Reklama

Reklama

Televizní noviny

(pořad)
Publicistický
Česko, 1994, 30 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Lucie Borhyová, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Renáta Czadernová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zuna, Pavel Dumbrovský, Markéta Fialová, Eva Jurinová (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní noviny na TV Nova jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajskou relací. Každý den je shlédne více než dva miliony lidí. Moderuje je vždy dvojice moderátorů (vždy muž a žena). Ucelené zpravodajství doplňuje web tn.cz, který se za krátkou dobu stal jedním z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů u nás. Diky tomu může divák získat ten nejúpnější přehled o domácím i světovém dění. (TV Nova)

(více)

Recenze (685)

Sharlay odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavní televizní zpravodajství na televizi Nova je absolutně neobjektivní a kvůli mizerné (příšerné a neuvěřitelně ubohé) kvalitě jejich zpráv se kvůli faktu, že jsou to nejsledovanější zprávy u nás, se sám sebe ptám, jaká je inteligence obyvatel naší země, když tohle snesou. Dovolím si parafrázovat jeden výrok, který prohlásil Ivan Martin Jirous: "Já jsem rezignoval. Definitivně jsem odepsal český národ, když do posledního místa zaplnil strahovský stadion na koncert bratří Nedvědů. Co chceš pro takový národ dělat?" No, s třímilionovou sledovaností Televizních novin je to vlastně úplně stejná záležitost. ()

FFilipCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nemyslim si, že už tak nasraný a zpruzený obyvatelstvo ČR touží po tom si sednout o půl 8 k televizní obrazovce a poslouchat téměř 3/4 hodiny žvásty o tom, kdo koho kde zabil, kde byla jaká katastrofa, autonehoda,atp. A nakonec, aby vyrovnali ty špatný zprávy, tam hoděj narození nějakýho toho zvířete támhle v tramtárii a nesmí chybět "kokot na konec". ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

Černá kronika na Nově, která dokáže sehnat hromadu neštěstí i ve špatných dnech, kdy nikdo nikoho nezabil, nikdo nic nezpronevěřil a nikdo nikde neraboval. Nicméně nováckým zprávám bezmezně věřím zejména od doby, kdy jsem asistoval u rutinního zákroku hasičů a pak jsem se ve večerní reportáži mezi přidanými plameny a dýmem ani nemohl pořádně najít. ()

NinonL odpad!

všechny recenze uživatele

Aspoň jedno rozčtvrcené či jinak umučené zvíře denně, aspoň jedno týrané či sexuálně zneužívané dítě, přepadený či podvedený senior nebo jiný bezbranný tvor. Zkrátka diváku, jsi dobytek a gauner. A pokud ne, boj se ve dne v noci, protože takoví jsou všichni ostatní. Tedy kromě našich dokonalých politiků, zejména těch, co nám zrovna vládnou. Jděte se vycpat, TV Novo! ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Před listopadem osmdesát devět jsme mohli denně zvědět, co se zase naší socialistické vlasti povedlo. Po listopadu osmdesát devět můžeme na Nově denně zvědět, co všechno se zase v naší svobodné zemi posralo. Reportáž o důkazu toho, že se voda při 0°C mění na led, a reportáž o kořenovém vězni ve stylu 127 hodin mě naprosto položila. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • V neděli 23. 3. divákům představila TV Nova nové zpravodajské studio, grafiku, znělky a logo Televizních novin. (xrubesd)
  • Krom každodenního vysílání je vysílán i Silvestrovský speciál pod názvem Silvestrovské Televizní noviny. (fabecc1222)
  • V pořadu se do roku 2013 vystřídalo 19 moderátorů, a to Zbyněk Merunka, Stanislava Wanatowiczová, Eva Jurinová, Martin Severa, Martina Kociánová, Jitka Obzinová, Nicol Lenertová, Lucie Borhyová, Karel Voříšek, Jana Adámková, Pavel Zuna, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Pavel Dumbrovský, Rey Koranteng, Michaela Ochotská, Petr Suchoň, Renáta Czadernová a Markéta Fialová. (chleba24)

Reklama

Reklama