Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 7

(série)
Trailer
USA / Velká Británie, 2017, 7 h 10 min (Minutáž: 56–80 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Alfie Allen, Jacob Anderson, Pilou Asbæk, Hafþór Júlíus Björnsson, John Bradley, Jim Broadbent, Keisha Castle-Hughes, Gwendoline Christie, Emilia Clarke (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Noční král a jeho družina jsou blíže, než kdy dříve. John Sníh se pokouší sjednotit rody, aby mu pomohli v boji proti nim. Ovšem je tu ještě Cersei Lannister a její touha ovládnout všechna království. Daenerys se se svojí družinou vrací domů... (Varan)

Videa (10)

Trailer

Recenze (107)

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dvou slabších řadách (Polovina epizod pětky je nuda k uzoufání) tvůrci obrátili a nabídli úplně jiné Game of Thrones, než na jaké jsme si zvykli. Tlachání nahradily činy! A ikdyž se scénářem chvílemi jedná o fantasy béčko jak z osmdesátek, tak jsem maximálně spokojen. Zábavné béčko s úžasným vizuálem a epickými momenty > nudné pletichaření s promyšleným dějem. Change my mind. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chtěl bych vědět, co dělám špatně, že seriálu stále nemůžu úplně přijít na chuť. Přitom není moc toho, co bych mu mohl vytknout, i když v této sérii je přeci jen víc chybek než v předešlých. Zběsilejší tempo mi nevadilo, nad teleportací se ve většině případů dá mávnout rukou a jinak se seriál v lenosti neliší od konkurence. Obočí jsem však pozvedal nad náhlou změnou chování některých postav, ne nad jejich nedostatky. Také mi scházel moment překvapení, a to jsem se o děj předem nezajímal. Na bitvy se ovšem kouká pěkně, dialogy dokáží pobavit i zaujmout, ale já budu v klidu čekat i dva roky na poslední řadu. Aspoň na Cerseino pletichaření je pořád spolehnutí. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, už se nejedná o hru plnou intrik odehrávající se na malém prostoru...vše nám tak nějak přerostlo přes hlavu. Oni taky opravdoví sviňáci chcípli, takže teď půjde do tuhého...ale to až v osmé, poslední řadě. Ta sedmá nám představila možnosti, vlastnosti a schopnosti především draků a těch za Zdí. Někomu vadí teleportování a jiné blbosti, ale o to tady přeci neběží. Nebo ano? Já se na poslední díly těším...takže někdy za rok a půl...spíš za dva, na viděnou u GOT řežby. ()

mcb 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sezóna plná paradoxů. Koherentní vyprávění, logika a world-building ustupuje přiznanému fanservisu, v němž tvůrci světelnými rychlostmi přemisťují postavy, aby se sobě mohly postavit v produkčně nejdražších scénách v historii televize. Nakonec těsné guilty pleasure a podívaná, která tady co do měřítka nebyla snad od Pána prstenů. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

JAIME: Dragonstone. They have deep-water ports for the ships. Stannis left the castle unoccupied, and that's where she was born. CERSEI: Enemies to the east. Enemies to the south - Ellaria Sand and her brood of bitches. Enemies to the west - Olenna, the old cunt. Another traitor. Enemies to the north. Ned Stark's bastard has been named King in the North and that murdering whore Sansa stands beside him. Enemies everywhere. We're surrounded by traitors. You're in command of the Lannister army now. How do we proceed? ()

Galerie (455)

Zajímavosti (13)

  • První setkání mezi Jonem (Kit Harington) a Cersei (Lena Headey). Ačkoli Cersei navštívila Zimohrad v 1. sérii, ona a Jon se nikdy nesetkali. (mikki089)
  • Slavný zpěvák Ed Sheeran, který měl v této epizodě malou roličku, si dočasně smazal svůj účet na Twitteru poté, co se stal terčem posměchu ze strany fanoušků seriálu. (hypo97)
  • Když se skupinka vedená Jonem Sněhem (Kit Harington) brání před nemrtvými uprostřed zamrzlého jezera, tak v určitý moment je v pozadí vidět jeden z divokých, jak zběsile máchá oštěpem i přes to, že v tu chvíli u něj není žádný nepřítel. (jakub1998)

Reklama

Reklama