Reklama

Reklama

Epizody(16)

Komediální seriál z prostředí venkovského fotbalového mužstva, který mapuje jednu fotbalovou sezónu fotbalového klubu SK Houslice. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele NikoKovac k tomuto seriálu (3)

Okresní přebor (2010) 

Novácká produkce překvapila. Comeback byl takovej výstřel do tmy, ne vyloeně špatnej, ale taky ne hvězda, takže po seriálu Hospoda je Okresní přebor to nejlepší, co Nova vytvořila. Vetchý a Jarda Kužel mi tam připomínají Kožené slunce, tam si taky zahráli spolu a taky fotbalovou tematiku, taky mi přijde, že tenhle seriál pomohl restartovat hereckou kariéru Pavla Kikinčuka, ten je jako Ludva neskutečnej. Jediné, co mi tam nesedí, je Leoš Noha, já toho chlapa prostě nemusím. Tady mu dali roli, která se nezapomíná, ale jinak prostě ne, ale to je můj boj. Zapomenout nemůžu ani na úžasnou Táňu, ta holka má šmrnc. Celkově je Okresní přebor něco, co se pomalu stává kultem, ať už hláškama, nebo třeba tím, že Slavoj Houslice je teď synonymum pro totální fotbalovej prales a žumpu. Skvěle vymyšlené, skvěle napsané, skvěle zahrané. ()

Na váhu (2010) (E09) 

"Na kraj má jen tamten s tím lampasem." Ale na 100% hodnocení má celá takhle epizoda! ()

Konvoj (2010) (E11) 

"Všichni ženatí jedou s Luňákem, nebo řeknu jejich manželkám, co se stalo loni po soustředění v Hlístkách. Kájo, ty jedeš taky, nebo to řeknu tvojí mámě." ()

Související novinky

Reklama

Reklama