Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

castor 

všechny recenze uživatele

Nikdo další sérii asi nevyžadoval, ale stalo se a nakonec je početná masa diváctva opět u vytržení. Nehodlám si hrát na intelektuála a tvrdit, jak jsem pohoršen apod. Nejsem. Možná tak tím, kolik nesoudných lidí u nás a u našich východních sousedů máme.. Zároveň nebudu zapírat, že jsem úvodní díl neviděl. Viděl, a trošku pozměněná koncepce a především česko-slovenský rozměr může přinést jakési oživení. Holt, když už je současná společnost určitým způsobem nastavena (a může si za to sama!!), tak jest třeba počítat i s posunem společenských norem, s větší bulvarizací, větším zesměšňováním soutěžících, s vícerem nepatřičných poznámek. I průměrně smýšlející divák musí ZÁKONITĚ vidět, že Nově jde zejména o sledovanost, o prestiž, než-li o samotné soutěžící, kteří prahnou po svých minutách slávy a kteří slouží jako výživná potrava k zesměšnění. Každý tu pláče, ale jsme to JEN a JEN MY, kdo dává komerčním televizím popud k tomu, aby vyráběly další a další odvary kdysi úspěšných pořadů. Vždyť soutěžící jsou naši sourozenci, děti, kamarádi, známí.. Moderátorská dvojice Banášová/Mareš vypouští sympatickou chemii, porota je solidně vyvážená, talentů bude taky dost a jinak je to nesmírně jednoduché – buď to budu sledovat a držet klapačku nebo příště zvolím jiný program!! PS: Nad vizuálem upoutávek smekám.. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Komerčne zneužití súťažiaci v nablýskanej relácii, ktorá žije z minulosti a kŕmi ľudí sprostosťami. Táto karaoke šou nabrala medzinárodnej podoby a chcela vyťažiť najmä z blízkosti oboch krajín. Táto séria ma neoslovila, akurát mi z nej utkveli štyri výrazné momenty. Tou bol výstrih Dariny Rolincovej, skoro vždy porotcovsky zaujímavý Pavol Habera, český Tom Jones v podaní Martina Chodúra a záverečné vystúpenia Miroslava Šmajdu. Ale z tých komerčných šou som videl aj horšie. Až taký veľký výplach mozgov, že by som tomu mal dať horšie ako jednu hviezdu to nebol. Ale musím uznať, že do určitej miery aj toto výplach mozgov bol, jednoducho to bola taktiež nafúknutá bublina, ktorá rýchlo spľasla. ()

Reklama

Sawyer815 

všechny recenze uživatele

V žádném případě si nemyslím,že tahle soutěž ještě mělo co nabídnout....to už dávno ne.Ale poprvé za celou dobu musím říct,že je to neskutečná sranda a upřímně mi to baví...." To je Ernesto,my ho měli už ve třetí řadě..poslal jsem ho do Vegas..on se vrátil.Jdu spát,dobrou"...výborné hlášky.A navíc Marta Jandová je úžasná :-) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Docela mě udivuje, že se zde v hodnocení objevují i takovéhle, konzumní společností nečekaně obdivované pořady, kde se z neznámých puberťáků a postpuberťáků snaží dělat banda rádoby důležitých porotců hvězdy první kategorie. Jako ty děcka zpívat umí, to nemůžu říct ale dělat z toho takhle zbytečně nafouknutou bublinu mi přijde absurdní a tak trochu trapné. Jak už jsem psal je to pořad pro konzumní společnost, kterou si převážně stanice Nova úspěšně vypěstovala za celou dobu svého působení a tito lidé, kteří zapínají televizy, ne kvůli kvalitním filmům ale primitivním pořadům a seriálům budou tuto dojnou krávu živit nadále a jelikož to "novácký" hlavouni vědí budou nás těmito koninami zásobovat nadále a z lidí dělat stádo tupých ovcí neschopných svobodného myšlení, které si svobodně nechá pumpovat tyto s*ačky do hlavy. Co se týká soutěžících, tak to jsou rychlokvašky, o kterých se bude půl roku mluvit a poté si na ně nevzpomene nikdo a tím nikdo myslím opravdu NIKDO. Ani ty pipiny co tam piští jak protržený, kvůli nějakýmu ulízanýmu smradovi. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Usoudila jsem, že nebude škodlivé při čtení thrilleru nechat běžet tento pořad, udělat si trochu obrázek o případném posunu kvality oproti první (a poslední) Superstar, kterou jsem kdysi před lety viděla. Tématem dílu byl můj oblíbený rock, proto mě docela překvapilo, že většina prezentovaných písniček neměla s tímto žánrem prakticky nic společného. Ani jeden ze zpěváků mě nedonutil byť i jen uznale pokývat hlavou, nudili mě, nelíbil se mi jejich projev. Porota se mi zdála příliš laskavá a k posrání politicky korektní a přívětivá, co se týká "diskriminovaného" etnika. Zpěvu bylo málo, zato přibylo trapného kecání moderátorů (Mareš mi dřív nepřišel až tak špatný, včera večer to však byl těžký opruz). Rozhovory s finalisty na jakési pouťové atrakci mě doslova naplnily odporem - většinou velmi hloupá děcka, puberťáci mi silně lezou na nervy. Posledním hřebíčkem do rakve tohoto "zábavného" pořadu je množství reklamních bloků a přiblblých reklam, na tohle by snad měl být nějaký zákon:-(. Sečteno a podtrženo: "Superstar" není nic pro mě, hvězdičku dávám za snahu účinkujících, zpívat umějí líp než já (to umí i pes, kterému páníček přivřel kulky do dveří:-)), jinak jde o těžko snesitelnou show s těžko snesitelnými lidmi a dětmi. 25% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama