Reklama

Reklama

Superman/Batman: Veřejní nepřátelé

  • USA Superman/Batman: Public Enemies
Trailer

Země zmítaná potížemi přijala zoufalé řešení: Lex Luthor se stal prezidentem a Liga spravedlivých je ve službách vlády. Proti novému režimu se postavili jen Batman a Superman – a jejich neloajálnost je přesně tím, oč Luthor usiloval. Využil jejich statut vyděděnců, vyprovokoval proti Supermanovi skandál a konečně slaví vítězství nad mužem z oceli. Tento originální animovaný film DC Universe, založený na populárním comicsu Jepha Loeba a Eda McGuinnesse, natočený ve výkonné produkci Bruce Timma a opatřený hlasy herců z animovaných televizních seriálů Batman a Superman, včetně Kevina Conroye, Tima Dalyho a Clancyho Browna, překypuje politickými intrikami a akcí nabitými souboji mezi hrdiny, kteří bez výjimky věří, že právě oni stojí na správné straně zákona. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Úžasný animák, kde je neustálá akce, ani na chvíli se nemáte šanci nudit. Spolupráci Batmana se Supermanem jsem si zamiloval v tomhle filmu a přiznám se, že jsem se na konci přistihl jak moc to prožívám..... hodně mě to bavilo. Do toho super soundtrack od Christophera Drakea. Během sledování jsem si neustále opakoval, že by to chtělo takový hraný celovečerní film s pořádnou akcí a se spoustou postav prosti sobě. Ale něco takového nejspíš jen tak nevznikne. Velké doporučení. 9,5/10 ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Film odstartuje vynikající úvod, který správně navodí komiksovou atmosféru.Pak už to jde jak po másle dva největší hrdinové se řežou hlava nehlava z dalšími hrdinami nebo s jejich nemesis.Největší problém byl, když jsem po skvělém rozjezdu čekal nějakou psychologií postav, které se mohlo využít jako nikdy předtím, ale to bych chtěl po animovaném film hodně.Další kousek pro fanoušky komiksů, který neurazí ale nijak výrazně nepřekvapí. ()

Reklama

Ezekiel1 

všechny recenze uživatele

Stupidní, předvídatelné až groteskně nelogické. Fanoušci comixu mohou být nadšeni častými souboji mezi hrdiny, ale to je tak vše, co tento příběh nabízí. Už samotný fakt Luthora jako amerického prezidenta je směšný a vrcholem je přežití Batmana po srážce s meteorem :) 2* za výtvarnou stránku...jinak žádné větší pozitivum jsem neshledal. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Ekonomika je v krizi (hm, jak aktuální..), Lex Luthor zvítězí ve volbách a jako prezident USA slaví jeden úspěch za druhým. Jeho úmysly ale samozřejmě nebudou úplně tak růžové, jak to asi v očích veřejnosti vypadá. Batman & Superman se s ním odmítnou sbratřit a budou tak muset čelit náletům všech možných dalších superhrdinů. A k tomu všemu se k Zemi blíží obří kryptonitový meteorit. / Je to celkem v pohodě. Ale problém č. 1 - nemusím Supermana a jeho svět (kéž by se to celé odehrávalo spíše v temných barvách Gothamu). Problém č. 2 - superhrdiny ve službách Luthora se to tu jen hemží, ale jsou to buď samí nováčci, anebo méně známí svalovci, takže nic moc z toho. Pak mi ještě vadil asijský blbeček Hiro v úplném závěru. Naopak příjemná byla kozatá Power Girl, ono bez ní by to bylo až moc gay. Celkově to není zlý (například po stránce animace super), ale ani nic extra. Člověk by byl řekl, že z kombinace Batmana a Supermana se dá vytěžit víc, a to i v případě animáku... ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Docela slušnej nářez. Místy možná až trochu moc. Samotná hlavní zápletka je docela odfláknutá (na Zemi se řítí meteorit, čile náhodou celý z kryptonitu), ale to další rozvětvení, totiž spolupráce Batmana a Supermana, snažících se přijít na kloub záměrům prezidenta (!!) Luthora, který na ně poštval kupu dalších (ne)známých superdravců, už je lepší. Příběh je nadupaný akcí a superhrdiny, a jako takový uletí jako Supermanem vyflusnutý. Škoda, že to bylo místy přeplácané (ironmanovský Luthorův oblek už byl moc). Ale stejně nemůžu jít pod 4. ()

Galerie (123)

Zajímavosti (4)

  • Všechna práce s herci probíhala v jedné místnosti, aby byla umožněna vzájemná interakce. (JORDY)

Reklama

Reklama