Reklama

Reklama

Epizody(16)

Komediální seriál z prostředí venkovského fotbalového mužstva, který mapuje jednu fotbalovou sezónu fotbalového klubu SK Houslice. (oficiální text distributora)

Recenze (925)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Lidový seriál, který je rozvinutím filmu z CT. Nova byla rychlejší a udělala z toho táhlý seriál. Jen zde chybí některé lepší herecké postavy, a jsou nahražené horšími. Např. Jiránková. Je pěkné, že si režisér vzpomenul na měkter herce, kteří mají nyní potíže s penězi a dal jim šanci, aby si něco vydělali... ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Citlivá sonda do života na vesnici se všemi jeho krásami i vadami. Detailně promyšlené postavy, jemný smysl pro humor a nervy drásající sportovní klání. Kdybych tak nesnášel fotbal, dal bych možná ještě víc. Ale jinak to šlo a Vetchý dost zvedá celý seriál z českého průměru sračkoidních vypatlanin, sesmolených na koleni. 70% ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

-"Maradona bral kokain, věděls to?" -" No jasně, to je známá věc." ...........Přátelství Jardy Kužela a Jirky Luňaka prostě nezevšední. Určitě stojí za to pochválit projekt jako takový. Výběr herců, kteří jsou ve svých rolích maximálně uvěřitelní (Kikinčuk, Novotný, Vetchý, Sobota,...), je občas doplněn skvělou hostovačkou (hlavně vynikající Ivan Trojan jako Bohumír Zenkl). Trošku škoda že s blížícím se koncem přicházejí některé trošku slabší díly (Jaro, Inseminátor, Jesle). Zato některé jsou vyloženě skvělé (Na váhu, Fanynka, Láska). Upozornění: Nenechte se odradit tím, že tohle produkovala Nova. ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Docela solidní zábava. Výborným plusem je určitě půlhodinová stopáž, díky čemuž nehrozí vata. Scénář sice není vrchol geniality, ale ujde to. Herci krásně civilní a vůbec jsem netušil, že nejvíc budu obdivovat Luďka Sobotu. A ikdyž se do mě vkrádala myšlenka, že Prušinovský moc koukal na Kachyňovo Kožené slunce, tak aspoň to vypadá, že fotbal bude na prvním místě a nějaké "vztahy" se objevovat nebudou. Zatím příjemných 8/10. P.S.: Sprostý slovník vůbec netrhá uši a výborně do seriálu zapadá ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Chápu to tak, že víc jak jednu hvězdu může dát a) jen fanda fotbalu, žijící na malé vesnici a fandící nějakému tomu Slavoji, Tatranu nebo Čechii, b) totální trubka, která nerozezná debilitu od reality, nebo c) fanda Luďka Soboty, což je de facto zároveň za b). Jinak to nevidím. P.S. Ozval se mi jeden z venkovských fandů, znalec sportu a chytré zábavy ve venkovském prostředí, kebrdle, či co, a na jeho osobní přímluvu rozšiřuju seznam o další kategorii. takže za d) vesnická ředkev, co chodí v galoších a vaťáku, smrdí prdama a levným pívem a umí vyjmenovat všechny kopálisty, co se mu do té velké hydrocefalické hlavy vejde: Baroše, Kollera, toho, ehm, Medvěda, Čechýna, pak taky Lojzu, ten hraje beka u nich, v SK Čulibrky, no a Vendá, jasně, to je šutér jako bejk, už dal tří gólí... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (75)

  • Jedná se o jedinou epizodu, která má ve svém názvu jméno postavy ze seriálu. (SONY_)

Související novinky

Reklama

Reklama