Reklama

Reklama

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (435)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Predvídateľná záležitosť, ktorá ide v stopách filmu Mr. & Mrs. Smith, len s tým rozdielom, že tu len jeden z dvojice je tajný agent. Ďalším rozdielom je že Kutcher je slabší herec ako Pitt, no Katherine Heigl je krajšia než vychrtlá Angelina. V konečnom dôsledku ma menej ambiciózny pokus bavil viac, ako hviezdny Smithovi. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Je to o dost sympatičtější a povedenější akční komedie, než vzdáleně spříznění "Zatím spolu, zatím živí" (pane Mangolde, stydím se za Vás), ve kterých selhávalo téměř vše. Tady naopak je režisér Robert Luketic stylový, navíc komedie umí a akční složka je výborná. Kutcherovi role nájemného zabijáka překvapivě sedne, předvede pár chvatů, vystřílí zásobník a ukáže párkrát svou vypracovanou muskulaturu, to Katherine Heigl je mnohem zdrženlivější až cudná, ale sekne jí to. Tom Selleck s Catherine O´Hara ve vedlejších rolích ustaraných rodičů nezklamali a snímek má tempo, dá se u něho zasmát a Kutcher scény bitek s najatými zabijáky solidně ustál. Film se snaží i o závěrečnou překvapivou pointu, která by nebyla vůbec špatná, ale nějak mu to nevyjde a právě závěr považuji za slabší, vůbec mně nekorespondoval s akčně zábavnou složkou, se kterou do posledních minut bezvadně nakládal. Nebýt slabého konce, šel bych na nejvyšší hodnocení. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, bože pokolikátý už tohle vidím, ale postupně jsem chytil a bavil. Nejlepší bylo, že člověk nevěděl kdo všechno na Ashtona vlítne aneb zábavná akční hra s paranoiou. Katherine byla spíš jako doplněk, ale hodně hezký doplněk a z Ashtona jsem měl pocit, že hodně koukal na podobný filmy s Tomáškem Cruisem, protože některý gesta jsou byly vysloveně jako Tomovo zrcadlo (scéna pod stolem) . ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Trošku stupidní komedie, která má hrát na romantiku, ale přítelkyně bych na to nevodil. Druh polovina filmu mi připadala jak naprostá Ad Absurdum, kdy se střílí sem a tam, a hlavní představitelce Jen je z toho nazvracení, ale vzápětí už jí to tak moc nevadí a dokonce si to snad i užívá. Jediné, co na filmu funguje je chemie mezi Ashtonem Kutcherem a Katherine Heigl, která funguje a proto se tento film může řadit alespoň mezi průměr...50% ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Môj pracovný názov pre Katherine Heigl, teda "pani s charizmou zvonu do hajzla" sa opätovne potvrdil, dokonca boli aj zábery z toho hajzla samotného. Neviem, či táto ženská priťahuje plytké scenáre ako magnet alebo je ona taká plytká. V každom prípade scenár je maximálne hrozný, v podstate celý svet chce zabiť jedného človeka, postupom času tie "odhalenia", že vlastne každý je nájomný vrah vyzneli strašne trápne. Film sa snaží byť akčnou komédiou, ale nezasmial som sa ani raz, hoci som si úporne ťahal kútiky úst rybárskym hákom. Nevadí. Ale musím pochváliť tie biele šaty, čo mala Heigl na prvom rande s Kučeravým, tie boli prekrásne. Nestačili však ani na jednu hviezdu. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Původní název filmu byl Five Killers. (JORDY)
  • Ashton Kutcher dostal za tuto roli anti-Oskara – cenu Zlaté maliny v kategorii herec v hlavní roli. (joshula)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama