od vážnosti všedních dní není nikdy dost a aspoň zprostředkovaně, z pohodlí a tepla svého domova, můžu sledovat, jakých šíleností jsou někteří lidé schopni a takřka při tom nepřijdou k úrazu. ()

Reklama

Reklama