Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja pubertálni kamoši Rickie (Shiloh Fernandez) a J.T. (Noah Segan) sa idú z nudy zabaviť do bývalého blázinca. Zatúlajú sa hlbšie do pivníc a objavia 'mŕtve' dievča. 'Mŕtve' dievča avšak tak úplne mŕtve nieje a tu vystupuje na svetlo konflikt medzi chalanmi, kde jeden sa snaží zo situácie vycúvať s rozumom, ale druhý má na situáciu opačný názor. Zvrátená hra, do ktorej sú pomaly zaťahované ďalšie osoby z ich blízkeho okolia začína... (phaloc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hloupý film plný stupidních dialogů (já to sice u horroru tolik neřeším, ale co tady mleli za kraviny...) a hovadských postav. Ani jedna kladná postava. Magoři a blbci (blbky). Dvě třetiny filmu jsem uvažoval o odpadu a přemáhal se dokoukat konec. Mrtvá dívka byla vskutku odporná, tudíž sex s ní byl vpodstatě nekrofilií. Ale budiž. Divné filmy mi nevadí, naopak. Celou tragédii zachraňuje jen pár světlých momentů na jednu hvězdu - komická scénka na záchodě (střeva ven), u čerpací stanice a pak předzávěrečná bitka v podzemním tunelu. Jednu hvězdu k tomu za šťastný a očekávaný konec. Nechtějí mi tvůrci namluvit, že by mlaďochové tomu šílenému psovi normálně utekli, což? ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Divnej film, kterému se sice nedá upřít jistá dávka originality a to navíc v žánru, kterej už je mrtě vylouhovanej (zombies), ale po většinu stopáže jsem se ukrutně nudil. Nevím přesně, co tím chtěl básník říct, jestli chtěl vypíchnout, že všichni máme možnost volby a každej si za svoje jednání zodpovídá sám, ale jakž takž zajímavej námět zabíjí jeho provedení. Ty dvě hvězdy jsou teda za jinej pohled na zombie horory (i když těch žánrů se tu mísí víc) a taky za fajnou hudbu, jinak spíš zklamání. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dvaja "feťáci Kriss a Kross" zájdu jedného dňa do starej opustenej nemocnice, kde chcú zapiť žiaľ. Jeden z nich totiž miluje dievča z vyšších vrstiev. Šanca na perspektívny vzťah je teda tak reálna, ako vyhrať Euro Jackpot. Potom ako zídu do samotných útrob a vystraší ich "ratlík menom doberman", schovajú sa do jednej zo zadebnených miestností. Tam objavia ženu, ktorá disponuje "čarom" nesmrteľnosti. "Podnikavý duch" jedného z nich začne pracovať na plné obrátky. Na uvedené miesto začne vodiť "kamošov z mokrej štvrte". S neznámou si užívajú nezáväzný sex za peniaze. Nakoľko sa v druhom z kamarátov ozve zlé svedomie, začína zvádza vnútorný boj morálnych hodnôt. Psychologickú drámu, ktorá vyobrazuje dva rôzne pohľady, dvoch podobných ľudí na jednu a tú istú vec - 50 %. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Hodně laciný a naivní psychologický "trochu horor", který sice zajímavě aplikuje motivy lidské zvrácenosti, ale nechtěně se stává i festivalem lidské imbecility a jednání tak hloupého, že Homer Simpson by v tomhle světě zastával pozici Stephena Hawkinga. Film, který nejenže nefunguje jako narativní koncept snažící se o postupné nabalování tísnivé atmosféry, ale dle mého selhává i ve svém prvoplánovém sdělení - na tomhle se může někdo (koho si teda nechci představovat) opravdu krásně inspirovat. Mrzí mě, že jsem nad tím ztrácel čas. 15% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý nápad, hoci nebol celkom využitý. Dvaja chalani objavia v opustených priestoroch starého blázinca spútané dievča, ktoré sa ukáže byť nesmrteľné... Čo s ním? To je otázka, ku ktorej sa obaja stavajú odlišným štýlom; jeden ju chce ako svoju sexuálnu otrokyňu, druhý má v pláne ju pustiť na slobodu. Všetko sa však samozrejme zamotá viac než by čakali a Deadgirl im prichystá ešte nejedno prekvapenie. Nejedná sa o čistý horor, hoci film ponúka viacero napínavých i krvavých scén, je v ňom natlačený žánrový mix a tak sa ku slovu dostane aj teenage romanca či čierna komédia. Vadilo mi však, že filmík nevyužil svoj potenciál - na to aký mal dobrý nápad nešiel moc do hĺbky a tak na mňa pôsobil trochu plocho, akoby sa tvorcovia sami vzdali vyšších ambícií. Za pozretie však Deadgirl určite stojí, ubehne ako voda a nenudí. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama