Reklama

Reklama

Epizody(16)

Komediální seriál z prostředí venkovského fotbalového mužstva, který mapuje jednu fotbalovou sezónu fotbalového klubu SK Houslice. (oficiální text distributora)

Recenze (922)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že Nova přijde se seriálem, který budu chtít vidět celý? Se seriálem, ve kterém je zajímavější Luděk Sobota než Tatiana Vilhelmová! Kromě základního kádru tu byli i zajímaví hosté (s přehledem vede Ivan Trojan). Některé díly byly sice slabší, ale pořád to bylo aspoň na slušných 60%. Pro jistotu dodávám, že mé hodnocení patří původním šestnácti dílům (bůhví co přijde v budoucnu). ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA HD - 1. díl: Startujeme, pilotní díl takový vlažný rozjezd. 65% // 2. díl: Už se to parádně rozjíždí a Vetchý si to začíná dávat :) Určitě zlepšení oproti prvnímu dílu. 75% // 3. díl: Jak měl David Novotný sny o houslích mě tolik nerozesmávalo. Ale ostatní scény byly opět fajn. 70% // 5. díl: Nejslabší, nejméně vtipný. Kikincuk, forbes a jeho krádež-nuda. Tenhle dil mě nebavil. 55% // 7. díl: Zatím nejlepší. Jak lezl Kohák šéfovi do řite, aby mohl kopat penalty, bylo fakt mega funny. 80% // 8. díl: 80% // 9. díl: 72% ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Adolfe, ohrozil si kariéru…hodně z nás!“ Okresnímu přeboru jsem se svého čas obloukem vyhnul, až moc „smrděl hypem“. Teď, po jeho zhlédnutí, se mu musím zpětně omluvit. Opravdu je to vydařená zábava! Počáteční rozjezd ještě trošku dře, ale téměř s každým dalším dílem se kvalita seriálu zvedá. Sice se ani v pozdějších epizodách tvůrci sem tam nevyhnou nějakému tomu slabšímu vtípku, ale podařenější převládají. A hlavně ta pohoda, co z toho sálá. Určitě za to může kvalitní vykreslení života téhle „díry“. Ale především je to o postavách, ke kterým si člověk velmi rychle vytvoří silný vztah, a to ke všem. Od fanatika Jiřiny přes milovníka Adolfa, gamblera Ludvíka, později nastoupivší intelektuálku Ilonu až po epizodní hosty, ze kterých mě nejvíc odrovnal Trojanův Zenkl („No jo no, srdcař.“). A nakonec trochu hořký, ale jinak pěkný závěr. Solidní 4*, přiznávám, že mi budou hlavní hrdinové chybět. „Nikoho z vás samozřejmě ani nenapadne mi pomoct, co, vy kreténi!“ – „Ale jo, mě to napadlo, jenom sem prostě nechtěl Jirko, promiň.“ ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

postavit veškerou srandu,na koktavém imbecilovi,evidentně stačí,protože kam přijdu někdo ze sebe vyblije hlášku nazdaj!nebo dva jumy,nebo taky to je ale situace...pjekejní co?celý díly jsem vydržel asi 3,jinak sem to vždycky musel vypnout,protože se mi z toho tupého vesnického humoru zvedal kufr a sem nasranej,protože mě ten koktavej debil nakazil taky a občas ze sebe to pitomé nazdaj vybliju taky!role vetchého je na kopačku,nevim proč tak skvělej herec,musí vždycky hrát takovýho kreténa a navíc je tenhle seriál jen vykrádačkou televizního filmu kožené slunce,ve kterém se objevil jak odnřej vetchý,tak david novotný.zbytečná hloupost,kvůli které musim čekat na odložený comeback! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Za co jste mu dal tu červenou, ty vole?" Nikdy v životě se mi nestalo, abych si organizoval čas podle českého seriálu, ale Okresní přebor mě donutil každé pondělí ve 20 hodin zasednout k TV a zjišťovat, na kterém zapomenutém kanálu ta Nova vysílá. Já jsem prostě musel hodit všední starosti za hlavu a šel jsem oběhat tu pravou obranu s Jirkou Luňákem, musel jsem si stěžovat na lavičce na bolístky s Jardou Kuželem, musel jsem kout pikle s předsedou Orlem a já jsem s nimi snad ukradl i ten Forbes. Mně s tou bandou vesnických exotů bylo dobře na hřišti i v hospodě. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (74)

  • Exteriéry i interiéry (hřiště, hospoda, dům hlavního představitele atd.) se natáčely v Lochovicích, vesnici vzdálené cca 40 km od Prahy, a v sousedním Komárově, kde mají postarší sokolovnu. (ČSFD)
  • Původní hospoda místních fotbalistů byla pro potřeby seriálu přestavěna na klubovnu a kancelář klubu byla vybavena odpovídajícím nábytkem, diplomy, společnými fotografiemi a vlaječkami. (ČSFD)

Související novinky

Reklama

Reklama