Reklama

Reklama

VOD (1)

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (435)

Webb 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že autoři vyvěštily z koule velké teploty panujicí v naší republice a dali vzniku této odlehčené, lacině vypadajicí nevýrazné letní akční komedii s hodně slaboučkým příběhem, kterou v kině přebije i chuť popkornu. Scénář se snaží být vtipný, účiněji však zaboduje jen u filmových nováčků, kterým v tomto parnu s třetinkovou colou a kýblem popkornu přijde zaručeně vhod. Jakmile však popkorn a cola dojde, i nováček si uvědomí že tu něco chybí a zjišťuje, že spíše než film ho bavil ten relax s občerstvením. Ano, přesně takto bezmocný je tento snímek. Obsazení Ashtona Kutchera do role nájemného zabijáka působí velice nepřirozeně a do páru s Katherine Heigl se nehodí. Film nevtáhne do primitivního a umělého děje a popravdě jediné pozitivum vidím v tom, že se dá bez utrpení dokoukat. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Krimi komedie,která mi popravdě moc komediální nepřipadala.Možná to bylo těmi titulky (měla jsem štěstí na příšerně přeložené),možná špatným rozpoložením.Každopádně jsem se zasmála asi dvakrát.Což neznamená,že to byl tak hrozný film.Jen trochu nadnesený a ne tak vtipný,jak asi měl být. Filmy s Katherine Heigl jako 27 šatů nebo Chceš mě,chci tě,se mi moc líbily a tak nějak jsem doufala,že Vrahouni budou podobný šálek kafe.Nebyl.Hmm,škoda. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Trošku stupidní komedie, která má hrát na romantiku, ale přítelkyně bych na to nevodil. Druh polovina filmu mi připadala jak naprostá Ad Absurdum, kdy se střílí sem a tam, a hlavní představitelce Jen je z toho nazvracení, ale vzápětí už jí to tak moc nevadí a dokonce si to snad i užívá. Jediné, co na filmu funguje je chemie mezi Ashtonem Kutcherem a Katherine Heigl, která funguje a proto se tento film může řadit alespoň mezi průměr...50% ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

No náhodou, ja som sa celkovo dobre zabavila.Katherine krásna ako vždy, Ashton prekvapivo príjemný Tom Selleck a Catherine O Hara ako čerešnička na torte(alebo skôr dve). Myslím, že je to jeden z tých príjemných filmov, pri ktorých nemusíme rozmýšľať. Zabávame sa na nezmyselnosti celého príbehu. Podla mňa na spestrenie dňa veľmi dobrá komédia. Dala by som tesný nadpriemer asi 60% ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Na Luketica spoleh není. Občas umí vystřihnout fajn žánrovku, občas klopýtne a pak najednou přijde s Vrahouny, kteří zabili filmovou kariéru Katherine Heigl a odstavili ji směrem k zaštrachaným béčkům. Ashtonovy pokusy o špionskou akci působí jako vynucená křeč, chemie hlavní dvojice nefunguje vzhledem ani dialogem a humor byl zapomenut už při první scéně v Nice. Tuhle marnost je tak vzhledem k jindy fajn hercům a scénáristům nutno brát jako ostudný omyl. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Původní název filmu byl Five Killers. (JORDY)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama