Reklama

Reklama

Terminator Genisys

  • USA Terminator Genisys (více)
Trailer 2

Budoucnost je temná. Soudný den v devadesátých letech minulého století zlikvidoval polovinu lidstva a ti, kdo přežili, se od té doby snaží marně vzdorovat počítačovému systému Skynet. Nejsilnější hnutí odporu se zformovalo kolem Johna Connora (Jason Clarke), jenž pro Skynet představuje největší hrozbu. Problém má vyřešit Terminátor, stroj na zabíjení s lidskými rysy (Arnold Schwarzenegger), kterého Skynet vyšle do minulosti, aby zabil Connorovu matku Sáru (Emilia Clarke) dřív, než svého syna stihne počít. Jenže i lidští rebelové mají přístupu ke stroji času a za Sárou pošlou vojáka Kylea Reese (Jai Courtney), aby ji pro změnu chránil před Terminátorem. Až do tohoto okamžiku se výše uvedený popis shoduje s dějem prvního dílu. Návratem do roku 1984 však dochází k zásadnímu bodu obratu. Kyle Reese zjišťuje, že Sára není bezbranná a vyděšená servírka, ale pořádná ranařka, kterou žádný Terminátor nemůže vyděsit, zvlášť když jí jeden takový stroj už pár let dělá společníka a ochránce. Jenže tahle zdánlivá výhoda může být k ničemu, protože Skynet má „prsty" všude a rozhodně chce zabránit tomu, aby tahle nesourodá trojice namalovala lidstvu růžovou budoucnost. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Tak aj na druhy pokus mi to pripada ako parodia na prve dva diely, ktorú asi tvorcovia mysleli vazne.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Bynk

Bynk (hodnocení, recenze)

Ale no tak hádate sa o prkotiny, jasne že Skynet neodpálil všetky rakety, niektoré nefunkčné a pokazené ostali v silách, ktokoľvek mohol prísť, opraviť ich a znovu použiť. A ani celosvetová nukleárna vojna nevyhladí ludstvo, nukleárky dokážu zabiť len koncentrované miesta ako sú mestá takže sa dá maximálne zabiť 3 až 5 miliárd ludí, zvyšné dve-tri miliardy ostanú ako potrava mutantom a terminátorom. Potom nasleduje niečo ako Fallout, ked to šmrncnete s Terminátorom, máte o zábavu postarané. 

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

Prometheus69

To ano, ale pořád není řečeno, že se použily "všechny", to je to, co mi nesedí. Ta scéna tam je, no uvidíme , jak to cameron překope v novým termitovi. A ženský? To bych si radši našel terminátora. :-D

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Ve vzpouře strojů se neříká, že "všechny", říká se tam, tuším, že zaútočil na nepřátele, protože věděl, že protiútok vyřadí jeho nepřátele v usa. Já vycházím z jedničky, kde kyle říká, že "zaútočil na nepřítele-lidstvo". Kdyby použil všechny rakety, nebyl by Skynet, terminátoři ani lidi...proto logicky vyplývá, že buď nepoužil všechny, nebo je nepoužil celoplošně po celém světě, ale pouze lokálně...např. na vojenské cíle.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Neodpáli všechny nukleární rakety, to tam ani nikde není řečeno. A i kdyby, tak je nasměroval tam, kam potřeboval. Vycházej z faktů a nikoliv z domněnek.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Šimpy

Rozhodně, tím že odpálil veškeré nukleární rakety... Byl strašně chytrý. 8) Právě jsi přišel o dvou levou botu.. ale, máš ještě pravou! :D

na příspěvěk reagoval Šimpy

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Vsadim svou levou botu, že Skynet byl natolik inteligentní, že si dokázal spočítat, jak zničit strategicky důležitá místa pro lidstvo, aniž by tím ohrozil svoji existenci. Stejně jako nevyhubil veškeré lidstvo, určitě nezničil celý svět. (a to nemluvím o třetím díle, kde je řečeno, že Skynet je software, nikoliv kus hardwaru).

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Tak jo když všechny terminatory sprdnout tak všechny. :D

Ten začatek, že stroje odpálili rakety je naprosta kravina v tom že by zničil Skynet i sam sebe. 

Protože co vznika mimo radiace a razové vlny? MMP pole... Které vyřadí i veškerou ELEKTRONIKU V OKOLÍ! ;)

na příspěvěk reagoval Šimpy

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Hrala v Star Wars. Pokial ju uz nikto nebude chciet do nicoho obsadit, tak jej bude stacit chodit po sci-fi conoch a s tym sa bez problemov dobre uzivi. :)

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

"Následně byla Clarke ráda, že Terminátor: Genisys v kinech neuspěl a ona nemusela v nešťastném projektu nadále pokračovat."

 

Za pár let, až se jí vytahají kozy a zchátrá jí xicht, bude ještě ráda, až ji Azyláci obsadí do Sharkanada 25, jako statistku. Ale samozřejmě je pochopitelný, že pro mladou herečku, která kromě Hry o trůny natočila úplný kulový, je účast na stomilionovým velkofilmu potupou:)

na příspěvěk reagoval Lacike

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

a nebo taky z toho nic nebude, Cameron zaleze do té své ponorky, objeví ztracenou Atlantidu a už ho nikdy neuvidíme 

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Bude zaujimave sledovat ako dopadnu omladeni De Niro a spol vo filme Irishman.

Pokial to bude pôsobit prirodzene, tak by mohol hrat omladeny Arnie hlavnu ulohu v celej novej trilogii.

Nivenx

Nivenx (hodnocení, recenze)

Tak a opět nám nezbývá než čekat zda vůbec něco z tématu terminátora bude.

Uživatel Ondrej1115 smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

01.09.2022

Režisér Miguel Sapochnik, mimo jiné tvůrce nejlépe hodnocených epizod Hry o trůny, se původně do světa Západozemí vracet nechtěl. Museli ho nakonec přemlouvat scenárista Ryan Condal a autor předlohy… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

05.07.2018

Fanoušci kultovního seriálu Rodina Sopránů mohou být klidní. Tedy, jak se to vezme. Prequelový film o mafiánské rodině v čele se zesnulým Jamesem Gandolfinim (Pravdivá romance, 8 MM) se po rocích… (více)

Terminátor po mexicku?

Terminátor po mexicku?

22.11.2017

Tim Miller (Deadpool) se chystá režírovat nového Terminátora v produkci Jamese Camerona. Zapomeňte na Salvation a Genisys, jež se ukázaly být slepými uličkami. "Šestka" se vydá vlastní cestou a… (více)

Reklama

Reklama